Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dotaz, Peugeot 406 2,0hdi potrebujem poradit ide o peuget 406 2,0hdi,po vypnuti klucika sa mi automaticky rozbehne, ventilator chladenia nevypne ani po dlhšom čase musim zhodit kontakt z baterky ,motor je zohriaty cca na 50 stupnov,chladic je studeny,pri novom zapnuti klucika sa ventilator vypne ,neviem aky je problem.

[upravil dne 6/4/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: tomas3001

dakujem za radu, ja mam tiez ten dojem,ze treba vynulovat chybu v ridiacej jednotke

to asi ne!!! bitron je krabička v levém podběhu a nemá pamět,řídí se podle údajů z čidel,spíš bude zoxidovaná.
Odesláno

jo jo edisone, je to duplicitny prispevek z:

modely/406,

servis/\"dotaz, peugeot 406 2.0HDi variant\"

servis/ventilator chladenia

[upravil dne 6.4.2009 foxo]

Odesláno

ahoj EDISONE, krabičku bitron som nenašiel moj peugeot je asi novši model je to r.v.2003,mam dojem,že podla kablov ta riadiaca jednotka sahar je už integrovana v poistkovej skrinke pri motore,pozeral som chladič ten nema žiadne čidlo,jedno čidlo je umiestnene pri termostate na motore,to je O.K. dalšie čidlo je pri chladiči pre klimu,to je tiež O.K. tak neviem odkial chodi ten spuštaci inpulz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...