Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

NEVIEM CI TO TU UZ NEBOLO :( NENASIEL SOM NIC :

No mam 307 rv 2001 a treba mi doliat do serva kvapalinu,,, ako sa od seba odlisuju a aka je cena :) a co odporucite ? rzmyslam ist do peugeotu nech je stejna ako original :(

Odesláno

na vicku vyrovnavaci nadrzky je to napsano, 406 ma treba Dexron II cemuz odpovida napriklad Valvoline ATF Type D cca 200Kc/litr, ten litr staci na vymenu

Odesláno

No, já tam mám tu zelenou a když jsem to ukazoval v Peugeotu, že chci dolít, tak na mě koukal jak na d....

.Prý jinou, než červenou nemají a nikdy zelenou neviděl.Tak co si pak má člověk myslet o autorizovaných servisech.

Odesláno

Zelenou kapalinu mají některé Škodovky a hlavně Volkswageny jako passat nebo golf. Do 307 patří pouze jak jsem psal FLUIE LDS nebo FLUIDE DA, jedno je pro citroen a druhé pro peugeot. Oleje jsou stejné a mají stejné specifikace :bacha

Odesláno
Původně zaslal: durino666

No cervena ze ide do elektrickeho serva a zelena do normalneho - to my bolo dnes povedane , ja som mal moc pod risku a dolial som pol deci uz bolo moc :D

Tak podle tohoto to mám přesně obráceně, což je zajímavé :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...