Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, už jsem psal do vlákna Mapy 2009, ale nikdo neodpovídá. Můžete mi někdo poslat link na nové mapy do RT3. Vím, že jsou v download, ale někdo tu psal, že jsou stáhnout i rapidshare, nebo tak něco. Dejte echo, díky A.

Odesláno

společně s Katto77 jsme dokončili počeštěni RT3.

Prelozeny jsou veškeré texty + hlasová navigace.

pro obrazovkou DT(velká barevná) - jsou veškere texty + hlasová navigace

pro obrazovku CT(monochromatická malá) - lze pouze hlasova navigace, v případě většího zájmu lze upravit i texty , je to vic náročne oproti DT

Funkční pro verze SW 5.5D 5.52 a 6.63

Možnost nahrání v Kolíně nebo Hodoníně.

V případě zájmu můžete kontaktovat

pro Kolín Katto77

pro Hodonín Milhaus65

Odesláno
Původně zaslal: nanux

2Milhaus65: Paráda, za nedlouho se určitě stavím :potlesk Jinak hlasy pro navigaci jste asi nenamluvili, co? :D

[upravil dne 5/5/09 nanux]

V první fázi pokusu to tak bylo, vyzkoušet jestli to vůbec bude fungovat. Pak jsme překopali hlasy z něčeho jiného. Kvůli © a nemožnosti najít cca 10 % odpovídajících povelů , jsme nakonec zvolili jinou cestu a celé předělali.

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Jasný... No a co se týče té ceny nahrání např. v Kolíně? Jak dlouho to trvá a jak to probíhá?

To samé by mně Milhausy65 taky zajímalo,dej vědět buď tady nebo přes SZ Dík

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

ještě by mě zajímalo, zda by šly počeštit povely hlasového ovládání a nebo čtení SMS zpráv v RT3 .. :myslim

O to jsem se take pokousel, ale musim zklamat.

Hlasové povely - vyzkousel jsem nekolik pokusu ale ani naznak spravne cesty ba naopak strachovani zda RT3 bude v pohodě.

cteni SMS - je to syntezou - take jsem se pokousel s tim neco udelat, nasel jsem i nejake tabulky obsahujici (spojeni pismen), ale nevim co stim dal - hral jsem si stim dlouho a uz to vzdal.

V našem počeštění si aspon múžeš zvolit jaký jazyk (EN, DE, IT, FR, ES, DU) chceš používat pro hlasové povely a čtení SMS.

Na čtení SMS je asi nejlepší z těch variant co na CD jsou volit němčinu nebo italštinu, ostatní budou o dost horší.

[upravil dne 7/5/09 Katto77]

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Verze je to finální. Pokud to zítra stihnu dám link na ukázku hlasové navigace.

Na tohle čekám :super pak se rozhodnu definitivně...

to: Katto77 Ještě upřesnění, je možnost čtení SMS nastavit na německou syntézu a ovládání hlasem na angličtinu?? (Umím anglicky a německy vůbec, ale zase němčina je daleko lepší ve čtení SMS) :myslim

Odesláno

Původně zaslal: Milhaus65

Verze je to finální. Pokud to zítra stihnu dám link na ukázku hlasové navigace.

Na tohle čekám :super pak se rozhodnu definitivně...

Milhaus dnes mobilem nahral cestu do prace, vecer sestrihneme do prijatelne delky a dame sem link

to: Katto77 Ještě upřesnění, je možnost čtení SMS nastavit na německou syntézu a ovládání hlasem na angličtinu?? (Umím anglicky a německy vůbec, ale zase němčina je daleko lepší ve čtení SMS) :myslim

Tuto variantu jsem taky zkoušel, ale nepodařilo se mi to - synteza pak byla hlucha - pripadalo mi jakoby k porovnani hlasoveho povelu nejak vyuzival synteyu.

Odesláno

Na ten záznam hlasové navigace sem taky zvědavý,pokud by jsi tam mohl vložit i video jak se procházíš v menu a dalších nastaveních tak bych ti byl nejen já vděčen:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...