Aol Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Ahoj, už jsem psal do vlákna Mapy 2009, ale nikdo neodpovídá. Můžete mi někdo poslat link na nové mapy do RT3. Vím, že jsou v download, ale někdo tu psal, že jsou stáhnout i rapidshare, nebo tak něco. Dejte echo, díky A. Citovat
Milhaus65 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 společně s Katto77 jsme dokončili počeštěni RT3. Prelozeny jsou veškeré texty + hlasová navigace. pro obrazovkou DT(velká barevná) - jsou veškere texty + hlasová navigace pro obrazovku CT(monochromatická malá) - lze pouze hlasova navigace, v případě většího zájmu lze upravit i texty , je to vic náročne oproti DT Funkční pro verze SW 5.5D 5.52 a 6.63 Možnost nahrání v Kolíně nebo Hodoníně. V případě zájmu můžete kontaktovat pro Kolín Katto77 pro Hodonín Milhaus65 Citovat
Zipík Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tak to je supr:superJeště vyřešit tu blokaci videa a pak budu spokojený uživatel RT3:D Citovat
nanux Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 2Milhaus65: Paráda, za nedlouho se určitě stavím Jinak hlasy pro navigaci jste asi nenamluvili, co? [upravil dne 5/5/09 nanux] Citovat
kajvet Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tak to je skvělý, mám velkou barevnou...Kolik to v Kolíně bude stát? Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: nanux 2Milhaus65: Paráda, za nedlouho se určitě stavím Jinak hlasy pro navigaci jste asi nenamluvili, co? [upravil dne 5/5/09 nanux] V první fázi pokusu to tak bylo, vyzkoušet jestli to vůbec bude fungovat. Pak jsme překopali hlasy z něčeho jiného. Kvůli © a nemožnosti najít cca 10 % odpovídajících povelů , jsme nakonec zvolili jinou cestu a celé předělali. Citovat
nanux Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Jasný... No a co se týče té ceny nahrání např. v Kolíně? Jak dlouho to trvá a jak to probíhá? Citovat
vrto Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tiež by som mal záujem, dohodneme sa ? Ako ste vyriešili tú hlasovú navigáciu? Niekto to nahovoril, alebo ste použili niečo iné? Citovat
denoo Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 to vrto : mas maila , sme s jedneho mesta, mohli by sme naraz Citovat
chuck11 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: nanux Jasný... No a co se týče té ceny nahrání např. v Kolíně? Jak dlouho to trvá a jak to probíhá? To samé by mně Milhausy65 taky zajímalo,dej vědět buď tady nebo přes SZ Dík Citovat
Jurko Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tak to by mě taky zajímalo,je to beta nebo final? Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Verze je to finální. Pokud to zítra stihnu dám link na ukázku hlasové navigace. Citovat
Laďa Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Pro monochromní obrazovku C - ta čeština není? Citovat
Zipík Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 O pár přípěvků víš je psané, že má jen hlasy bez textů. Citovat
Laďa Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 To jsem četl, ale protože nejsem v tomto odborník, tak jsem nevěděl, že displey C a CT je stejný akorát rozdíl je v pouze v navigaci. Citovat
kajvet Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ještě by mě zajímalo, zda by šly počeštit povely hlasového ovládání a nebo čtení SMS zpráv v RT3 .. Citovat
Katto77 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: kajvet ještě by mě zajímalo, zda by šly počeštit povely hlasového ovládání a nebo čtení SMS zpráv v RT3 .. O to jsem se take pokousel, ale musim zklamat. Hlasové povely - vyzkousel jsem nekolik pokusu ale ani naznak spravne cesty ba naopak strachovani zda RT3 bude v pohodě. cteni SMS - je to syntezou - take jsem se pokousel s tim neco udelat, nasel jsem i nejake tabulky obsahujici (spojeni pismen), ale nevim co stim dal - hral jsem si stim dlouho a uz to vzdal. V našem počeštění si aspon múžeš zvolit jaký jazyk (EN, DE, IT, FR, ES, DU) chceš používat pro hlasové povely a čtení SMS. Na čtení SMS je asi nejlepší z těch variant co na CD jsou volit němčinu nebo italštinu, ostatní budou o dost horší. [upravil dne 7/5/09 Katto77] Citovat
kajvet Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: Milhaus65 Verze je to finální. Pokud to zítra stihnu dám link na ukázku hlasové navigace. Na tohle čekám pak se rozhodnu definitivně... to: Katto77 Ještě upřesnění, je možnost čtení SMS nastavit na německou syntézu a ovládání hlasem na angličtinu?? (Umím anglicky a německy vůbec, ale zase němčina je daleko lepší ve čtení SMS) Citovat
Katto77 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Milhaus65 Verze je to finální. Pokud to zítra stihnu dám link na ukázku hlasové navigace. Na tohle čekám pak se rozhodnu definitivně... Milhaus dnes mobilem nahral cestu do prace, vecer sestrihneme do prijatelne delky a dame sem link Původně zaslal: kajvet to: Katto77 Ještě upřesnění, je možnost čtení SMS nastavit na německou syntézu a ovládání hlasem na angličtinu?? (Umím anglicky a německy vůbec, ale zase němčina je daleko lepší ve čtení SMS) Tuto variantu jsem taky zkoušel, ale nepodařilo se mi to - synteza pak byla hlucha - pripadalo mi jakoby k porovnani hlasoveho povelu nejak vyuzival synteyu. Citovat
chuck11 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Na ten záznam hlasové navigace sem taky zvědavý,pokud by jsi tam mohl vložit i video jak se procházíš v menu a dalších nastaveních tak bych ti byl nejen já vděčen:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.