Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jojo to je mi jasný, ale já bych speciálně kvůli kotoučům musel kupovat komplet celé kola a to i zimní, to je minimálně 30tis + brzdy a sem skoro na 50tis a za to mi lepší brzdění nestojí, když tam můžu dát originály za 7tis, které při normálním provozu splní skoro totožnou práci.

• O 4 týdny později...
Odesláno

mám dotaz, může být nějaký problém s autem když se mi tam už 2x zkroutily kotouče (ATE)? Právě se chystám opět na výměnu (za 3/4 roku již po druhé) samozřejmě že tam budu už dávat originály. Jde mi o to jestli doopravdy nemůže být problém někde jinde než v kotoučích, abych za 7tis nekoupil origo a za dva měsíce neřešil opět výměnu. Když jsem volal prodejci kotoučů tak říkal že to není možné aby opět odešly, povídal že to vypadá na špatý naboj, ale to se domnívám že by mi to házelo stále a nikoliv jen po cca 3tis od výměny? Docela to leze do peněz tak často to měnit:grr samozřejmě že to šlo přes reklamaci, která byla uznaná, ale i tak....

pls help

Odesláno

Hlavně musíš nové kotouče a desky zajet cca 200 až 500 km ...tzv. že se snažit jim tyto km nedávat kouř........no prostě jinak 283mm průměr stojí za hovno...je to na tak velké a těžké auto málo.......

Odesláno

po té druhé výměně, jsem si fakt dával bacha abych je po nasazení velice šetřil, většinou brzda s motorem a to ještě velice zlehka. Takhle jsem to dělal minimálně 2000km a dělám to stále, ale stejně jsou v háji. Nejsem žádnej šílenec co to rozhulí na 160 a během 50m gumuje na 50km/h.

To je sice pravda že ty tvoje 330 jsou určo lepší, ale to by nás bylo více co máme 283mm kteří by stím měli problém a ne jen já. Takže průměrem to asi nebude:nevim

• O 6 měsíců později...
Odesláno
otevřu tohle téma a zeptám se, zkoušel někdo dávat na 330mm kotouče ty 17\' ALU?

Přema to tu psal :Ne....jedině na origo plechové disky 17\"jdou.... na origo alu kola 17\" ne........alu mají silnější stěny.....

Odesláno

řikal 17 ty plechy, na alu jsem se nějak neptal, tak jsem to zkoušel.

zkusil jsem i googlit a na 330mm brzdách jsem 17 ALU našel a dokonce prodávali i nějaký sady 330mm kotoučů a jako info kola nejméně 17, tak jsem se chtěl ujistit

a zkoušel jsi to?

Odesláno

Mám brzdiče trv 330mmm mám alu 17\" zatím jsem to jen zkoušel ale podle mně to jse s alu.. tet jsou brzdy opískované pak pujdou do barvi a někdy na auto tak si musíte počkat:D

kveton : To chceš ty 18\" dát pryč bych si je vzal od tebe:-) když tak řekni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...