Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Qcko - interier Carbon/black edition, spokojny s motorom :)

Recommended Posts

Odesláno

marty777: diky, to si cenim ked vidim ze ty mas radsej \"extravaganciu\":mrk

...a inak mam doma potahyyyyyyyyyyy, konecne, dufam ze na zraz do Bahona stihnem nahodit aspon na zadne sedacky, nech sa pochvalim:D

Odesláno

Zadne mam na mieste, niektori ludia to videli aj v Bahoni, potahy su paradne, material posobi kvalitne na dotyk aj na pohlad, dobre site, absolutne jednoducha montaz, zajtra sa idem pustit do prednych a potom nahodim komplet foto:super

No, tak po trapeni a vymontovavani prednych sedaciek sa mi to dnes podarilo dokoncit, tu je prva fotka, potom to odfotim fotakom, ale tak pre predstavu:papa

[upravil dne 22.10.2009 Qcko]

post-0-14109610410709_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

nahodim fotky komplet, len to musim odfotit normalnym fotakom, z mobilu je to divne:roll

...a kapsy som mal, tie potahy to maju vymyslene tak, ze mas zozadu zips a ked ho rozopnes, tak proste vidis tu kapsu:aut

...jedine co je trochu \"o nicom\" su potahy hlavovych opierok, vyzeraju zvlastne, hlavne ich dolna strana, ale je to taky \"detail\", inak som s potahmi velmi spokojny...sice som soferov asi zbytocne moc nasponoval, ale hadam sa to \"usedi\" casom:)

Odesláno

diky vsetkym:mad: ... od limuziny to ma este daleko, ale ked stym interierom skoncim, tak budem velmi spokojny (uz som celkom aj teraz:aut)...

kovi306: odkial ich mam a kolko stali je napisane o par prispevkov vyssie, ale pozri si stranku autopotahy.sk, maju aj CZ zastupenie:)

Odesláno

podľa mna sa vysedia určite ja som mal vo firemaku kvalitne poťahy na mieru a ked došli tak boli našponované medzi bočným vedením trochu moc a teraz už su v pohode to foto čo je vyššie tam si ešte ani nesedel nie ?? za mesiac budu prilnute uplne ten zips na chrbte prednej sedačky je dobrá správa :super:super netreba si davat robiť kapsu a da sa využiť ta ktora tam je to je super lebo mat dve kapsy na sebe to by už asi dosť odstávalo a stejne tam davm iba prkotinky ako je reflex vesta pripadne nejake utierky moc sa tam toho neda napchat ale ked aj tak ešte blamujem nad tym či sa to nejde prečaluniť je to šialená myšlienka hodlam sa do toho pustiť sam tak naberam odvahu

Odesláno

No ja som tiez chvilku rozmyslal nad precalunenim, ale predsa len je to dost stare auto a to calunenie by nijako jeho cenu nezdvihlo a preto som sa vydal touto cestou a cely interier si robim sam doma na kolene, pomaly a isto:cool: ... mozno to nie je az take pekne ako original praca, ale ja som spokojny a potahy ten interier posunuli niekam uplne inam, aj ked su to \"len potahy\"...

...inak uz mam v garazi disky od uzivatela domikra, tymto este raz dakujem, zajtra idem dat prezut a vyskusam ako sedia na aute a vyfotim konecne aj tie sedacky, toz zajtra budu fotky:mrk

Odesláno

no ted jsme to tady projel a je to snad nahoda to samy na co ted koukam mam us pomalu rok na aute jen ne tak rozsahle dam fotky ke svimu autu co mam v karbonu ale mas to vic propracovany i jinej karbon ale fakt moc pekny

[upravil dne 30.10.2009 kopr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...