Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ad. Kujonův příběh: To znám.:D

Přijel jsem na parkoviště, kdy byl hlouček frajírků kolem 18-ti let.

Vylezu z auta a slyším rozhovor: \"Jak si někdo může koupit 406 a dát na ni takový kola a výfuk a xenony\". \"To taky nechápu, kdyby to byla aspoň 206\" všichni uznale přikývnuli. V duchu jsem si říkal: \"A čím tu jste vy játra\". Nechal jsem to a šel pryč. Když se vrátím, děcka dokouřili, 1 naskočil na babetu rozšlapal to a zmizel. Začal jsem se usmívat. Dojdu k autu, sednu dovnitř, zbytek se dal do pohybu k zaparkovaným strojům. Vybral si VW Golf III v kombíku, každý plech jiná barva, na 13\" plecháčích, s \"laděnou\" DTM koncovkou, skla tak černá, že přes ně nebylo vidět a navíc auto bylo ve stejné výšce od země jako průměrý offroad. Můj úsměv se čím dál tím zvětšoval až propukl ve výtlem. Když totiž chlapci nastartovali, z výfuku se vyvalil obrovský černý dým od jejich TDéčka a při výjezdu z parkoviště jim jejich kočár 2x chcípnul až se zastavil nadobro. Nastartoval jsem, objel je a ještě jim zamával. Ty ksichty do konce života nezapomenu. :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Vylezu z auta a slyším rozhovor: \"Jak si někdo může koupit 406 a dát na ni takový kola a výfuk a xenony\". \"To taky nechápu, kdyby to byla aspoň 206\" všichni uznale přikývnuli. V duchu jsem si říkal: \"A čím tu jste vy játra\". Nechal jsem to a šel pryč. Když se vrátím, děcka dokouřili, 1 naskočil na babetu rozšlapal to a zmizel. Začal jsem se usmívat. Dojdu k autu, sednu dovnitř, zbytek se dal do pohybu k zaparkovaným strojům. Vybral si VW Golf III v kombíku, každý plech jiná barva, na 13\" plecháčích, s \"laděnou\" DTM koncovkou, skla tak černá, že přes ně nebylo vidět a navíc auto bylo ve stejné výšce od země jako průměrý offroad. Můj úsměv se čím dál tím zvětšoval až propukl ve výtlem. Když totiž chlapci nastartovali, z výfuku se vyvalil obrovský černý dým od jejich TDéčka a při výjezdu z parkoviště jim jejich kočár 2x chcípnul až se zastavil nadobro. Nastartoval jsem, objel je a ještě jim zamával. Ty ksichty do konce života nezapomenu. :D

Tohle znam taky moc dobre:) Viz Treba vcera u kujona ze :D

Odesláno

Člověk se někdy opravdu zasměje, resp. nad inteligencí některých lidí opravdu zůstává rozum stát :)

No a Vojta nám, abych to vysvětlil, včera u nás v Chotěboři chtěl ukázat vytočenej zvuk jeho vysokootáčkovýho benzínu, ale pak zjistil že mu to někdo asi předělal na kadle_kadle :D Tak jel smutně dom :D :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Takovýhle radoby tuneři jsem nej. Taky jsem takhle nedávno jel a za mnou Fáčko s čímsi so připomínalo xenony, šílenej nárazník prapodivnej pruh na předním skle, hnilobnej \"laďák\", no hrůza. A tomu \"človíčkovi\" za volantem asi vadilo, jedu ve vesnici 50 tak se na mě jal lepit a do konce si i bliknul. Tak jsem si 50tku podržel ke konci vesnice a nechal ho dojet k mým předním dveřím abych mu mohl zamávat:papa.

Nevím jestli si myslel, že mu to na ty světla líp pojede bo co :myslim:D

Odesláno

Ja zatim s kolemjdoucimi jen dobre zkusenosti..vcera zrovna u zimaku,prichazel jsem k autu a vidim,jak jde kolem kluk,otaci se,diva se po Pugu a nasledne pada na zem..vstava,jeste jeden letmy pohled a pokracuje..kdyz me zahledl,jak nastupuju,sklopil hlavu..:D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Člověk se někdy opravdu zasměje, resp. nad inteligencí některých lidí opravdu zůstává rozum stát :)

No a Vojta nám, abych to vysvětlil, včera u nás v Chotěboři chtěl ukázat vytočenej zvuk jeho vysokootáčkovýho benzínu, ale pak zjistil že mu to někdo asi předělal na kadle_kadle :D Tak jel smutně dom :D :D

Kujone tak tohle sem od tebe necekal takovou podpasovku :D nerikej ze si me rad nevidel :D.

J

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

to by člověk nevěřil jakej je problem ten výfuk objednat...

zkus to tady pres lidi..Tom406 apod..

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

To beda: delas jako by mi to kdovijak coudilo a pritom to neni zadna pravda o to se klidne budu hadat:D

Já ti sem hodim fotku, kterou sem fotil při tvym ojezdu, jo? :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...