Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vím, že se tu napsalo mnoho o autožárovkách. Dostal se mi do rukou brožurka, kde je popsáno právě něco o tomto tématu. I když se jedná o žárovky od jedné firmy, tak si myslím, že některé věci platí i pro jiné autožárovky.

post-0-14109605781168_thumb.jpg

Odesláno

Jak jsem již psal - Philips 55/60W +30%, lepší světelné podmínky i ve vysvícených parabolách, stejný proud tekoucí přes páčku vypínače, životnost 35-50 tkm, cena 85,- Kč/ks.

... oproti normálním hypermarketovým H4 žárovnám za 39,- Kč/ks ;)

Odesláno

ja si koupil osram cool blue a za mesic mi jedna praskla takze 500 v pikaču :( a tak jsem si koupil v jedne prodejne nejake modre za 120kc dve a sviti stejne.Jediny rozdil je ze jsem usetril 380 kc :)

Guest servisman
Odesláno

Bejk13 pěkný odkazek ale už to tu bylo takže žádná novinka :)

Odesláno
Původně zaslal: brslen

ja si koupil osram cool blue a za mesic mi jedna praskla takze 500 v pikaču :( a tak jsem si koupil v jedne prodejne nejake modre za 120kc dve a sviti stejne.Jediny rozdil je ze jsem usetril 380 kc :)

Prepac, ale tie ceny si prehnal az az nezda sa ti ? 500 KC za jednu COOL BLUE ziarovku ?

http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-osram-h4/zarovky-osram-h4-12v-55w-coolblue-kus-s267400

127 KC kus... U nas na Slovensku stoja 480 Sk sadam a cez kobratuning stoja tolko co u vas...

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Bejk13

Mně ne.:aut

toto se mi objevi po kliknutí na odkaz :aut

Mne ten odkaz ide v poho, len sa mi ukaze pred tym hlaska v google chrome ze stranka moze byt napadnut virusom ...

Odesláno

Mam dane Philips Night Guide 3in1 H7r asi 2 mesiace namontovane + som dal v Peugeot servise dane svetla nastavit..... Je to lepsie oproti tym co som tam mal povodne (dalej dosvietia, a tiez svetlo je jasnejsie), avsak v starom aute som mal Bosch +50% a zdali sa mi este lepsie....

Ale inak mozem len doporucit....

post-0-14109605833952_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...