Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ide to meniť na týchto HDIčkach? Skúšal som všeličo, pustiť pred koncom odpočítavania aj sekundu, potom 2 aj 3, nič. Išiel som z vyťiahnutého klúča, aj z polohy 1, keď je displej vypnutý:myslim ale keď to pustím , okamžite to skočí na celkové Km. Mám tam 20K a keďže jazdím okolo komína chcem tam mať 15K. Teraz som menil olej, poradí niekto? Alebo skúsiť :bacha :bacha :bacha :bacha

[upravil dne 2/4/09 igor.sk]

Odesláno

To som mal prečítané aj s olejovými prstami, aj 407, 306. Či to pustím pri 8, 5, 1 vždy mi to skočí do celkových Km a nie do servisných Km. Nedá sa s tým pohnúť aj keď tam svieti =0 :bacha

Pritom servisný manuál vraví niečo iné. Aj keď nemám manuál s plochými páčkami - rádio a tempomat.

Odesláno

A jen co vím, jelikož jsem pár přístrojovek vystřídal, se liší počet nastavení km kolik jde nastavit i u stejně označených přístrojovek. První mi šla pouze na 30000 km, druhá na 10,15,30, třetí na 15, 20, 30. Takže nevím.

Odesláno

Mne to tiez nejde nastavit inak ako na 20 tis km.

Mam tiez MUX packy a r.v 2002.

Nejak to neriesim. Jednuducho sledujem jak mi to odpocitava a menim olej pri 5.000 km :D do servisnej prehliadky, teda po odjazdeni 15 tis km.

Odesláno

Viem že tam bola menená prístrojovka ešte v záruke. ale to je jediný záznam. holanďan to servisoval niekde mimo PEU servisu.

pokiaľ ma neklamali.:roll

Odesláno

Menil som olej pred 2 tyzdnami, tiez som sa hral s tym nastavenim, ale interval mam iba jeden a to 20000km.Alebo sa to da uplne vypnut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...