BoneDaddy Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Ad. Kujonův příběh: To znám. Přijel jsem na parkoviště, kdy byl hlouček frajírků kolem 18-ti let. Vylezu z auta a slyším rozhovor: \"Jak si někdo může koupit 406 a dát na ni takový kola a výfuk a xenony\". \"To taky nechápu, kdyby to byla aspoň 206\" všichni uznale přikývnuli. V duchu jsem si říkal: \"A čím tu jste vy játra\". Nechal jsem to a šel pryč. Když se vrátím, děcka dokouřili, 1 naskočil na babetu rozšlapal to a zmizel. Začal jsem se usmívat. Dojdu k autu, sednu dovnitř, zbytek se dal do pohybu k zaparkovaným strojům. Vybral si VW Golf III v kombíku, každý plech jiná barva, na 13\" plecháčích, s \"laděnou\" DTM koncovkou, skla tak černá, že přes ně nebylo vidět a navíc auto bylo ve stejné výšce od země jako průměrý offroad. Můj úsměv se čím dál tím zvětšoval až propukl ve výtlem. Když totiž chlapci nastartovali, z výfuku se vyvalil obrovský černý dým od jejich TDéčka a při výjezdu z parkoviště jim jejich kočár 2x chcípnul až se zastavil nadobro. Nastartoval jsem, objel je a ještě jim zamával. Ty ksichty do konce života nezapomenu.
agresssor Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Ad. Kujonův příběh: To znám. Přijel jsem na parkoviště, kdy byl hlouček frajírků kolem 18-ti let. Vylezu z auta a slyším rozhovor: \"Jak si někdo může koupit 406 a dát na ni takový kola a výfuk a xenony\". \"To taky nechápu, kdyby to byla aspoň 206\" všichni uznale přikývnuli. V duchu jsem si říkal: \"A čím tu jste vy játra\". Nechal jsem to a šel pryč. Když se vrátím, děcka dokouřili, 1 naskočil na babetu rozšlapal to a zmizel. Začal jsem se usmívat. Dojdu k autu, sednu dovnitř, zbytek se dal do pohybu k zaparkovaným strojům. Vybral si VW Golf III v kombíku, každý plech jiná barva, na 13\" plecháčích, s \"laděnou\" DTM koncovkou, skla tak černá, že přes ně nebylo vidět a navíc auto bylo ve stejné výšce od země jako průměrý offroad. Můj úsměv se čím dál tím zvětšoval až propukl ve výtlem. Když totiž chlapci nastartovali, z výfuku se vyvalil obrovský černý dým od jejich TDéčka a při výjezdu z parkoviště jim jejich kočár 2x chcípnul až se zastavil nadobro. Nastartoval jsem, objel je a ještě jim zamával. Ty ksichty do konce života nezapomenu. Tohle znam taky moc dobre:) Viz Treba vcera u kujona ze
kujon106 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Člověk se někdy opravdu zasměje, resp. nad inteligencí některých lidí opravdu zůstává rozum stát No a Vojta nám, abych to vysvětlil, včera u nás v Chotěboři chtěl ukázat vytočenej zvuk jeho vysokootáčkovýho benzínu, ale pak zjistil že mu to někdo asi předělal na kadle_kadle Tak jel smutně dom :D
Starejbar Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Ad. Kujonův příběh: To znám. Přijel jsem na parkoviště, kdy byl hlouček frajírků kolem 18-ti let. Vylezu z auta a slyším rozhovor: \"Jak si někdo může koupit 406 a dát na ni takový kola a výfuk a xenony\". \"To taky nechápu, kdyby to byla aspoň 206\" všichni uznale přikývnuli. V duchu jsem si říkal: \"A čím tu jste vy játra\". Nechal jsem to a šel pryč. Když se vrátím, děcka dokouřili, 1 naskočil na babetu rozšlapal to a zmizel. Začal jsem se usmívat. Dojdu k autu, sednu dovnitř, zbytek se dal do pohybu k zaparkovaným strojům. Vybral si VW Golf III v kombíku, každý plech jiná barva, na 13\" plecháčích, s \"laděnou\" DTM koncovkou, skla tak černá, že přes ně nebylo vidět a navíc auto bylo ve stejné výšce od země jako průměrý offroad. Můj úsměv se čím dál tím zvětšoval až propukl ve výtlem. Když totiž chlapci nastartovali, z výfuku se vyvalil obrovský černý dým od jejich TDéčka a při výjezdu z parkoviště jim jejich kočár 2x chcípnul až se zastavil nadobro. Nastartoval jsem, objel je a ještě jim zamával. Ty ksichty do konce života nezapomenu. Takovýhle radoby tuneři jsem nej. Taky jsem takhle nedávno jel a za mnou Fáčko s čímsi so připomínalo xenony, šílenej nárazník prapodivnej pruh na předním skle, hnilobnej \"laďák\", no hrůza. A tomu \"človíčkovi\" za volantem asi vadilo, jedu ve vesnici 50 tak se na mě jal lepit a do konce si i bliknul. Tak jsem si 50tku podržel ke konci vesnice a nechal ho dojet k mým předním dveřím abych mu mohl zamávat:papa. Nevím jestli si myslel, že mu to na ty světla líp pojede bo co
s1600 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Ja zatim s kolemjdoucimi jen dobre zkusenosti..vcera zrovna u zimaku,prichazel jsem k autu a vidim,jak jde kolem kluk,otaci se,diva se po Pugu a nasledne pada na zem..vstava,jeste jeden letmy pohled a pokracuje..kdyz me zahledl,jak nastupuju,sklopil hlavu..
Lentilka Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 to by člověk nevěřil jakej je problem ten výfuk objednat...
agresssor Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: kujon106 Člověk se někdy opravdu zasměje, resp. nad inteligencí některých lidí opravdu zůstává rozum stát No a Vojta nám, abych to vysvětlil, včera u nás v Chotěboři chtěl ukázat vytočenej zvuk jeho vysokootáčkovýho benzínu, ale pak zjistil že mu to někdo asi předělal na kadle_kadle Tak jel smutně dom :D Kujone tak tohle sem od tebe necekal takovou podpasovku nerikej ze si me rad nevidel . J
s1600 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Lentilka to by člověk nevěřil jakej je problem ten výfuk objednat... zkus to tady pres lidi..Tom406 apod..
Lentilka Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 tak výfuk už je koupenej, koupil jsem nakonec Magnex - 230 liber 7100,- a pošta zadarmo:) S1600: na saxoclubu jsou slicky na prodej;)
agresssor Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 To beda: delas jako by mi to kdovijak coudilo a pritom to neni zadna pravda o to se klidne budu hadat:D
kujon106 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: agresssor To beda: delas jako by mi to kdovijak coudilo a pritom to neni zadna pravda o to se klidne budu hadat:D Já ti sem hodim fotku, kterou sem fotil při tvym ojezdu, jo?
Petra XSI Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 já umřu smíchy:D:D:D:D ........ Jsem zvědavá na reakci Agresssora........ten nebude mít radost:aut
s1600 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Tak tahle fotky je hodne autenticka:Ddokazu si predstavit tu tmu..
Recommended Posts