El-Chio Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Zdar, mam jednu otazocku kamarat chcu kupit 406 je to 80KW 2,0 HDi. A ma podintercoolerom nakvapkany olej, je to normalne (lebo predajca to tvrdil) Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Nie je to normálne. Odchádza asi turbo. Nech vytiahne spodnú hadicu asi tam toho vytečie viac. Citovat
El-Chio Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 tiez som si myslel, ze turbo uz tecie. A asi je len otazkou casu kedy to vcucne motor a pretoci sa Citovat
BV406 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 jeste se zeptam, co pak delat s takovym turbem ? ja mam u spodni casti intercooleru taky nakapany olej, v servisu mi rekli, ze je intercooler praskly, tak jsem si sehnal novy a chci si ho vymenit.... jeste jsem ho nemel sundany, tak nevim, jestli ve spodni hadici je olej a v jakem mnozstvi.... ciste teoreticky, kdyz je praskly intercooler, ten olej se dostane ven, tak je to zase lepsi, protoze ho turbo nenasaje, ne ovsem, pokud dam novy, ktery bude tesnit, olej se mi v nem bude hromadit do takove miry, ze si ho pak turbo nasaje a je konec... pravda ?? tak co ted delat driv ? zkusim dodat foto momentalniho stavu [upravil dne 7/4/09 BV406] Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Ono to máš dvojsečnú zbraň. Keď máš prasknutý intercooler, tak vlastne nemáš plný tlak z turba a tým slabší výkon. A nasať ho môže motor a nie turbo, olej pochádza z turba. Citovat
El-Chio Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Treba zistit jak moc to tece, ale ja prave neviem kolko je este pripustne a repas turba by asi nebol od veci... Citovat
BV406 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ono to máš dvojsečnú zbraň. Keď máš prasknutý intercooler, tak vlastne nemáš plný tlak z turba a tým slabší výkon. A nasať ho môže motor a nie turbo, olej pochádza z turba. s tim nasatim jsem to tak myslel, jen spatne napsal, to je jasne...... ale co ted co mam udelat, abych zjistil jakem je turbo stavu ? ono je mozne, ze prepousti porad stejne a ta olejova vrstva se nahromadila casem, ted mam najeto 185t, bral jsem ho se 165t, a kdyz jsem ho kupoval, tak mi to pripada ten stav porad stejny , myslim to zaolejovani [upravil dne 7/4/09 BV406] [upravil dne 7/4/09 BV406] Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Odpoj hadicu a pozri rovvno koľko toho tam je. Vyutieraj a po čase skontroluj. Tiež vieš koľko musíš dolievať do motora. Citovat
BV406 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 ok, zkusim nejdrive odpojit tu spodni hadici a uvidim ..... jinak olej neubyva, cili nedolevam, hladina se drzi porad stejne Citovat
BV406 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 tak ze spodni hadice vykapalo mizive mnozstvi oleje, tak max. 20 ml [upravil dne 7/4/09 BV406] Citovat
Luboš406k Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Mě to taky teklo, tak jsem ten chladič vyměnil a je to dobrý. Ten olej v menší míře teče z každýho turba. Pokud se neztrácí olej z motoru a motor nekouří tak je to v pořádku. Citovat
tomike Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Tiez mam pri tom chladici trochu oleja, stale rovnaka vrstva. Olej dolievam asi tak 0,4 dcl na 20 000 km, ubytok vykonu ziaden a auto nedymi. Zrejme je to v norme. Kolko stoji ten chladic? [upravil dne 7.4.2009 tomike] Citovat
Luboš406k Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: tomike Tiez mam pri tom chladici trochu oleja, stale rovnaka vrstva. Olej dolievam asi tak 0,4 dcl na 20 000 km, ubytok vykonu ziaden a auto nedymi. Zrejme je to v norme. Kolko stoji ten chladic? [upravil dne 7.4.2009 tomike] V Peugeotu 10.000,-Kč Citovat
majo30 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Turbo ti po urcitej dobe bude trochu prepustat olej.V tvojom pripade to je podla foto v poriadku.Pokial by si ho mal deravy, dak by ti to \"piskalo\"-intercooler. Budes tam, mat malu netesnost niekde v spoji, ale nejako to neries.Trochu ten spodok vystriekaj vapkou a po case uvidis,ako sa ti znova znecistilo,ci vela .Ak ti motor nezerie olej,je ok. Ja som to vyriesil nasledovne-vybral som intercooler,vycistil ho wapkou, zapchal privod a vyvod a natlakoval ho. Potom som ho polial vodou s purom a kde to unikalo(bolo to minimum v spoji) tam som to zalial dvojzlozkovym tekutym kovom.Drzi mi to doteraz. Citovat
BV406 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 no, ja zase tak sikovny nejsem nicmene chladic jsem koupil novy, origo valeo me vyslo asi na 3700,- Kc v kelly, takze stary vyndam, umyju to kolem toho od toho oleje, dam novy a treba za dalsich 20t zkusim kuknout dolu do hadice, jak jsem na tom... toz tak. Citovat
majo30 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Ked som sa bol kedysi informovat v Peugeote na ten olej v tych hadiciach a v intercooleri, prijmaci technik mi odpovedal ze toho oleja tam trochu \"musi\" byt. Aj ked ja neviem naco. A ohladom turba na 406HDi si nespominal, ze by tam mali nejaku poruchu, ze turba na tomto motore sa nejako nekazia....Dufam ze mal pravdu. Pri tom umyvani pozor, aby sa ti nedostala voda do hadic Citovat
BV406 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 zdar, takze chladic je vymeneny, vymena probehla v poradku.... na vykonu motoru to sice moc nepozoruju, ale to bych chtel uz asi moc vse kolem umyto, za 10t sundam hadici a kuknu... Citovat
El-Chio Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 Dufam, ze si stary chladic nevyhodil. Nejakemu kutilovy co nabura predok sa mozno este zide Citovat
BV406 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 jj, samozrejme, zapomnel jsem rict, ze pokud bude mit nekdo zajem o ten starej kousek, tak ho prenecham za symbolickou drobnost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.