Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

el okna....... kez by jenom to uz i tesneni...... prehrivani po vymene tesneni... jupiiii vyreseno

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi začalo mi blbnout okno u spolujezdce.... Občas otevřu okno a du pryč pak přijdu otočím klíčkem a pak nic nejde zavřít vyndám klíček a zase otočím a zas nic.... Vyndám klíček zamknu odemknu otočím klíčem a de to..... Už se mi to stalo asi po 3..... Ta přechodka je v poho....

[upravil dne 6/4/09 wooody]

[upravil dne 19/4/09 wooody]

[upravil dne 21/4/09 wooody]

Odesláno

Může to být nahlodlý drát v přechodce nebo může zlobit i spínač. Spínač u řidiče je propojený s tím u spolujezdce a pokud bude ten u ř. vadný tak nebude fungovat ani ten druhý.

Odesláno

ale zajimavy je kdyz zamknu a odemknu tak to zas funguje a s dverma se nehejba:myslim jinak tu porechodku se pokusim poradne prozkoumat........ a dneska dalsi problem, pridu k autu a hela flek, tak se kouknu a v prdeli simering na poloose a tesneni pod hlavou grrrr to je zase den

[upravil dne 6/4/09 wooody]

Odesláno

tak ten simering je banalita a otazka 300,- za nej,ale to tesneni? co s nim mas? ja jsem taky zjistil ze mi chcije olej z podhlavy,jsem tak neskutecne nasr....j,ze to svet nevidel!

Odesláno

nekde v levo vepredu mi to chcije u servo pumpy...... novy tesneni 480 bez dane tak to jete ujde simeringy oba po 160 a rovnou sem nechal udelat i tesneni pod víkem ventilu.... vychazi to asik na 1200 kc matros a 1200-1500 prace

Odesláno

tak to je uplne stejny misto jako ja,presne tam! podle meho tam je mazaci kanal,takze prosakuje,ceny matrose odpovidaj,ja prave nevim jestli to mam resit nebo ne,ale asi budu muset,protoze nechavam pod sebou louzicky! ja to snad nikdy nedam do kupy!

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak mam vymeneny tesneni pod hlavou a auto se mi docela prehriva nevyt ecim to muze bejt, voda se zda ze neubiva ale zatim sem s tim moc nenajezdil......

Odesláno

A ked ti vymenili tesnenie pod hlavou, doliali ti a odvzdusnili chladiaci system nanovo:myslim...kukni do nadrzky, ci mas dost chladiacej kvapaliny....ale vymenene tesnenie pod hlavou nemoze ovplyvnit zahrievanie motoru:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...