Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás, mám takový menší problém,klima mi vydává takové divné zvuky,je to takové syčení,jako když nemáte odvzdušněný radiátor,je to normální?Jo a klima je tak 14 dní čerstvě naplněná.

Odesláno

to sicanie znamena ze mas malo naplne v klime. ak si ju pred 8 mesiacmi doplnal tak ti niekde unika. skontroluj si to. vecsinou to miesto býva utecene,alebo je na to taký sprej

Odesláno

měl jsem to napíchnuté na tom přístroji co to zároveň plní a servisák říkal že je těsná tak nevím,ale právě mám taky strach aby nebyla někde únik:myslim.je to tak před 3 týdnama plněno a pořád chladí,kdyby byl přece někde únik tak by to už už vyfučelo ne?

Odesláno

ja mam tiez taky problem, asi pred dvoma tyzdnami mi prestala chladit klima(plnena bola pred 2 rokmi)...dal som ju naplnit a servisak hovoril ze tam chyba polovica plniva a ze asi bude treba vymenit tesnenie za motorom...to znamena ze treba vybrat motor aby sa tam dalo dostat:(:(....no a dnes som tak isiel v po meste a zrazu to divne sicanie...hned sa mi to nezdalo a aj klima prestala chladit tak ako predtym....takze to vyzera na navstevu servisu :grr...pokusim sa tam behnut buduci tyzden a potom napisem ci to sicanie zmizlo

[upravil dne 24/4/09 shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...