zborda Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Zdravím vás, mám takový menší problém,klima mi vydává takové divné zvuky,je to takové syčení,jako když nemáte odvzdušněný radiátor,je to normální?Jo a klima je tak 14 dní čerstvě naplněná. Citovat
lucascz Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 mě to ted začalo dělat taky, a mam ji naplněnou cca 8 měsícu:myslim Citovat
zborda Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 nevím čím to je,ale je to protivný to pořád poslouchat:bojim Citovat
fuska Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 to sicanie znamena ze mas malo naplne v klime. ak si ju pred 8 mesiacmi doplnal tak ti niekde unika. skontroluj si to. vecsinou to miesto býva utecene,alebo je na to taký sprej Citovat
MartinR Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Mě to také občas dělá, ale chladí to normálně,což neznamená, že by nebylo náplně méně. Citovat
zborda Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 měl jsem to napíchnuté na tom přístroji co to zároveň plní a servisák říkal že je těsná tak nevím,ale právě mám taky strach aby nebyla někde únik:myslim.je to tak před 3 týdnama plněno a pořád chladí,kdyby byl přece někde únik tak by to už už vyfučelo ne? Citovat
plaz Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 a nechal sis tam striknou olej na promazani cerpadla pri tom plneni to se dela Citovat
plaz Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 tak je treba udelat napravit nebo poradit stema manikama co to plnej Citovat
MartinR Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Výhodu mají asi auta s menším hlukem motoru, protože je to lépe slyšet. Citovat
shark734 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 ja mam tiez taky problem, asi pred dvoma tyzdnami mi prestala chladit klima(plnena bola pred 2 rokmi)...dal som ju naplnit a servisak hovoril ze tam chyba polovica plniva a ze asi bude treba vymenit tesnenie za motorom...to znamena ze treba vybrat motor aby sa tam dalo dostat:(....no a dnes som tak isiel v po meste a zrazu to divne sicanie...hned sa mi to nezdalo a aj klima prestala chladit tak ako predtym....takze to vyzera na navstevu servisu ...pokusim sa tam behnut buduci tyzden a potom napisem ci to sicanie zmizlo [upravil dne 24/4/09 shark734] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.