mrázek dušan Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 Zdravím, občas mi jde těžko přeřadit ze 2 na 3 a obráceně (to častěji). Není slyšet žádné počítání zubů, jen to jde ztuha - ale ne vždy. Na jiných převodových stupních to nedělá. Spojka neprokluzuje a zdá se, že je dobrá. Je to otázka táhel nebo synchronů? Pokud někdo máte zkušenost, tak dík za odpověď. d Citovat
mrázek dušan Odesláno 6. červen 2004 Autor Odesláno 6. červen 2004 diskuze k převodovkám. - řadící páka se mi neklepe - od motoru se nepřenáší vibrace - v převodovce je dost oleje - při vypnutém motoru jde řadit jedna radost - motor se nijak zvláš? neklepe Citovat
dapata Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Mam \"nemlich\" ten samy problem stejne symptomi,akorat se u me ty jednotive stupne co jdou spatne zaradit stridaji,jednou je to z 2 na 3 pak zase z treba jen 5 a nejcasteji 1. Promazal jsem koncovky tahel,dotahnul spojku= zlepseni tak jen o 10% Citovat
Guest trakouš Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Zdar všichni, v mé 405 nešlo zařadit z jedničky na dvojku bez zaškrčení zubů a další rychlosti tam šli ztuha (někdy i vůbec nešly). Tak jsem vypustil starý olej a do převodovky nalil dva litry syntetickýho oleje určeného do automatických převodovek a problém s řazením se vyřešil. Citovat
dapata Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 Ja mam v prevodovce meneny olej je to zhruba dva mesice....timpadem bych to na olej netipoval,pozoruji ze to dela po zahrati,kdyz je motor a prevodovka studena jde radit krasne zlehka a presne po zahrati a delsi jizde je to katastroficke,nektere stupne vubec nezaradim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.