Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nazdárek .. chcem si psraviť prieskum aké gumy majú ísť na 205 .. známi majú v papierok a na aute 165x70 R13 ... a ja som ich mal založené tiež ale v papieroch mám 155x70 R13 .. a teraz som kúpil nové lebo staré boli aj tak zo šrotenu a zodraté .. no a tie nové mi šúchajú o zásterky ... ako to ?? keď som kúpil auto tak tam boli gumy z embéčky 165x80 R13 a to šúchali keď sme tam sadli traja taký 100kilový :-D .. ale teraz mi to šúcha aj keď som v aute sám .. len sa nakloním v zákrute ... čo to za divy ?? tlmiče som kupoval asi pred rokom ... aké máte gumy na svojich 205kách ?? díkes :-P :aut

Odesláno

hej hej vzadu to šúcha ... a na ľavej strane to mám tak že tam ani prsty nestrčím :-D ... čo by to mohlo byť v náprave ?? mohli by to byť silentbloky ??

Odesláno

a ešte by som sa chcel spýtať .. robil som si diagnostiku motora ako som to tu niekde našiel pomocou klúčika v zapalovaní ... našlo mi chybu v senzore tlaku sania ... čo to je a kde to je ?? :-D :D:myslim

Odesláno

Kolegu s Favoritem, na kterýho si nasadil 195/55 r 15 na ALU příslušníci pomáhat a chránit zinkasovali za 5 000 CZK. Takže si tam dejte to, co máte v VTP.

Odesláno

kobra: kolega s \"Fakem\" ať více vysedává v restauračních zařízení a neřeší zhovadilosti.

Dneska mi bylo sděleno, že zimní pneu značky \"Barum\" jsou, po dvou letech, vhodné především na \"dojetí\" na léto ;):nevim

P.S.: Tví kolegové jsou veselé kopy ;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

.

Dneska mi bylo sděleno, že zimní pneu značky \"Barum\" jsou, po dvou letech, vhodné především na \"dojetí\" na léto ;):nevim

Je to tak,v případě internetových obchodů (nejlevnejsipneu.cz) už jsou po roce zralé na dojeb v létě,vlastní zkušenost...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: kobra

Kolegu s Favoritem, na kterýho si nasadil 195/55 r 15 na ALU příslušníci pomáhat a chránit zinkasovali za 5 000 CZK. Takže si tam dejte to, co máte v VTP.

kokoti... kdyby radši dělali něco pořádnýho :bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

kolik stojí zapsání do TP větších kol? na autě mam 175/65 R14..

nestojí to nic, páč ti to nikdo neudělá :P

Jde to jen v případě že koupíš nové kola ke kterým dostaneš papír na kterém je uveden přesně tvůj model s tím že na tom autě byly testovány - pak s tím zajdeš na peugeot a oni ti to přepíšou...ale u 205ky je to v podstatě nereálný...

Odesláno

Vždyť jsem Ti to říkal. Neřešit. Taky máme na 205 175/60/14 a neřešíme to.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Vždyť jsem Ti to říkal. Neřešit. Taky máme na 205 175/60/14 a neřešíme to.

mluvili jsme spolu ráno a ten příspěvek jsem psal včera večer... v velkym TP mam povolený 145 a 155... jako fakt mazec pac to i zimní mam větší, co to tam ti kokoti píšou, vždyt to je o trošku větší galuska :bacha

Odesláno
Původně zaslal: renm

nestojí to nic, páč ti to nikdo neudělá :P

Jde to jen v případě že koupíš nové kola ke kterým dostaneš papír na kterém je uveden přesně tvůj model s tím že na tom autě byly testovány - pak s tím zajdeš na peugeot a oni ti to přepíšou...ale u 205ky je to v podstatě nereálný...

a co máš ty na autě a napsaný v TP?

Odesláno

Ja mam napsane 155/70 R13 a 165/70 R13, jezdim na tech druhych jmenovanych a nemam s tim zadny problem, na bezne jezdeni naprosta pohoda, i na mokru.

Renm bude mit psane bud to same, nebo o trochu vetsi kdyz ma to GT ;)

Odesláno

tak na mojí 205ce je v tp 165/70 a 155/ 70 R13

na druhý je v tp 145/80 a 165/70 R13

a griffe má v tp 165/65 R14 a 185/60 R14

no ale v létě jedí: moje - 185/60 R14

přítelkyně - 165/65 R14

griffe - 205/45 R16

:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...