Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

Mám dotaz, mám zapojené rádio a vybíjí se mi baterie, nevím ještě přesně jestli je to tím a proto se obracím a vás. Jak mám zjistit, čím to je. (Změřit, ale kolik je standard v mA, atd.)

Předem děkuji

Odesláno

u vetsiny autoradii je v navodu popsane zapojeni napajeni bez AC polohy klicku (ted si nejsem presne jistej jestli sem to napsal spravne tak me nekamenujte:) ) v kazdym pripade..pokud tomu rozumim spravne..kdyz auto nema tuhle polohu klicku a radio je presto tak zapojeny tak musis radio vzdy vypnout nez oddelas panel...jinak do nej de porad napeti :(

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Jo mam stejnej problem to radio si bere tak 300mA coz je dost a 3-4 dny je baterka vybita. Problem je ze i kdyz je to radio jako vypnuty tak vlastne neni a furt do nej tece 300mA. Nevite nekdo nejaky odkaz na rozlozeni pinu na tech konektorech???

Odesláno

V každým případě je 300mA hodně. Pokud je rádio v klidu, tak si může brát proud maximálně v jednotkách mA. Pokud si bere tolik, tak je v něm něco špatně...

Edit: uvědomme si, že tomu proudu odpovídá výkon 3,6W a to už bude nějaký teplo.

[Editován dne 9/6/05 Petr605]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...