jk69 Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Ahojte Mám dotaz, mám zapojené rádio a vybíjí se mi baterie, nevím ještě přesně jestli je to tím a proto se obracím a vás. Jak mám zjistit, čím to je. (Změřit, ale kolik je standard v mA, atd.) Předem děkuji Citovat
Guest Ludweek Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 u vetsiny autoradii je v navodu popsane zapojeni napajeni bez AC polohy klicku (ted si nejsem presne jistej jestli sem to napsal spravne tak me nekamenujte:) ) v kazdym pripade..pokud tomu rozumim spravne..kdyz auto nema tuhle polohu klicku a radio je presto tak zapojeny tak musis radio vzdy vypnout nez oddelas panel...jinak do nej de porad napeti Citovat
krupkaf Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Jo mam stejnej problem to radio si bere tak 300mA coz je dost a 3-4 dny je baterka vybita. Problem je ze i kdyz je to radio jako vypnuty tak vlastne neni a furt do nej tece 300mA. Nevite nekdo nejaky odkaz na rozlozeni pinu na tech konektorech??? Citovat
dj_rizek Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 tak pekne po jednom,kazdej typ autoradia.A zapojeni kabelu Po nevypnuti a vyndani panelu se u lepsich radii radio vypne! Citovat
Petr605 Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 V každým případě je 300mA hodně. Pokud je rádio v klidu, tak si může brát proud maximálně v jednotkách mA. Pokud si bere tolik, tak je v něm něco špatně... Edit: uvědomme si, že tomu proudu odpovídá výkon 3,6W a to už bude nějaký teplo. [Editován dne 9/6/05 Petr605] Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 nemáš náhodou autoantenu se zesilovačem?mě to kdysi taky dělalo a nakonec to byla antena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.