oddie Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Tak mi to nedalo, a službu Dekry jsem se rozhodl vyzkoušet. Kdo neví jakou - zde je popis: http://www.dekra-automobil.cz/emisni_udaje2.php Naskenoval jsem do pdf TP a rok starý protokol z STK (dělat kvůli tomu sólo evidenčku se mi fakt nechtělo), a odeslal mailem na udevenou adresu. Za 3 dny mi volal pán, že mi mohou potvrdit Euro I, jestli mám zájem. Cena za to potvrzení 1.000,-Kč, a že mi to pošlou poštou na dobírku. I řekl jsem, že jo, a za další 3 dny mi přišlo potvrzení. Dobírka byla přesně na 1.000,-, tzn. vč. poštovného. Až mi otec vrátí pixlu, páč jí teď má půjčenou, dojedu s tím za magistrátním technikem a nechám to dopsat do TP, pak sem dopíšu průběh. Zatím tedy takto - pokud někdo chce doklad, je to za litr a cca za týden může být doma... Citovat
Tomhais Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Já jsem to nechal udělat přímo na stanici Dekry. Naskenovali si techničák a druhý den už byly doklady k vyzvednutí. Cena stejná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.