Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

opět upravený budiky :-)))

Recommended Posts

Odesláno

Ani sem nečekal, že o to bude takovey zájem. Sesmolim nějakey návod. Zajdu do Bauhazoše a nafoti to ciklokompík, at je f tom yasno.

To Marlin: Takhle na woko to vypadá, že by to jít mohlo...:D:D:D

Odesláno

teda, ako tak na to pozeram tak by si mal zakaznika aj zo zahranicia:D velmi mi to neponahla ale davam sa do poradovnika:D bolo by to mozne?????

palubovka vyzera takto :

tbord.gif

Odesláno
Napsán autorem Marlin

tak presne tyhle budiky chci, ady, neprodas je, nebo nevymanis za moje?? :D:D:D:D

...vymenim za karoseriu:D:D:D

ja som zasa zhanal 3d 106tku v slusnom stave a vo vybave aku mam ale nikde nic:mad: ale zvykam si:D

Odesláno

za karoserii?? no nevim nevim, ja se zas tak snadno tridvirka nezdam:D:D:D:D

jakou mas vybavu? Ja tam mam central, dalkove ovladani, cteci lampicka, sibr, okynka v elektrice...

Odesláno

elektrika,central na DO+alarm, anatomicke sedacky,OTACKOMER:D,tonovane skla + nejake odlisnosti oproti 106tkam ktore som videl, syto cierny interier, a nejako inac spraveny tapacirung dveri, co som videl 106tky tak bud tam bol vo vrchnej casti plech alebo tvrdy plast,mam tu vrchnu cast pod oknom potiahnutu \"koznekou\" umelou a vycpanu niecim mekym, proste to co som chcel + peky 3 ramenny volant......raz som takuto vybavu a interier videl v Rak. a odvtedy som hladal takyto interier a k tomu auto som prisiel ako slepy k husliam:D

mam to bez stresneho okna co som aj rad lebo mal som to na jednom aute a dost mi to vadilo, ked mi svietilo na hlavu tak som prd videl:o

je to verzia pre F trh

Odesláno

e e ....par odlisnosti tam je:)

pred rychlostnou pakou mam miesto na odkladanie a trocha inak su robene vyplne dveri, inak ovladanie okien mam v stredovej konzoli medzi \"salt pakou\" a rucnou brzdou, ked tam dam opierku na loket tak to bude idealne a tu cast pred spolujazdcom mam gulatejsiu....ale inak potvrdzujem mas ten krajsi interier, neviem kolko ho bolo variant ale niektore, boli trocha ine ako som uz pisal:D

Odesláno

saltpaku idem vymenit, idem tam dat tu co je vo verzii sport, nema taky gumovy potah ale ....asi to bude imitacia koze.....len zhanam nejaku modru, nechcem taku krilkavo modru ako maju v hypermarketoch:D:D a este sa pracuje na laktovej opierke, mal som to v kazdom aute a tu mi to chyba:mad:

....krajsiu?:o hranatejsiu:D:D:D ale nejako divne ti to ukazuje otacky:D:D:D:D

Odesláno

Na otacky mi nesahej, kdyz auto treba toci pul devate :D:D:D:D

K ty stredovy operce, jak a jakou tam chces davat a kde ji sezenes???? Me saltrpaka vyhovuje, nic proti ni nemam a radi se mi s ni dobre, ale kratsi by nebyla na skodu :D:D:D

A nahodou, ja mam hezci pristrojovku:D:D:D

Odesláno

no ked to mas na 12:00 to mas ako F1 12000ot/min:D:D:D

....teraz neviem nazov firmy ale je z cz robi hlavne veci pre fabky a oct. ale ma v ponuke aj univerzalnu laktovu opierku a je tam jej fotka aj z rozmermy a ked som to tak zhruba premeraval tak tam vlezie....najdem a poslem mailom,ok? bude to chciet sice upravy ale minimalne, je odklapacia s uloznym priestorom a dzrakom na flase, a ten mi teda jo v 106tke chyba:mad:

inak aj na autodoplnky.cz maju len je kamei a stoji teda dost, ale ked som mal vyhladavanie na veci pre 106 tak mi ju to tam hodilo.....len neviem ci to risknut a kupit ju cez net, ale aby som mal pokoj na dusi tak asi skaknem do Brna, mam to nejakych 80 km a vyskusam osobne.....

....no to by som musel ten tvoj interier vydiet na zivo aby som mohol posudit:D inak caka ma aj jeho uprava, necham si ho urobit 2 farebny modro cierny, teda hlavne vyplne dveri + dedadla, mam adresu na jednu firmu co robi nove calunenia interierov a videl som od nich urobene Clio a bola to nadhera ale to bude az budu $, takze nejaky ten piatok, chystam sa po lete na rok do ENG:D

Odesláno

s tou operkou bych byl rad, kdybys mi dal kontakt, ale myslis, ze to pujde i do tridvirka??? to je uchyceny na sedacce, nebo na podlaze??

No, me se muj interier libi, ja ho menit nechci :D:D:D:D

A nevim proc ty taky, za jakeho duvodu??? No, objektivne vzato, moje vec to neni, ze :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...