Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šestikvalt 306 S16 old model..EBC Green Stuff...Komplet hotovo!!

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny..Tak se mi včera podařilo napasovat do mojí S16 old model šestikvaltovou převodovku;)..Vim že se to tady už párkrát řešilo, tak jen pro porovnání rozdíl rychlostí:super

Na 3000 ot. :

Pětikvalt...............Šestikvalt

1. 25km/h........... 30km/h

2. 35km/h............40km/h

3. 55km/h............60km/h

4. 75km/h............75km/h

5. 90km/h............85km/h

6. --------- ..........100km/h

Ty rychlosti jsou +/- nějakej ten kilometřík;)

A co jsem zatím stihl změřit, tak na omezovač to bylo

Pětikvalt..............Šestikvalt

1. 45km/h............70km/h

2. 85km/h..........105km/h

3. 120km/h........140km/h

4.,5.,6. snad zkusim a napíšu časem:myslim

A pokud někdo plánujete podobnou operaci jako já, tak můžu jen doporučit, je to úplně jiný svezení:super... a co se týká montáže, tak to bylo úplně bez problémů, všechno pasovalo, nic jsem nemusel upravovat;) ....stačej k tomu dva průměrně šikovný mechanici:papa

jo málem bych zapoměl, jenom by to chtělo sehnat šestikvaltovou kulisu a řadičku, ja zatím jedu na pětikvaltový a neni to ono.

[upravil dne 17/3/10 Kuba 306 S16]

[upravil dne 17/3/10 Kuba 306 S16]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tak se ti to podarilo, gratulace.. :super

Díky Béďo, podařilo se , šla tam úplně sama;)Dalo nám to asi zhruba 5 hodin práce..Jen ještě musim sehnat tu kulisu, při každym řazení šestky mám strach abych tam nerval zpátečku:bojim

Jinak, včera jsem ještě napasoval na auto jinou masku, takže co nejdřív sem hodím nějaký foto...Ještě doladím pár detailů a budu naprosto spokojenej;)...Chtěl bych to všechno stihnout do Mejta:D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

jakou si dal masku z nového modelu nebo jejakou tuning?

Takovou profláknutou (ecosse):D Ale auto to nehorázně sluší!
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: jack 306

jakou si dal masku z nového modelu nebo jejakou tuning?

Takovou profláknutou (ecosse):D Ale auto to nehorázně sluší!

Přesně tak jak říká 309GT;)..Je to maska \"Ecosse\" v barvě auta a černý tahokov..Díky:papa teď se mi taky ten předek líbí mnohem víc:super

Odesláno
Původně zaslal: Kuba 306 S16

Původně zaslal: BoneDaddy

Gratuluji. Dělám si další poznámku, proč se těšit na Mýto. :super

Taky díky, koukám že v Mejtu nás z Peugeot clubu bude docela banda:papa

Nevim jestli stihnu poskládat auto,ale asi ne:bojim,ale v Mejte budu i tak.A ta maska je fakt super.:D

Odesláno

Ze bych se taky zajel mrknout do Myta a po sto letech (kdyz nepocitam Letohradsky sprint) protahnul zase auto na sprintu? :P

Btw. ty pocty nahore.. rychlost do omezovace se da snad spocitat podle namerenych hodnost treba ve 2k otacek a 4k otacek ne? :myslim

Ops.. vidim dobre ze se to Myto kreje s Peug srazem?

[upravil dne 12/4/09 AKCZ]

Odesláno

No teda ta 6 není žádná výhra....3000 ot/min při 100km/h...to je tak stejne jako u 405Mi16.....takže jako rychla petka......takže dle mě na prd...:bacha

Kdysi jsem mel i skoro sehnanou převodovku z S.ka na 405tku...ale když jsem zjistil,že bych si 6kou moc nepomohl,tak jsem ji nevzal....

6 by měla bejt delší.......už kvůli dálnicím....:aut

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

No teda ta 6 není žádná výhra....3000 ot/min při 100km/h...to je tak stejne jako u 405Mi16.....takže jako rychla petka......takže dle mě na prd...:bacha

Kdysi jsem mel i skoro sehnanou převodovku z S.ka na 405tku...ale když jsem zjistil,že bych si 6kou moc nepomohl,tak jsem ji nevzal....

Dovolim si oponovat ze u tohodle auta se od sestirychlostni prevodovky ocekava neco jineho nez dalnice a spotreba.. ale zaroven souhlasim ze pro bezneho uzivatele nema zadny prinos :)

Odesláno

Hochu,proti tomuhle autu je MI16 úplná mrtvola!Navíc tohle není auto v kterým se jezdí do 3000 ot/min,tak se jezdí možná s nějakou 1,4 8V a né s S16:D Musel by jsi se v tom projet,pak by jsi mluvil úplně jinak....:cool:
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Hochu,proti tomuhle autu je MI16 úplná mrtvola!Navíc tohle není auto v kterým se jezdí do 3000 ot/min,tak se jezdí možná s nějakou 1,4 8V a né s S16:D Musel by jsi se v tom projet,pak by jsi mluvil úplně jinak....:cool:

EEE ale zase to takový rozdíl není vůči 405 Mi 16 a 306 S16(old modelu 112kw)jen udaj co se týká zrychlení z 0-100, hmotnosti a vykonu motoru je na tom 405tka LEPE..sorry,nehlede na to,že P 405 Mi 16 ma hodnotu aierodynamického odporu na skvělých CX 0,29.(CX 0,33 u 306)...ve 112kw Sku jsem osobně jel a nepřišlo mi to dravější....:D:D

GtI6 bude asi někde jinde,ale neřikal bych míčku mrtvola:blablabla....osobně jsem na sprintu dal čistých 8 sec(měřeno nekolikrat a mam i videjko);)

Odesláno

EEE ale zase to takový rozdíl není vůči 405 Mi 16 a 306 S16(old modelu 112kw)jen udaj co se týká zrychlení z 0-100, hmotnosti a vykonu motoru je na tom 405tka LEPE..sorry,nehlede na to,že P 405 Mi 16 ma hodnotu aierodynamického odporu na skvělých CX 0,29.(CX 0,33 u 306)...ve 112kw Sku jsem osobně jel a nepřišlo mi to dravější....:D:D

GtI6 bude asi někde jinde,ale neřikal bych míčku mrtvola:blablabla....osobně jsem na sprintu dal čistých 8 sec(měřeno nekolikrat a mam i videjko);) Přečti si to pořádně:D Nepíšu že je proti S16 míčko lenochod,ale že proti tomuhle autu je to lenochod!:papa V tomhle jsi nejel,nemůžeš posoudit,ale třeba Marty ví co je tohle auto zač.Je to tak že tohle si dělá z míček lopuch....(aby si s nima mohl vytřít *****):D:D:D

[upravil dne 13/4/09 309GT]

[upravil dne 13/4/2009 Béďa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...