Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pořizuju si do auta Handsfree. Mám sluchátko, ale člověk pořád nemůže myslet na to aby se nabilo, dávat si ho za jízdy na ucho... prostě, je to na prd :-)

Díval jsem se na Parrot, jen se mi zdá 3.5k docela dost - nevyplatí se už i investovat do komplet rádia s handsfree? Mám RD4 bez mp3 a docela rád bych vyměnil...

Doporučíte jiné handsfree? Jak to máte řešeno ve voze vy?

EDIT: ještě bych rád dodal, mám telefon se Symbianem, přesídlovat nehodlám. Jde na Parrotu načíst seznam?

[upravil dne 20/4/09 brade]

Odesláno

Rádio jednoducho nevymeníš. Prišiel by si o nastavovanie v menu a aj dopasovať tam niečo nie je jednoduché. Zostáva len externé handsfree, ktoré sa dá napr. pripojiť do aux vstupu rádia zo zadu.

Odesláno

Parrot je v tomto směru špička, používal jsem ho ve služební Octavce, kontakty ti načte přesně tak jak je máš v telefonu,automatické spárování s telefonem,napojeno na repráky v autě, já byl spokojen... V 407 mám zabudované GSM s DUOsim kartou a to je ještě lepší:aut:papa

Guest jyrka_v
Odesláno

Parrota mám, s iPhone a dříve s Windows Mobile fungoval dobře. (s iPhone líp, ale to je jedno)

Levněji, než si vyměňovat rádio, je dotáhnout přípojku na AUX nebo na iPod, to tě vyjde do 5000 korun a je to lepší, než MP3.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: jyrka_v

Parrota mám, s iPhone a dříve s Windows Mobile fungoval dobře. (s iPhone líp, ale to je jedno)

Levněji, než si vyměňovat rádio, je dotáhnout přípojku na AUX nebo na iPod, to tě vyjde do 5000 korun a je to lepší, než MP3.

Nehodil bys sem fotky, kam se hf v 407 umísťuje? Také zvažuji nákup.

Ještě jeden dotaz, jak je to s instalací? Je to tak jednoduché, že si to může udělat sám uživatel nebo je to lepší svěřit do servisu?

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Parrot je v tomto směru špička, používal jsem ho ve služební Octavce, kontakty ti načte přesně tak jak je máš v telefonu,automatické spárování s telefonem,napojeno na repráky v autě, já byl spokojen... V 407 mám zabudované GSM s DUOsim kartou a to je ještě lepší:aut:papa

jojo radiotelefon a duosimkarta od vodafonu je výborná věc a jsem s tim spokojený:super

Odesláno

Ja mam zvysny parrot CK3000 Evolution ak by si mal zaujem. Kedze som prerabal RD4 za RT3 tak som ho demontoval, cenu sa dohodneme ak chces. Ja si planujem kupit druhu SIM kartu tiez nie je lacna ale cenu ti dam dobru. napis mi sukromnu spravu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...