Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bol som na STK s mojou 206-kou a pri kontrole predných svetiel zistil technik, že svietia rozmazane bez ostrej hrany. Ani po výmene žiaroviek sa problém neodstránil. Vie mi niekdo poradiť v čom je chyba, alebo či sa niekto stretol s podobnou závadou.

Odesláno

Parabola aj sklo su ciste. Predchadzajuci majitel menil obe svetla, lebo zrazil srnu a mozno v tej vymene je problem. Neviem ci su to original svetla, alebo nejaka polska napodobenina. To rozmazanie je asi take, ze na tom zariadeni co kontroluju svetla ma byt rozhranie osvetlenej a neosvetlenej casti ako ostra lomená ciara. Bolo to vsak rozmazane. Z toho usudzujem ze osvetlujem protiiducich vodicov.

Odesláno

Rozhraní světla a \"tmy\" v podobě ostré lomené čáry mají pokud vím jen projektory. Klasický reflektor nikdy nebude mít ostrou hranu. :myslim

Odesláno

S ?ostrym? rozhranim stretavaciek mas pravdu ... vid. tvoj obrazok ... podobne sa daju ?laicky? skontrolovat stretavacky, ak sa postavis proti kolmej stene cca 1m . Ak mas namiesto svetelneho rozhrania /obrazok/ nedefinovanu machulu, alebo nie je vidiet ziadane svetelne rozhranie - mas deformovane pozadovane drahy svetelnych lucov, co svedci o deformacii optickeho systemu ... teplo, mechan. poskodenie, nedostatocna stabilita z vyroby, nespr. manipulacia pri vymene ziarovky ... atd...

Ak pouzivas spravne ziarovky ... pomoze len vymena svetlometu ... bacha ... s takymito deformovanymi svetlometami oslnujes ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...