wooody Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Zdravím lidi začalo mi blbnout okno u spolujezdce.... Občas otevřu okno a du pryč pak přijdu otočím klíčkem a pak nic nejde zavřít vyndám klíček a zase otočím a zas nic.... Vyndám klíček zamknu odemknu otočím klíčem a de to..... Už se mi to stalo asi po 3..... Ta přechodka je v poho.... [upravil dne 6/4/09 wooody] [upravil dne 19/4/09 wooody] [upravil dne 21/4/09 wooody] Citovat
AnotherOne Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Robí to aj keď to ovládaš od vodiča? Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Robí to aj keď to ovládaš od vodiča? jj Citovat
Driver Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Může to být nahlodlý drát v přechodce nebo může zlobit i spínač. Spínač u řidiče je propojený s tím u spolujezdce a pokud bude ten u ř. vadný tak nebude fungovat ani ten druhý. Citovat
virnik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 najskor kable vo dverach aj mne to robi a niekedy to budem musiet zaletovat to robi asi na všerkych 306:bacha Citovat
wooody Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 ale zajimavy je kdyz zamknu a odemknu tak to zas funguje a s dverma se nehejba:myslim jinak tu porechodku se pokusim poradne prozkoumat........ a dneska dalsi problem, pridu k autu a hela flek, tak se kouknu a v prdeli simering na poloose a tesneni pod hlavou grrrr to je zase den [upravil dne 6/4/09 wooody] Citovat
oni Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 tak ten simering je banalita a otazka 300,- za nej,ale to tesneni? co s nim mas? ja jsem taky zjistil ze mi chcije olej z podhlavy,jsem tak neskutecne nasr....j,ze to svet nevidel! Citovat
wooody Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 nekde v levo vepredu mi to chcije u servo pumpy...... novy tesneni 480 bez dane tak to jete ujde simeringy oba po 160 a rovnou sem nechal udelat i tesneni pod víkem ventilu.... vychazi to asik na 1200 kc matros a 1200-1500 prace Citovat
oni Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 tak to je uplne stejny misto jako ja,presne tam! podle meho tam je mazaci kanal,takze prosakuje,ceny matrose odpovidaj,ja prave nevim jestli to mam resit nebo ne,ale asi budu muset,protoze nechavam pod sebou louzicky! ja to snad nikdy nedam do kupy! Citovat
wooody Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 tak vecer mu mam volat a ve ctvrtek to uz snad bude jezdit.... Citovat
wooody Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: oni Tak to tise zavidim..... procpak? Citovat
oni Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Pac nemam momentalne prostredky a prachy abych to udelal taky! Citovat
wooody Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 tak me to nastesti berena zaruku, takze to mam zas zdarma..... Citovat
wooody Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 tak mam vymeneny tesneni pod hlavou a auto se mi docela prehriva nevyt ecim to muze bejt, voda se zda ze neubiva ale zatim sem s tim moc nenajezdil...... Citovat
tiburtius Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ak sa to prehrieva tak bude zlá vodná pumpa čiže necirkuluje voda Citovat
wooody Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 muze to bejt i termostat, ucpany hadice, zanesenej chladic nebo cidlo teploty, ale ja mam spis srach ze to ma souvyslost s tim stesneni pod hlavou Citovat
Qcko Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 A ked ti vymenili tesnenie pod hlavou, doliali ti a odvzdusnili chladiaci system nanovo:myslim...kukni do nadrzky, ci mas dost chladiacej kvapaliny....ale vymenene tesnenie pod hlavou nemoze ovplyvnit zahrievanie motoru:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.