Qcko Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Zdravim, konecne som si priviezol novu skrinku zapalovania (moja stara mi nevracala klucik z poslednej polohy), tak som ju vybral, a namontoval pracne novu. Podla serviceboxu je to presne moj typ, zapol som klucik, kontrolky sa normalne rozsvietili, vsetko v pohode, ale motorom to toci, ale nenaskoci (presne ako pri imobilizeri), ale myslim, ze 306 imobilizer nema (klucik je obycajny)... ....tak sa pytam, kde moze byt problem, treba pichnut auto na diagnostiku a tam najst novu skrinku??? Alebo nieco ine? Som z toho dost zufaly, pchat tam naspat tu staru:bojim Citovat
marko306 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 306 ma imobilizer. Mas rozoberatelny klucik? A od r.v.97 nastopercent je imobilizer Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 No klucik mam s infra a jeden normal nahradny a to nove zapalovanie je s jeho celustou...kazdopadne, ak tam imobilizer je, da sa obist cez diagnostiku nejako??? Lebo to presne robi to, co imobilizer (ked su v aute tie magnetky, co treba po nich prejst) Ale cumim ze tam je imob, to som nevedel:o Citovat
marko306 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 hm... obist by sa to malo dat dajako, ale ako...? To ti neporadim:myslim Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 No ja rozumiem skor pocitacom, tak to beriem tak, ze som pridal novy hardware a potrebuje ovladace:D...to ma napadlo ako prve, asi skocim do Peugeot servisu a spytam sa ci by to nepozreli na diagnostike, hadam ten PC nieco ukaze...ak nie, tak nahodim staru skrinku spat:(...sakra... Ale ak tu niekto viete co by sa s tym dalo, privitam kazdu moznost:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Keď je starý kľúč rozoberateľný, vyebr z neho čip a prilep ho ku spínačke. Citovat
EXI.60 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 A na tu starou skřínku jsi nastartoval i přesto že se nevracela? Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Jasne, startovalo to normalne, len ked naskocil motor, musel som ju vratit rucne do II polohy (chcelo to cit proste), ja som na to dobre nauceny (jazdim tak 2 roky), ale ked niekto iny ide do auta, no tak viete si to predstavit:bojim AnotherOne: Ak myslis toto?--> \"Keď je starý kľúč rozoberateľný, vyebr z neho čip a prilep ho ku spínačke.\"... ...myslis si, ze ked vlozim novu celust do povodneho klucika, tak by to malo fungovat??? Imobilizer je v P306 castou spinacej skrinky, alebo je to ta plastova \"vec\", co sa na nu nasledne nasunie...to ma nenapadlo, zajtra to skusim, mozno skocim aj hned, som nedockavy:mrk [upravil dne 4.4.2009 Qcko] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Keď máš imo tak pri spínačke je čítací krúžok, cievka či čo to je a aktivuje sa keď strčíš kľúč. Preto stačí vybrať čip zo starého kľúča a ponechať v blízkosti spínačky, bude trvale aktivovaný imo. Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Menil si celú spínaciu skrinku alebo iba kontakty pod zámkom? Na vracanie kľúčika by malo stačiť len tie kontakty. Snímač imobilizéra by mala byť cievka na spínacej skrine, tak či si ju prehodil. Posledné čo ma napadá je správne zapojenie podľa čísel kontaktov. Nemusia byť rozložené presne zhodne na starej i novej. AnotherOne: nieje to náhodou iba kúsok magnetu pri ktorom záleží i na polohe a sklone? (pýtam sa, lebo to poznám WV ale nie z Peugeotu) [upravil dne 4/4/09 pastorek] Citovat
EXI.60 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 A ted by mě zajímalo jaktože auto jede i na náhradní klíč bez dálky? Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: EXI.60 A ted by mě zajímalo jaktože auto jede i na náhradní klíč bez dálky? Lebo to s diaľkovým nemá nič spoločné. Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Jou chlapi, vdacnost prevelika:super...rozobral som oba kluce, novu celust som prehodil do svojho stareho kluca a startuje to ako nove, parada, dakujem strasne moc za pomoc, ten imobilizer by ma v takom aute nenapadol, aspon som mudrejsi:papa Citovat
Qcko Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 No akurat ho obzeram a ked v nom nie je celust, nieco v nom hrka, inak je to taky maly cierny \"hranolcek\", vzdy som rozmyslal co to je v tom kluci, tak uz viem, heh, no dnes som nabral uplne extremne skusenosti, vymena toho zapalovania bola hrozna, frantici to moc nepremysleli:bacha Citovat
EXI.60 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Takže je v tom klíči bez dálky asi mikročip pro imobil.Zkusím ho rozdělat a samotným kovem z klíče nastartovat jen tak ze zajímavosti...uvidím Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Asi to ani nemusis rozoberat. Zevraj to staci cely kluc obalit alobalom (teda okrem samotneho kovoveho klucu co pchas do spinacky) a uz by si nemal nastartovat. Neviem co je na tom pravdy Citovat
marko306 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 tak ked sme radi, ze nam vsetko ide, tak zas skusame ako to spravit aby to neslo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.