Michael coupé Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Jistě vím,že se toto téma řešilo několikrát,ale ani v jednom jsem nenašel odpověď. Jde o to,že jsem koupil orig.alu 17 225/55 R17 michelin na svou 607 + jsem přidal podložky 2cm aby ET bylo 12,jelikož na kolech bylo menšíi. CCA před týdnem jsem jel po dálnici a při rychlosti kolem 130 KM/h jsem cítil docela veliké klepaní do volantu od pravé strany (spolujezdec),koukal jsem na : utažení kol - OK stab. tyč. - OK pro jistotu dané new (obě) čepy - OK pro jistotu dané new (oba) vyvážení - OK pro jistotu převáženo. stav pneu cca 80% tlumiče - OK destičky - OK pro jistotu nové po tomto všem klepání částečně přestalo,ale pokud se na to zaměřím cítím ho (rady typu,tak se nezaměřuj neberu). Za případnou radu díky...ještě jsem přivezl kotouče,tak je zkusím na pondělí prohodit,jo a ty new destičky hrozně pískaj (orig.peug) a nevím co stím a je to celkem otravné. [upravil dne 10/4/09 Michael coupé] Citovat
Tomáš Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Zrovna to muzou byt kotouce staci ze jsou minimalne zvlnene a problem je na svete ale zalezi kolik maji najeto tedy jaky je jejich stav. Citovat
P607Olda Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Měl jsem moc dlouhé šrouby, zkontroluj si. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Původně zaslal: P607Olda Měl jsem moc dlouhé šrouby, zkontroluj si. ano,to samé jsem měl kdysi na fiatě--nemusíš auto vůbec zvedat--postupně po jednom vytoč kolové šrouby a uvídíš na něm,zda bude odřený--dlouhý... Citovat
Michael coupé Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 jdu na to,foto vložím.Za rady děkuji a večer tam dám kotouče...ty jsem měnil v 50 tis. nejsem blázen,ale mám auto rád a závadám rád předcházím. Citovat
Michael coupé Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 tak to bylo kotoučema uf... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.