ghotic.ghotic Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Lidičky prosím mám dotaz... Jak jsem tak dneska jezdil po nákupech po městě v tom krásném počasí, tak jsem samozřejmě okýnka stáhnul nadoraz a potom když jsem vždycky vystupoval uvědomil jsem si, že bych ta okýnka mohl taky zatáhnout... Tudíž, klíček do zapalování, zatáhnout okýnka, klíček ven a z auta... Neexistuje něco jako automatické rozsvěcování světel ale na okýnka? Prostě že by se při zamknutí auta nebo vytažení klíčku sama zavřela? Díky za odpovědi... Citovat
pastorek Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Existujú také moduly ako príslušenstvo k autoalarmom. Citovat
Majky_MagniS Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 já mám na klíčku přidanou funkci, že když zamču a stisknu to tlačítko automaticky se zavřou všechny okna.... určitě to tam jde dodat... jen teda nevím jak :-D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Ako pisal pastorek, da sa to dokupit ako modul k alarmom... Ma to aj viac vyhod, v lete ty prazi nejako dlho slunicko na auto, v aute mas saunu, ako se blizis k auto, podrzis gombik, a okna sjedou dolu, a muzes nechat chvili vyvetrat. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Ako pisal pastorek, da sa to dokupit ako modul k alarmom... Ma to aj viac vyhod, v lete ty prazi nejako dlho slunicko na auto, v aute mas saunu, ako se blizis k auto, podrzis gombik, a okna sjedou dolu, a muzes nechat chvili vyvetrat. Nefunguje to opačne, že pri zamknutí zavrie okná? O otváraní cez alarm som ešte nepočul. Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 Tzn. jen dokoupit alarm... samostatně by to myslíte nešlo? Citovat
Silvo Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Ja som to na starom aute dokupoval. Volá sa to modul dovierania okien. Jeden modul je na dve okná .Predáva to firma MOLPIR .Funguje to s centrálnym zatváraním. Po zamknutí sa ti automaticky zavrú okná. Nepamätám si už cenu , ale cca 1600 Sk. Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Silvo Ja som to na starom aute dokupoval. Volá sa to modul dovierania okien. Jeden modul je na dve okná .Predáva to firma MOLPIR .Funguje to s centrálnym zatváraním. Po zamknutí sa ti automaticky zavrú okná. Nepamätám si už cenu , ale cca 1600 Sk. To je to co jsem hledal zkusím pohledat!!! Díky moc! Citovat
a-l-d-a Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: ghotic.ghotic Původně zaslal: Silvo Ja som to na starom aute dokupoval. Volá sa to modul dovierania okien. Jeden modul je na dve okná .Predáva to firma MOLPIR .Funguje to s centrálnym zatváraním. Po zamknutí sa ti automaticky zavrú okná. Nepamätám si už cenu , ale cca 1600 Sk. To je to co jsem hledal zkusím pohledat!!! Díky moc! http://www.rakso.cz/detail/moduly-dovirani-oken-1/modul-automatickeho-dovreni-2-oken/ Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 na levne alarmy tečka cezet je modul na okna za max 500,- mam ho na autě a pohoda , jinak moduly umí jen okna zavírat . Citovat
martin.g Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: a-l-d-a Původně zaslal: ghotic.ghotic Původně zaslal: Silvo Ja som to na starom aute dokupoval. Volá sa to modul dovierania okien. Jeden modul je na dve okná .Predáva to firma MOLPIR .Funguje to s centrálnym zatváraním. Po zamknutí sa ti automaticky zavrú okná. Nepamätám si už cenu , ale cca 1600 Sk. To je to co jsem hledal zkusím pohledat!!! Díky moc! http://www.rakso.cz/detail/moduly-dovirani-oken-1/modul-automatickeho-dovreni-2-oken/ Tak tuhle firmu (nebo spise pana) muzu klidne doporucit. Precizni prace. Nechaval jsem si davat dalku na central s vystrelovacim klickem a chtel jsem i zavirani oken a sibru. Nemel jsem moc casu, takze jsme zatim udelali dalku s vystrelovakem a jsem domluven i na zavirani okynek a sibru. Prace pry na cca nejdele 3 hodky. Sice nenecha vas u montaze, nema to rad (nedivim se ) ale ve meste je nekolik restauraci ci kavaren, takze se to da preckat. Pro toho kdo ma treba notebooka se vyplati na namesti internetova kavarna s WiFi. Citovat
