Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čauky,dám Ti svůj soukromej názor v plén : zkus si plasmu Panasonic 46\" ve Full HD a uvidíš,že neprohloupíš.Teda pravda je,že lze koupit i podstatně lacinější stroje,ale tahle je dle mého soudu asi to nejlepší co se dá za normální peníze koupit.Chce to ovšem krmit kvalitním signálem,nejlíp ze satelitu s reciverem,kterej umí příjmat Full HD,jinak je to o ničem a budeš z toho zhnusenej.Znám pár lidí co si pořídily Full HD plasmy a krmily to signálem ze společné antény.Otřesněj obraz.Kabelovka také hnusoba.Samozřejmě je to na tobě,já jen našeptávám.Já sám jsem s ní měl tu čest a když si na takovýhle bedně pustíš film v \"blue ray\",tak se počůráš radostí,nad naprosto dokonalým obrazem.Fakt.Skus to a uvidíš,že nekecám.K tomu slušný kino a zaručuju ti,že tě to nezklame.Zdarec Martin \"Zlatonka\"

Odesláno

To už ale jsme mimo téma. Zvažuji právě plasmu Panasonic s tím jejich NeoPDP a nebo Sharp LCD (případně ještě LED Samsung, ale do Samsungu se mi nechce). FullHD je samozřejmost.

Odesláno

Neviem preco do samsungu sa ti nechce. Ja by som zasek radsej samsung. Hodne zalezi na vkusu, co sa ti paci, ale hlvne co pozadujes od telky. Do akej miestnosti ju chces?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...