Chepp Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Lidicky mam na vas dotaz, nejsem si uplne jist ale u sedanu, byly vzadu 3 operky hlavy? Chci koupit kozene sedacky a nikde jinde nez v britanii sem nenasel dobry kup.. ale spatne se hledaji na break... tak by me zajimalo jestli sedan mel taky vzadu tri operky nebo to mely jenom break, protoze sem nasel toto Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 zalezelo na roku vyroby a stupni vybavy, nejnizsi vybavy a nejstarsi rocniky nemely zadni operky vubec, pak byly dve operky a novejsi modely uz mely tri Citovat
jarco623 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 ano aj sedam ma v zadu 3 opierky hlavy.cize su rovnake,len musim zisitit ci su new model,alebo stary model,maju ine uchytenie sedaciek v zadu to riesil cakom musel odrezat nejaky hak,lebo mu zavadzal mu napis a on ti povie presne. Citovat
mark001 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: Chepp Lidicky mam na vas dotaz, nejsem si uplne jist ale u sedanu, byly vzadu 3 operky hlavy? Chci koupit kozene sedacky a nikde jinde nez v britanii sem nenasel dobry kup.. ale spatne se hledaji na break... tak by me zajimalo jestli sedan mel taky vzadu tri operky nebo to mely jenom break, protoze sem nasel toto Ahoj ....jj aj sedan ma vzadu tri opierky ...inac to chces ist pre ne az do britanie ...inac ked sa kukam je ktomu presne take calunenie ako mam ja ...len tak zo zvedavosti kolko ta to bude stat? Citovat
čakom Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: jarco623 ano aj sedam ma v zadu 3 opierky hlavy.cize su rovnake,len musim zisitit ci su new model,alebo stary model,maju ine uchytenie sedaciek v zadu to riesil cakom musel odrezat nejaky hak,lebo mu zavadzal mu napis a on ti povie presne. ja nic neřezal pleteš si mě s mirem buchlou;) ja mam sedačky ze starýho modelu a sedli tam v pohodě. tady: [upravil dne 10.4.2009 čakom] Citovat
jarco623 Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 aha moze byt som myslel ze ty si rezal nejaky hak,sorry.som sa pomylil Citovat
čakom Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: jarco623 aha moze byt som myslel ze ty si rezal nejaky hak,sorry.som sa pomylil ee ja nic neřezal. řezal to mira.buchla viz odkaz. koupil sedačky z novýho modelu a daval je do starýho. je tam jinak uchycení na zadním opěradle. Citovat
stalmik Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Ja chci taky kuzi.. Ale bezovou a starej model.. Fnuuuk Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Původně zaslal: stalmik Ja chci taky kuzi.. Jó, takových je. Citovat
Blizzard Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 vono jí fakt za chvíli bude mít každej Citovat
paul jane Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 to blizzard : nevim jiste ale tolik ji na vrakaci neni Citovat
Chepp Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 neni, ale ti kdo maji sedan to maj vklidku, takovych sem uz nasel vsech moznych barev i sedy, na sedany no problemo, ale break je velky problemo... Mno mozna byhc si pro to zajel, mozna bych si to nehal poslat, ono zalezi na situaci, ale za ty stupidni castky co za to chcou, proc ne... udelam si vylet, dlouho sem nikde nebyl... heh... Citovat
tomike Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Mozes sem prosim Ta hodit nejaky link na tie kozene sadacky - sedan. marne hladam. moj sen - bezova koza new model. dakujem Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Cheppe, pokud jich je tam tedy tolik na sedan, tak kdyby si cestou narazil na černou nebo světlou kůži do nového modelu, vem mi ji. :aut Já jsem jich zase tolik neviděl. Citovat
punkac Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 ahoj v malé vesničce Ploskovice u Litoměřic je jeden kombík nový model 406 s nádhernou černou kůží, je to vrakáč specializovanej na 206, ale tuhle jsem jí tam viděl a okukoval jí před půl rokem, dnes jsem byl na chalupě a je tam pořád, možná se bude vrakovat, tak kdo má kombajna a má to blízko, ať si tam zajede mrknout, já hledal obligátně čidlo teploty oleje a snímač hladiny v ostřikovačích (neměli ), ale s těma klukama se dá fakt mluvit.... Citovat
čakom Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Původně zaslal: Chepp neni, ale ti kdo maji sedan to maj vklidku, takovych sem uz nasel vsech moznych barev i sedy, na sedany no problemo, ale break je velky problemo... Mno mozna byhc si pro to zajel, mozna bych si to nehal poslat, ono zalezi na situaci, ale za ty stupidni castky co za to chcou, proc ne... udelam si vylet, dlouho sem nikde nebyl... heh... ¨ šedou? moc dlouho jsem ji nesháněl byla to nahoda že se vyskytla. a to jsem myslel že není jen tak k sehnaní. aspon na moravě nic není Původně zaslal: Blizzard vono jí fakt za chvíli bude mít každej jj:cool: Citovat
Chepp Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 Sakris, litomerice, mno streka jak svina odemne... ale co uz z novyho modelu na stary sedi sedacky nebo ne... kdosi kdesi psal ze nesedi zadni, ale na sedanu, jak je to s kombajnem? pokud nekdo muze udelat fotku ukotveni (přichiceni) zadnich sedacek na new modelu kombajn, plosím. (at nejezdím zbytecne.) Bristol, united Kingdom rok 2000 cena 140 liber včetně tapecu obrazek [upravil dne 11/4/09 Chepp] [upravil dne 11/4/09 Chepp] Citovat
tomike Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 cena fajn, vies poslat link na nejake stranky kde sa predavaju podobne veci? Citovat
Chepp Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 jj urco.. www.ebay.co.uk vcera tam skoncily tak 3 aukce s koz. sedackama do sedana, ale porad se objevuji a vetsinou se neprodaji... takze to je celkem ok, nikdo to nikdy nevydrazil za velky peniz, sleduji, asi tam toho maji dost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.