Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chlapi poraďte ak niekto vie, blbne mi snímač otvorených dverí vodiča, ktorý je integrovaný v zámku dverí....potrebujem dať dole tapacír dverí, keď otvorím dvere, z boku sú dve skrutky, ale keď som tie vyskrutkoval, ako som predpokladal, tapacír drží ďalej, nerád by som nejaké packy poulamoval...vie mi niekto poradiť, kde mám strčiť skrutkovač, prípadne zatlačiť, proste ako ho dať z dverí dole?

Odesláno

Jinak je ještě sroubek v loketní opěrce v misce za kterou se přitahují dveře. Je tam gumová krytka, která se nechá vyloupnout šroubovákem a pod ní je. Potom musíš vytáhnout to ovládání oken a zrcátek a odpojit konektor. Ještě vyloupnout kryt kolem vnitřní kliky odpředu. Možná můžeš mít problém v přelomeném kablíku ve svazku co jde do dveří.

Odesláno

Z boku mas 2 skrutky + 1 skrutka pod gumenou krytkou pod ovladacom okien a zrkadiel. Potom vyberies ovladac okien - nacvaknuty na dverach a potom len musis podvazovat tapacir po obvode - nic zlozite. Osobne som ho mal za minutu dole bez skod ci ulomenych nacvakovaciek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...