brade Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Pořizuju si do auta Handsfree. Mám sluchátko, ale člověk pořád nemůže myslet na to aby se nabilo, dávat si ho za jízdy na ucho... prostě, je to na prd :-) Díval jsem se na Parrot, jen se mi zdá 3.5k docela dost - nevyplatí se už i investovat do komplet rádia s handsfree? Mám RD4 bez mp3 a docela rád bych vyměnil... Doporučíte jiné handsfree? Jak to máte řešeno ve voze vy? EDIT: ještě bych rád dodal, mám telefon se Symbianem, přesídlovat nehodlám. Jde na Parrotu načíst seznam? [upravil dne 20/4/09 brade] Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Rádio jednoducho nevymeníš. Prišiel by si o nastavovanie v menu a aj dopasovať tam niečo nie je jednoduché. Zostáva len externé handsfree, ktoré sa dá napr. pripojiť do aux vstupu rádia zo zadu. Citovat
brade Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Já měl na mysli výměnu třeba za RT4 s Bluetooth Citovat
kajvet Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Parrot je v tomto směru špička, používal jsem ho ve služební Octavce, kontakty ti načte přesně tak jak je máš v telefonu,automatické spárování s telefonem,napojeno na repráky v autě, já byl spokojen... V 407 mám zabudované GSM s DUOsim kartou a to je ještě lepší:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: brade Já měl na mysli výměnu třeba za RT4 s Bluetooth Tu je postup výmeny v španielčine pre ilustráciu čo to všetko obnáša. Myslím, že s rozpočtom nie je problém prísť na 100k pokiaľ by si kupoval všetko nové. O robote ani nehovorím. http://personales.ya.com/ems0/Instalacion_de_un_RT3_sobre_RD4_archivos/frame.htm Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Parrota mám, s iPhone a dříve s Windows Mobile fungoval dobře. (s iPhone líp, ale to je jedno) Levněji, než si vyměňovat rádio, je dotáhnout přípojku na AUX nebo na iPod, to tě vyjde do 5000 korun a je to lepší, než MP3. Citovat
xplayer5 Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: jyrka_v Parrota mám, s iPhone a dříve s Windows Mobile fungoval dobře. (s iPhone líp, ale to je jedno) Levněji, než si vyměňovat rádio, je dotáhnout přípojku na AUX nebo na iPod, to tě vyjde do 5000 korun a je to lepší, než MP3. Nehodil bys sem fotky, kam se hf v 407 umísťuje? Také zvažuji nákup. Ještě jeden dotaz, jak je to s instalací? Je to tak jednoduché, že si to může udělat sám uživatel nebo je to lepší svěřit do servisu? Citovat
luko407sw Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: kajvet Parrot je v tomto směru špička, používal jsem ho ve služební Octavce, kontakty ti načte přesně tak jak je máš v telefonu,automatické spárování s telefonem,napojeno na repráky v autě, já byl spokojen... V 407 mám zabudované GSM s DUOsim kartou a to je ještě lepší:papa jojo radiotelefon a duosimkarta od vodafonu je výborná věc a jsem s tim spokojený Citovat
Guest JackFBI Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Já jsem si dával or. HF od Nokie. ovládání jsem dával vedle displeje, foto zde : http://picasaweb.google.cz/www.Janoch.borec.cz/Peugeot407#5361295843620671490;) Citovat
Rafko Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Ja mam zvysny parrot CK3000 Evolution ak by si mal zaujem. Kedze som prerabal RD4 za RT3 tak som ho demontoval, cenu sa dohodneme ak chces. Ja si planujem kupit druhu SIM kartu tiez nie je lacna ale cenu ti dam dobru. napis mi sukromnu spravu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.