fifi Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 chlapi poraďte ak niekto vie, blbne mi snímač otvorených dverí vodiča, ktorý je integrovaný v zámku dverí....potrebujem dať dole tapacír dverí, keď otvorím dvere, z boku sú dve skrutky, ale keď som tie vyskrutkoval, ako som predpokladal, tapacír drží ďalej, nerád by som nejaké packy poulamoval...vie mi niekto poradiť, kde mám strčiť skrutkovač, prípadne zatlačiť, proste ako ho dať z dverí dole? Citovat
Zipík Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Jsou tam plastové cvoky.Začal bych od spodu a postupoval víš.Jde to blbě mě osobně se 3 zničily:( Citovat
hnusoba Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 A čo si pomôžeš keď dáš dole tapacír? Snímač je v zámku ktorý je uzavretý a nitovaný... Citovat
HonzaZ Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Jinak je ještě sroubek v loketní opěrce v misce za kterou se přitahují dveře. Je tam gumová krytka, která se nechá vyloupnout šroubovákem a pod ní je. Potom musíš vytáhnout to ovládání oken a zrcátek a odpojit konektor. Ještě vyloupnout kryt kolem vnitřní kliky odpředu. Možná můžeš mít problém v přelomeném kablíku ve svazku co jde do dveří. Citovat
djbrano Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Z boku mas 2 skrutky + 1 skrutka pod gumenou krytkou pod ovladacom okien a zrkadiel. Potom vyberies ovladac okien - nacvaknuty na dverach a potom len musis podvazovat tapacir po obvode - nic zlozite. Osobne som ho mal za minutu dole bez skod ci ulomenych nacvakovaciek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.