Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidicky mam na vas dotaz, nejsem si uplne jist ale u sedanu, byly vzadu 3 operky hlavy? Chci koupit kozene sedacky a nikde jinde nez v britanii sem nenasel dobry kup.. ale spatne se hledaji na break... tak by me zajimalo jestli sedan mel taky vzadu tri operky nebo to mely jenom break, protoze sem nasel toto

Odesláno

zalezelo na roku vyroby a stupni vybavy, nejnizsi vybavy a nejstarsi rocniky nemely zadni operky vubec, pak byly dve operky a novejsi modely uz mely tri

Odesláno

ano aj sedam ma v zadu 3 opierky hlavy.cize su rovnake,len musim zisitit ci su new model,alebo stary model,maju ine uchytenie sedaciek v zadu to riesil cakom musel odrezat nejaky hak,lebo mu zavadzal mu napis a on ti povie presne.

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Lidicky mam na vas dotaz, nejsem si uplne jist ale u sedanu, byly vzadu 3 operky hlavy? Chci koupit kozene sedacky a nikde jinde nez v britanii sem nenasel dobry kup.. ale spatne se hledaji na break... tak by me zajimalo jestli sedan mel taky vzadu tri operky nebo to mely jenom break, protoze sem nasel toto

Ahoj :) ....jj aj sedan ma vzadu tri opierky ;) ...inac to chces ist pre ne az do britanie :myslim ...inac ked sa kukam je ktomu presne take calunenie ako mam ja :potlesk ...len tak zo zvedavosti kolko ta to bude stat?

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

ano aj sedam ma v zadu 3 opierky hlavy.cize su rovnake,len musim zisitit ci su new model,alebo stary model,maju ine uchytenie sedaciek v zadu to riesil cakom musel odrezat nejaky hak,lebo mu zavadzal mu napis a on ti povie presne.

ja nic neřezal pleteš si mě s mirem buchlou;)

ja mam sedačky ze starýho modelu a sedli tam v pohodě.

tady:

[upravil dne 10.4.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

aha moze byt som myslel ze ty si rezal nejaky hak,sorry.som sa pomylil :mad:

ee ja nic neřezal. řezal to mira.buchla viz odkaz.

koupil sedačky z novýho modelu a daval je do starýho. je tam jinak uchycení na zadním opěradle.

Odesláno

neni, ale ti kdo maji sedan to maj vklidku, takovych sem uz nasel vsech moznych barev i sedy, na sedany no problemo, ale break je velky problemo...

Mno mozna byhc si pro to zajel, mozna bych si to nehal poslat, ono zalezi na situaci, ale za ty stupidni castky co za to chcou, proc ne... udelam si vylet, dlouho sem nikde nebyl... heh...

Odesláno

ahoj v malé vesničce Ploskovice u Litoměřic je jeden kombík nový model 406 s nádhernou černou kůží, je to vrakáč specializovanej na 206, ale tuhle jsem jí tam viděl a okukoval jí před půl rokem, dnes jsem byl na chalupě a je tam pořád, možná se bude vrakovat, tak kdo má kombajna a má to blízko, ať si tam zajede mrknout, já hledal obligátně čidlo teploty oleje a snímač hladiny v ostřikovačích (neměli :( ), ale s těma klukama se dá fakt mluvit....

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

neni, ale ti kdo maji sedan to maj vklidku, takovych sem uz nasel vsech moznych barev i sedy, na sedany no problemo, ale break je velky problemo...

Mno mozna byhc si pro to zajel, mozna bych si to nehal poslat, ono zalezi na situaci, ale za ty stupidni castky co za to chcou, proc ne... udelam si vylet, dlouho sem nikde nebyl... heh...

¨

šedou?

moc dlouho jsem ji nesháněl byla to nahoda že se vyskytla.

a to jsem myslel že není jen tak k sehnaní. aspon na moravě nic není:nevim

Původně zaslal: Blizzard

vono jí fakt za chvíli bude mít každej :D

jj:cool:

Odesláno

Sakris, litomerice, mno streka jak svina odemne... ale co uz z novyho modelu na stary sedi sedacky nebo ne... kdosi kdesi psal ze nesedi zadni, ale na sedanu, jak je to s kombajnem? pokud nekdo muze udelat fotku ukotveni (přichiceni) zadnich sedacek na new modelu kombajn, plosím.

(at nejezdím zbytecne.)

Bristol, united Kingdom

rok 2000

cena 140 liber

včetně tapecu

obrazek

[upravil dne 11/4/09 Chepp]

[upravil dne 11/4/09 Chepp]

Odesláno

jj urco.. www.ebay.co.uk

vcera tam skoncily tak 3 aukce s koz. sedackama do sedana, ale porad se objevuji a vetsinou se neprodaji... takze to je celkem ok, nikdo to nikdy nevydrazil za velky peniz, sleduji, asi tam toho maji dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...