Cune Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Ahoj, mám takový malý bezvýznamný dotaz. Všiml jsem si, že mám na zadním nárazníku takové čtyři černé \"čudlíky\", kterým jsem nejprve nevěnoval pozornost. Dnes mi kamarád řekl, že jsou to parkovací senzory Podle serviceboxu se mi nezdá, že by tam měly být. Navíc nevím, že by něco takového ve výbavě bylo, toho bych si nejspíš všiml Mám spíš takový pocit, že se jedná o nárazník z jiného auta. Možná to moje někdy před mou koupí dostalo ránu a je ten nárazník měněný a senzory nejsou zapojené A nebo jso zapojené a nefunguje to Kdyby se to někomu chtělo dohledávat, dám sem VIN: VF38BRHYF81383613 Jsem z toho trošku zmatený A jen tak pro zajímavost by mě zajímalo, jak to s těma senzorama u mého auta skutečně je [upravil dne 8/4/09 Cune] [upravil dne 8/4/09 Cune] Citovat
Blizzard Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 na 406 se myslím senzory nedávaly. Pravděpodobně to bude něčí dodělávka která už nefunguje [upravil dne 8.4.2009 Blizzard] Citovat
Yantschi Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Nemam o tom informacie, ze by sa na nase auticka davali senzory. Bud to bude domontovany naraznik, alebo domontovane senzory. Ja som mal pravdepodobne v aute nejaky CD changer a este nieco, lebo pri pozornejsom prestudovani auta som narazil na relativne mnoho kablov s odrezanymi koncami. V autobazaroch su ludia veeeeelmi silne vychytrali a beru vsetko, co sa im hodi. Citovat
Cune Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Hmm, o autobazarech by se toho dalo povídat. Většinou jsou to šejdíři. I jsem si všiml, že mi moc nesedí přední blatníky. Dole u prahu je to docela vidět. A po otevření kapoty motoru je vidět, že šrouby na blatnících nejsou bez zásahu. Joooo ty bazary... Ale co může člověk dělat... Citovat
Cune Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Všiml jsem si toho už při koupi, ale důkladnější prohlídka nenaznačovala žádnou velkou bouračku. Nic zdeformovaného, žádné sváry atd... Maximálně to bylo lehce klepnutý, nebo (nevím proč) někdo ty blatníky jen sundal a dal zpět. Ani lak nenaznačuje výměnu dílů. Vypadá dokonale shodně se zbytkem kastle. i při po hledu pod různými úhly. Nemám s tím nejmenší problémy. Nejsem žádný odborník, ale ani vůl, abych si to před koupí neomrknul Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 a koukals jestli to je zapojeny? treba jen odpadla kostra Citovat
Edison Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Aby to nebyly jen záslepky po předchozí montáži, a pův. majitel si to chtěl nechat, tak to demontil a hezky zaslepil... Je to teda jen slabá teorie... Citovat
Cune Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Koukal jsem na to. Zkusil jsem jeden ten čudl vytáhnout a zjistil jsem, že k tomu vedou dráty. Takže to na pouhou záslepku nevypadá. Náhodou vedle mě parkovalo nějaký auto, který vzadu mělo úplně ty samý čudliky Zítra to zkusím prozkoumat víc a uvidím. Ale moc nevěřim tomu, že na něco přijdu Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 no senzory maji impuls od zpatečkoveho svetla tak mrkni k lampam jestli je tam elektrika navic Citovat
Cune Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Na 99,999% to s tím nesouvisí, ale na přístrojovce vlevo v rohu mi leží nějakej bazmek, ve kterým jsou 3 LED diody a vedou od toho dráty někam za přístrojovku. Taky nevim na co to je Ale to jen tak naokraj, zatím nebyl moc čas to zkoumat Mám to auto půl roku, takže se s ním spíš teprve seznamuju Citovat
Cune Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Díky! To mě nenapadlo, zítra na to mrknu a povim! [upravil dne 8/4/09 Cune] Citovat
ThorR Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Já si myslím, že ty ledky s tím právě spíše souvisí než nesouvisí. Měl by to být právě ukazatel Citovat
Cune Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Právě se na to jdu podívat. Z nějakýho důvodu to nefunguje. Buď je to jen odpojený nebo už to dávno běhá po věčných lovištích Dám vědět, co jsem zjistil. Jestli tedy něco zjistím... update: Jak radil Pe.tr, mrknul jsem na zapojení světel zpátečky. Na levým zadním svazku skutečně jeden kablík přebývá a není zapojený. Ale je mi divné, že vypadá jako všechny ostatní kablíky, jen má jinou barvu - jakože to moc nevypadá jako dodělávka A proč je to asi odpojené...? No nic, zkusím to zapojit a uvidíme. Snad neshoříme [upravil dne 9/4/09 Cune] Citovat
mitch.mb Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Idealni kdyby si sem hodil nejakou tu fotecku toho knechtu na palubce :c) Citovat
Cune Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 Ahojda. Byl jsem celej den a noc v práci, takže nebyl čas. Před chvílí jsem se vrátil domů. Zrovna se chystám s kamarádem na chatu, kde to pořádně omrknu a udělám dvě fotečky. Večer to tu bude Update: Takže tady je pár fotek. Při bližším zkoumání jsem u levého zadního světla našel další utřižený a zaizolovaný drát. Je červený a netuším, co je zač Jediné, co jsem dokázal, bylo to, že jsem z něj opsal to, co jsem z toho kousku co kouká dokázal přečíst. Ani nevím, zda je to k něčemu dobré: BR10 * BH15A * P * 23/06 Dál jsem to nepřečetl. Viz první foto. Na dalších fotkách je vidět ten bazmek, co mi leží na přístrojovce vlevo pod oknem a ten drát, který je u pravého zadního světla volně a nikam nepřipojen. Myslím, že se na další bádání raději vyprdnu. Kdoví, proč je to odpojený, začíná se to nějak komplikovat [upravil dne 11/4/09 Cune] Citovat
Cune Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 Foto svazku k levé zadní skupině světel. Modrý drát je nepřipojený a v konektoru není žádné volné místo... [upravil dne 11/4/09 Cune] Citovat
Cune Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 Tahle věc mi leží na přístrojovce: [upravil dne 11/4/09 Cune] Citovat
Cune Odesláno 11. duben 2009 Autor Odesláno 11. duben 2009 A tento červený drát mi čumí ze stejného svazku kabelů. K levé zadní skupině světel : [upravil dne 11/4/09 Cune] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.