whizz80 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Ako zistim ci potrebujem uz repas alebo vymenu vstrekov? Motor mi cinka a pravdepodobne to bude tryskami. Da sa to zistit diagnostikou v Peugeote? Citovat
Venca 306 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Nejspolehlivější je diagnostika, ale pokud chceš ušetřit, než to dávat do origo tak bych si spíš našel nějakýho šikovnýho autoelektrikáře;) Citovat
mio Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 A co mu bude autoeletrikář dělat se vstřikami na TD ??Radši nějakýho dobrýho čerpadláře ,ten si poradí. Citovat
Venca 306 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Napíchne to na pc a zjistí, kterej je ko a kterej ještě chvíli vydrží... Citovat
mio Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Obyč. TD ,nevim nevim tam je na motoru elektronický snad jen startér a otevirací ventil na mech. čerpadle (přehánim) ale jestli to opravdu jde ??? Citovat
whizz80 Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 aj mne sa tak zda. to skor pri HDicku by to bolo elektronicky ale pri TDčku je to asi len skontrolovat rucne Citovat
21Grams Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 pokial mas bosch jedna tryska cca 500 Sk, lucas drahsi ale neviem o kolko, plus kalibracia otvaracieho tlaku a nastavenie cerpadla, podla mna sa zmestis do 3000, v pripade lucasu(moj pripad) do 4000, to mi pride ako nie prilis velka investicia, na spotrebe sa ti to iste vrati. Ked chces usetrit daj len skontrolovat/nastavit vstreky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.