Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli dobře koukám, tak na tomhle videu vidím čtyři (jednička hodně krátká, řadí někde kolem 2500ot/min)

A taky bych si myslel, že dva musí bohatě stačit :)

Odesláno

Su tam tri, To co sa zdalo ze radim pri 2500, som na chvilku povolil pedal:aut. Na dva kvalty to neviem, asi by som musel do 5500 tocit (okolo 5000 je vrchol toc. momentu, nad 5000 to uz nema vyznam)

Původně zaslal: MirasCC

Jestli dobře koukám, tak na tomhle videu vidím čtyři (jednička hodně krátká, řadí někde kolem 2500ot/min)

Odesláno

Tak to jo, já si říkal, jakej důvod by mělo řadit takhle nízko. Ale taky mě přišlo divný, že by si sundal nohu z plynu, když zkoušíš zrychlení. Co bylo důvodem?

P.S.: Zkoušel sis nějak ověřovat, jak moc ti tacháč proměřuje při 100km/h?

Odesláno

Skusal som na normalnej ceste za mestom. Sedel som v aute sam. Ked som startoval od krajnice pozrel som sa do spatneho zrkadla (sila zvyku), preto to chvilkove pustenie plynu. K tej presnosti tachaca. Jazdim s externou navigaciou, ta mi pri rychlosti 100 km/hod na tachometri, ukazuje rychlost 96 km/hod. Myslim ze rozdiel je zanedbatelny. Neviem podla coho ineho by som to mohol porovnat.

Tak to jo, já si říkal, jakej důvod by mělo řadit takhle nízko. Ale taky mě přišlo divný, že by si sundal nohu z plynu, když zkoušíš zrychlení. Co bylo důvodem?

P.S.: Zkoušel sis nějak ověřovat, jak moc ti tacháč proměřuje při 100km/h?

Odesláno

Jj, GPS je asi zřejmě nejpřesnější možností, pro běžnýho smrtelníka. I když taky tam nějaký nezanedbatelný zkreslení bude. Obzvláště u automobilových navigací.

Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Su tam tri, To co sa zdalo ze radim pri 2500, som na chvilku povolil pedal:aut. Na dva kvalty to neviem, asi by som musel do 5500 tocit (okolo 5000 je vrchol toc. momentu, nad 5000 to uz nema vyznam)

Do 2500 tam nebola žiadna rýchlosť. To si mal stlačenú spojku a pri 2500 si ju pustil. Vidno to podľa rýchlosti do 2500 stojíš. A potom sú už jasné tri. Na dvojke 100 by si si už podľa mňa koledoval o prúser.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: petertn1

Do 2500 tam nebola žiadna rýchlosť. To si mal stlačenú spojku a pri 2500 si ju pustil. Vidno to podľa rýchlosti do 2500 stojíš. A potom sú už jasné tri. Na dvojke 100 by si si už podľa mňa koledoval o prúser.

Auto má omezovač takže mohl jít klidně i víš.Na emisích taky dávají plyn na podlahu, když je měří:grrKrátkodobě by to nemělo motoru vadit.Je pravda, že já bych to víš taky netočil páč mám mazlíka rád:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...