Vilo Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Bol som na STK s mojou 206-kou a pri kontrole predných svetiel zistil technik, že svietia rozmazane bez ostrej hrany. Ani po výmene žiaroviek sa problém neodstránil. Vie mi niekdo poradiť v čom je chyba, alebo či sa niekto stretol s podobnou závadou. Citovat
NO3IA Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 tak to jsem taky ještě neslyšel,taky jsem zvědavej,jestli někdo poradí Citovat
JuloI Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 pokial nemas matnu parabolu ( napr zaparenu ) a ani sklo tak to musi byt ok. Citovat
Vilo Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 Parabola aj sklo su ciste. Predchadzajuci majitel menil obe svetla, lebo zrazil srnu a mozno v tej vymene je problem. Neviem ci su to original svetla, alebo nejaka polska napodobenina. To rozmazanie je asi take, ze na tom zariadeni co kontroluju svetla ma byt rozhranie osvetlenej a neosvetlenej casti ako ostra lomená ciara. Bolo to vsak rozmazane. Z toho usudzujem ze osvetlujem protiiducich vodicov. Citovat
Fakir Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Rozhraní světla a \"tmy\" v podobě ostré lomené čáry mají pokud vím jen projektory. Klasický reflektor nikdy nebude mít ostrou hranu. Citovat
Vilo Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 A vy ste nikdy neboli na STK, alebo v servise so svetlami ??? Ze projektory, hm Citovat
Vilo Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 pod ciarou je osvetlena cast a nad ciarov neosvetlena Citovat
brejda.paul Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 S ?ostrym? rozhranim stretavaciek mas pravdu ... vid. tvoj obrazok ... podobne sa daju ?laicky? skontrolovat stretavacky, ak sa postavis proti kolmej stene cca 1m . Ak mas namiesto svetelneho rozhrania /obrazok/ nedefinovanu machulu, alebo nie je vidiet ziadane svetelne rozhranie - mas deformovane pozadovane drahy svetelnych lucov, co svedci o deformacii optickeho systemu ... teplo, mechan. poskodenie, nedostatocna stabilita z vyroby, nespr. manipulacia pri vymene ziarovky ... atd... Ak pouzivas spravne ziarovky ... pomoze len vymena svetlometu ... bacha ... s takymito deformovanymi svetlometami oslnujes ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.