Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RD4 a MP3

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, brouzdám tu po foru a hledám topic o radiu RD4.Zatím

jen samé diskuze o RT3 a RT4:myslim

Chtěl bych najít něco o tom jak tady k tomu rádiu RD4 přivést 3,5 JACK na Iphone, chci to použít jako mp3 přehrávač.

asi existuje nějaký konektor do AUX, který připojím a pak někam vyvedu 3,5lce JACK, který dám do Iphonu.

Jdemi o to:

- jaký konektor

- kam ho připojím

Děkuji moc za rady.

moje rádio

[upravil dne 15/4/09 r.kill]

Odesláno

Mám RD4 s už vyvedeným konektorem ve schránce před spolujezdcem - nedělal jsem to já, měl to tak předchozí majitel. Co mě však hluboce irituje je to, že je enormě slabej vstup :-( mám přehrávač Zen Creative a i když je naplno, hraje to nahouby, nevím co s tím :-(

Odesláno
Původně zaslal: brade

Mám RD4 s už vyvedeným konektorem ve schránce před spolujezdcem - nedělal jsem to já, měl to tak předchozí majitel. Co mě však hluboce irituje je to, že je enormě slabej vstup :-( mám přehrávač Zen Creative a i když je naplno, hraje to nahouby, nevím co s tím :-(

Myslím, že cez diagnostiku by malo ísť pridať na hlasitoti.

Pozri tu príspevok od Freemana

Odesláno
Původně zaslal: ibalu

Mám též (\"snad\") :cool: RD4 s oranžovým displejem bez navi a chystám se na instalaci MP3 adaptéru. Mám vybraný tento http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/video-audio-tv-adaptery/123-usb-adaptery/55usbpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-aux-vstup/ během 14 dnů bych se chtěl do toho pustit.

pěkné, toto jsem už také viděl, hledám spíš něco levnějšího, jednoduchý kábl z aux na JACK, ale jinak rád uslyším jak se ti to podařilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...