zoby Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 nedávno jsem zapojil teploměr. když jedu svižně tak se teplota pohybuje mezi 80 a 90°C ale když jedu zlehka, třeba z kopce, tak to klesne na 70°C. a v zimě se mi zdá, že to trvá dlouho než se zahřeje. může to být tím, že by byl stále otevřený termostat mezi velkým a malým okruhem????????? Citovat
Petano Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 jo akorat me se to projevovalo opacne kdyz jsem jel pomalu tak teplota byla ok ale kdyz jsem jel rychle tak klesala az k zhruba 72st. ted po vymene termostatu se drzi na min hranici 80 st. Akorat spotrebu to snizilo akorat na dalnici, po meste to furt zere strasne moc [Editován dne 10/6/04 Petano] Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Zoby: může být, ale ony se ty diesely obecně moc nehřejou, takže když jedeš hodně zlehka, tak se v zimě pořádně neohřeje ani s úplně zavřeným termostatem. Jinak je to docela častá věc, že přestane chodit, a nestojí ranec, takže se vyplatí dát novej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.