Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz 2 tizden som stastnim vlastnikom 207 :autchcel by som vediet jake mate s nou skusenosti ty co ju mate uz dlksie a jake chyby sa na nej vyskytli ?? :papa

[upravil dne 13/4/09 jozin888]

[upravil dne 14/4/09 Ferry]

Odesláno

Jedine s čím som mal ja problém bolo vrzanie v kufri ale navšteva servisu to vyriešila,inak všetko ok.Tak ta tu výtam a dufam že budeš s peugeotkom spokojný:papa

Odesláno
Původně zaslal: jozin888

uz 2 tizden som stastnim vlastnikom 207 :autchcel by som vediet jake mate s nou skusenosti ty co ju mate uz dlksie a jake chyby sa na nej vyskytli ?? :papa

[upravil dne 13/4/09 jozin888]

Zrovna dneska je to 2 roky, zkušenosti vesměs kladné, až na problém s klepáním 5. dveří, který už je vyřešen, viz

a výměna 2ks žárovek

dlouhodobá spotřeba 6,2l, samozřejmě s lehkou nohou na plynu (údaj z palubního počítače)

Odesláno
Původně zaslal: antal

Nádherna spotreba:D

Možná mi to někdo nebude věřit, ale nemám důvod si to vymýšlet, je to údaj za posledních 8500 km (tedy hlavně v zimě a navíc převažují krátké několikakilometrové trasy). Předloni Chorvatsko podle počítače 5,3l , loni Švýcarsko 5,5l samozřejmě při dodržování předpisů t.j. dálnice 120-130km/h, mám ověřeno že při vyšších rychlostech už spotřeba roste hodně prudce. Podle mých výpočtů podle tankování je možná odchylka cca 5% nahoru ale více určitě ne

Odesláno
Původně zaslal: Zdemour

Nádherna spotreba:D

Možná mi to někdo nebude věřit, ale nemám důvod si to vymýšlet, je to údaj za posledních 8500 km (tedy hlavně v zimě a navíc převažují krátké několikakilometrové trasy). Předloni Chorvatsko podle počítače 5,3l , loni Švýcarsko 5,5l samozřejmě při dodržování předpisů t.j. dálnice 120-130km/h, mám ověřeno že při vyšších rychlostech už spotřeba roste hodně prudce. Podle mých výpočtů podle tankování je možná odchylka cca 5% nahoru ale více určitě ne

ta 1,4 to mas VTi ???

Odesláno

ahoj ja mám taky 1,4 VTi a s SW jezdím za 6,3 dlouhodobý průměr a včera jsem byl s rodinou na výletě a klidnou jízdou 5,2 není problém , ovšem jak říká Zdemour jak zrychlíš na dálnici rychle to roste .

daja535

Odesláno

ja jazdim za 5.6 kratke trasy na studeny motor..

v lete spotreba este padne, takze spokojnost

klady : my sme kupovali 207 kvoli motoru a vybave, motor taha ako mala lokomotiva

a to pohodlicko (dvojzonova digi klima, panoramaticka strecha, kozeny volant)

nam za to stoji

zapory : teraz mi nieco zacalo vrzgat v interiery a ako negativnu vlastnost

hodnotim vypalovanie fap filtra, tym ze jazdim mesto vykon znizeny pocas vypalovania fakt dost citim..

Odesláno

ja mam 1.4 V8 a s lahkou nohou sa 6 - 6.2 naozaj da.

s auticka som nadseny uz jeden a pol roka. isiel by som donho znova.. Zo zaciatku sa riesili len porodne bolesti. trebalo nahrat novy SW kedze ten stary nespravne ovladal skrtiacu klapku (motor po jemnom zohriati a znova startovani v cca 10 min nechcel niekedy naskcit na orvy sup.. spravilo to tak raz za mesiac) momentalne uz rok bez akejkolvek zavady.

zapory.. riesene manualne ovladanie okien, velka cast tesnenia prechadza oknom u zadnych dvery. chyta sa za to bordel ktory je znutra za vonkajsim tesnenim vidiet ale nejde vycistit. jedine strhat tesnenie.. hold image.

