Zlatonka Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Čauky,dám Ti svůj soukromej názor v plén : zkus si plasmu Panasonic 46\" ve Full HD a uvidíš,že neprohloupíš.Teda pravda je,že lze koupit i podstatně lacinější stroje,ale tahle je dle mého soudu asi to nejlepší co se dá za normální peníze koupit.Chce to ovšem krmit kvalitním signálem,nejlíp ze satelitu s reciverem,kterej umí příjmat Full HD,jinak je to o ničem a budeš z toho zhnusenej.Znám pár lidí co si pořídily Full HD plasmy a krmily to signálem ze společné antény.Otřesněj obraz.Kabelovka také hnusoba.Samozřejmě je to na tobě,já jen našeptávám.Já sám jsem s ní měl tu čest a když si na takovýhle bedně pustíš film v \"blue ray\",tak se počůráš radostí,nad naprosto dokonalým obrazem.Fakt.Skus to a uvidíš,že nekecám.K tomu slušný kino a zaručuju ti,že tě to nezklame.Zdarec Martin \"Zlatonka\" Citovat
Péťa Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 To už ale jsme mimo téma. Zvažuji právě plasmu Panasonic s tím jejich NeoPDP a nebo Sharp LCD (případně ještě LED Samsung, ale do Samsungu se mi nechce). FullHD je samozřejmost. Citovat
barenst Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Sportovni je o necem jinem nez o brodeni a bahneni ,dokonce vyjede za sucha to co 4x4 Citovat
P.avel Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 dítě po narození umí plavat... tady je důkaz :D:D Citovat
jofo Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Neviem preco do samsungu sa ti nechce. Ja by som zasek radsej samsung. Hodne zalezi na vkusu, co sa ti paci, ale hlvne co pozadujes od telky. Do akej miestnosti ju chces? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.