Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

občas mi jde těžko přeřadit ze 2 na 3 a obráceně (to častěji). Není slyšet žádné počítání zubů, jen to jde ztuha - ale ne vždy. Na jiných převodových stupních to nedělá. Spojka neprokluzuje a zdá se, že je dobrá.

Je to otázka táhel nebo synchronů? Pokud někdo máte zkušenost, tak dík za odpověď.

d

Odesláno

Mam \"nemlich\" ten samy problem stejne symptomi,akorat se u me ty jednotive stupne co jdou spatne zaradit stridaji,jednou je to z 2 na 3 pak zase z treba jen 5 a nejcasteji 1. Promazal jsem koncovky tahel,dotahnul spojku= zlepseni tak jen o 10%:papa

Guest trakouš
Odesláno

Zdar všichni, v mé 405 nešlo zařadit z jedničky na dvojku bez zaškrčení zubů a další rychlosti tam šli ztuha (někdy i vůbec nešly). Tak jsem vypustil starý olej a do převodovky nalil dva litry syntetickýho oleje určeného do automatických převodovek a problém s řazením se vyřešil.:papa

Odesláno

Ja mam v prevodovce meneny olej je to zhruba dva mesice....timpadem bych to na olej netipoval,pozoruji ze to dela po zahrati,kdyz je motor a prevodovka studena jde radit krasne zlehka a presne po zahrati a delsi jizde je to katastroficke,nektere stupne vubec nezaradim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...