Odesláno
Původně zaslal: jozin888

Původně zaslal: Zdemour

Nádherna spotreba:D [/q0kuote]

ta 1,4 to mas VTi ???

VTi nemám, mám 1,4 16V 90k, ale myslím si že tam velký rozdíl ve spotřebě nebude

Odesláno

V nabídce Peugeotu 207 se objeví další nový motor, který vznikl ze spolupráce s automobilkou BMW. Nový agregát s označením 1,4 VTi 16V tak nemá nic společného s Hodnou, která toto značení v minulosti hojně používala.

Motor, který v současnosti používá BMW v modelu Mini, bude disponovat výkonem 70 kW (95 k), což je o 5 koní více, než stejně velký motor, který model 207 používá nyní.

Maximální rychlost Peugeotu 207 s tímto agregátem bude 185 km/h a sprint na stovku zvládne za 11,5 s (1,4 16V za 12,7 s). Kombinovaná spotřeba by se pak měla pohybovat okolo 6,1 l na 100 km, což je o 0,4 l méně, než doposud.

Zvýsení termodynamické účinnosti je provedeno zástavbou variabilního zdvihu sacích ventilů a plynule variabilním časováním sacích i výfukových ventilů.

Odesláno

mne zadne okno na pravej strane, 3dverak, tak tam cudlik, ktory drzi tapacir pod oknom, tak ten nejak vkuse vypadaval z diery, tak som to vymenil za ine, teraz tapacir v pohode drzi...

len akurat nejake pukanie, ci co stale neustupilo, asi dam dole cely tapacir a pekne pomalicky vymenim vsetky drziaky co tam treba...

co uz, umela hmota je takaa.. :myslim

Odesláno

Tohle auto má jednu nevýhodu ... začnete na něm být závislý a stává se ve vašem životě něčím jako drogou:D:super... a teď seriózně ... první věc ,která mě znepokojila bylo zaseknutí převodovky během prvního velkého výletu s autíčkem ...tenkrát se to stalo dvakrát a zřejmě po mém hloupém zapomenutí na spojku při řazení ... od té doby se to neopakovalo a to sem ujel nějakých 13.000 km ... další věc je ,že pokud chcete sportovní výfuk mějte na mysli ne příliš velkou zvukovou izolaci v zadní části auta ,takže buď vám nevadí dunění nebo se to raději vykašlat;)... další věcí je ,že auto je poměrně nové a komponety a origo součásti se někdy schání špatně... a naposledy sem sundaval plastový kryt pod pružinama , který vypadnul ... ale to je výměnou za sportovní pružiny... a k motoru ... pokud jezdíte sami či ve dvou tak 1.4 16V stačí ...při čtyřech lidech se to vleče ...ale s plnym autem by se nemělo divočit;)... jsou to jen nepatrné zápory ,které jsem zaznamenal , každopádně jsem spokojen na 99% ... ovšem je brzy něco hodnotit ... po roce a kousek;)

Odesláno

Som rád že vy všetci ste s autom spokojní. Neviem či som moc náročný ale jediné čo je na tom aute dobré je motor (preto lebo to je BMW). Najviac mi to znechucuje prístup servisu k záručným opravám a ich neochota niečo riešiť. Ďalej to sú také drobnosti ako vŕzganie okien, sem-tam plastov a pod. veci. Niekto si povie že sú to detaily ale práve takéto detaily dotvárajú auto ako celok. Takže môj postoj je taký že toto je prvý a posledný PEUGEOT ktorý som si kúpil!!:bacha

Odesláno

Pretekar:Tak tie autorizované servisy je kapitola sama o sebe.Ale po prečitani spusta recenzii na moje auto.cz som došiel zaveru že to nieje problem peugeotu ale všetkych značiek,nemeckých tiež.

Odesláno

nooo plastový kryt pod pruzinami vpravo vzadu mam aj ja niekde v haaji, musim kupit,

a v servise musis mat znameho, inak by som to ani nedal radsej , bleeeh :grr

ten pristup som raz uvidel, no hruuuza

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...