pastorek Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Lubk0 Ako pisal pastorek, da sa to dokupit ako modul k alarmom... Ma to aj viac vyhod, v lete ty prazi nejako dlho slunicko na auto, v aute mas saunu, ako se blizis k auto, podrzis gombik, a okna sjedou dolu, a muzes nechat chvili vyvetrat. Nefunguje to opačne, že pri zamknutí zavrie okná? O otváraní cez alarm som ešte nepočul. Dá sa to realizovať i \"obojfunkčne\" pri viac cestných alarmoch. Raz som také zapojenie realizoval na alarme Avital pomocou dvoch modulov dovierania okien. Tie moduly vypínajú napájanie motorčekov okien pri zvýšenom odbere v krajnej polohe tak mu je jedno či v hornej alebo dolnej polohe. Jeden zavieral a druhý otváral. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Lubk0 Ako pisal pastorek, da sa to dokupit ako modul k alarmom... Ma to aj viac vyhod, v lete ty prazi nejako dlho slunicko na auto, v aute mas saunu, ako se blizis k auto, podrzis gombik, a okna sjedou dolu, a muzes nechat chvili vyvetrat. Nefunguje to opačne, že pri zamknutí zavrie okná? O otváraní cez alarm som ešte nepočul. Dá sa to realizovať i \"obojfunkčne\" pri viac cestných alarmoch. Raz som také zapojenie realizoval na alarme Avital pomocou dvoch modulov dovierania okien. Tie moduly vypínajú napájanie motorčekov okien pri zvýšenom odbere v krajnej polohe tak mu je jedno či v hornej alebo dolnej polohe. Jeden zavieral a druhý otváral. No vidíš nemohol si povedať skôr? Citovat
pastorek Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Lubk0 Ako pisal pastorek, da sa to dokupit ako modul k alarmom... Ma to aj viac vyhod, v lete ty prazi nejako dlho slunicko na auto, v aute mas saunu, ako se blizis k auto, podrzis gombik, a okna sjedou dolu, a muzes nechat chvili vyvetrat. Nefunguje to opačne, že pri zamknutí zavrie okná? O otváraní cez alarm som ešte nepočul. Dá sa to realizovať i \"obojfunkčne\" pri viac cestných alarmoch. Raz som také zapojenie realizoval na alarme Avital pomocou dvoch modulov dovierania okien. Tie moduly vypínajú napájanie motorčekov okien pri zvýšenom odbere v krajnej polohe tak mu je jedno či v hornej alebo dolnej polohe. Jeden zavieral a druhý otváral. No vidíš nemohol si povedať skôr? ..nikto sa nepýtal. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 No je pravda, ze to uz nebol klasicky alarm, ale nejaky magicar. Narozdie od toho, tusim u fordiku Fusion, som to videl, kde na origo kluci podrzal jeden gombik, a zlezli okna dolu. Podrzal ho zase, a zase pak vylezli ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Lubk0 Ako pisal pastorek, da sa to dokupit ako modul k alarmom... Ma to aj viac vyhod, v lete ty prazi nejako dlho slunicko na auto, v aute mas saunu, ako se blizis k auto, podrzis gombik, a okna sjedou dolu, a muzes nechat chvili vyvetrat. Nefunguje to opačne, že pri zamknutí zavrie okná? O otváraní cez alarm som ešte nepočul. Dá sa to realizovať i \"obojfunkčne\" pri viac cestných alarmoch. Raz som také zapojenie realizoval na alarme Avital pomocou dvoch modulov dovierania okien. Tie moduly vypínajú napájanie motorčekov okien pri zvýšenom odbere v krajnej polohe tak mu je jedno či v hornej alebo dolnej polohe. Jeden zavieral a druhý otváral. No vidíš nemohol si povedať skôr? ..nikto sa nepýtal. A si sa nepochvalil ze vies montovat aj alarmy :D To by som mal pre teba robotu :D :D Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Lubko: Montážov alarmov, centrálov a podobných srandičiek som sa nejaký čas živil a vyučil som v tom i pár autoelektrikárov. Bolo to už dávno, v začiatkoch Autocomodexu. Mimochodom, Seat Toledo mal funkciu že i pri zamykaní kľúčom stačilo chvíľu ho podržať a zavreli sa okná. To by bolo celkom bežné no fungovalo to i opačne. Pri odomykaní a podržaní kľúča otvorilo všetky okná. Fungovalo to takto na všetkých ktoré mali centrál a sťahovanie okien z výroby. Citovat
Jenda 309 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0Narozdie od toho, tusim u fordiku Fusion, som to videl, kde na origo kluci podrzal jeden gombik, a zlezli okna dolu. Podrzal ho zase, a zase pak vylezli ... Takůto vychytávku mal už fiat shnilo v príplatkovej výbave, kamoš to mal bola to super vec. Škoda že to nemá 306ka. [upravil dne 4.4.2009 Jenda 309] Citovat
pug Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 mne to na Octavke funguje tak ze ked dlhsie podrzim zatvaranie na DO tak to zacne otvarat okienka-opacne to iste, daju sa dat lubovolne vysoko nielen naplno zavriet alebo naplno otvorit, takze si mozem z okna pred tym nez idem niekde vyvetrat a auto kratkym stlacenim potom zavret-prima vec. Rovnako to ma riesena cela VW group pre sucastne modely Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.