Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vie niekto, ci tieto elektrony boli Peugeotom montovane na P306??? A este chcem vediet, ci maju byt vsetky 4 na aute rovnake, ale 2 maju mat tie \"vykrojenia\" zrkadlovo:myslim...prste aby auto vyzeralo rovnako z oboch stran:roll

[upravil dne 1.4.2009 Qcko]

post-0-14109605662618_thumb.jpg

Odesláno

Aha, no, to je zaujimave, ale hadam by som si na to zvykol, kazdopadne myslite si ze sa oplati kupit ich 4 kusy za 130 eur??? A este jedna vec, dam na ne v pohode gumy 185/65 R14??? Zajtra ich kupim, ak ma niekto neodhovori:aut

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Aha, no, to je zaujimave, ale hadam by som si na to zvykol, kazdopadne myslite si ze sa oplati kupit ich 4 kusy za 130 eur??? A este jedna vec, dam na ne v pohode gumy 185/65 R14??? Zajtra ich kupim, ak ma niekto neodhovori:aut

Za 130 Eur ked chces, som mal moznost kupit s BA origo peugeot, ale SPEED LINE, podla mna ovela krajsie... Za 130 Eur, semperit pneumatikz 195x50xR15... K tomu 5 elektron bez pneu rezervny zdarma ...

Myslim ze lepsia ponuka :) Bolo to aj tu na fore...

Odesláno

Hmm, znie to dobre, ale ja prave zhanam 14\", rozmer 6J, aby mi pasovali moje gumy 185/65, hladal som inzeraty aj tu na fore aj na nete, ale tieto su jedine co som nasiel, ale predavajuci sa mi stale neozyva, ak by ste o nejakych vedeli v podobnej cenovej relacii, tak nevahajte, aj ked toto nie je inzercia:D

Odesláno

No dobre, pocuj, pravdu povediac, tie SPEED LINE su uplne nadherne disky a pneu Semperit, to sa celkom da, ak hovoris ze maju len 6 mesiacov, na fore som ich nenasiel (akosi mi tu blbne hladanie:bojim), ale ak pises ze si mal moznost, tak nahod kontakt alebo nieco, keby boli vazne 4 disky aj s gumamy za 130 eur, tak to je dobra cena, to sa musi nechat, ak niesu nejake poskrabane atd...

...mozno by som sa ich aj odvazil namontovat aj ked ich nemam v papieroch, asi idem riadne precitat ten topic o zapisani gum do technicaku:D

Odesláno

Mám jednu otázočku - dával výrobca na Peugeot 306 aj originál elektróny 13-tky?

Chcem hodiť elektróny ale v TP mám zapísaný len tento rozmer:(

Odesláno
Původně zaslal: Joe1

Mám jednu otázočku - dával výrobca na Peugeot 306 aj originál elektróny 13-tky?

Chcem hodiť elektróny ale v TP mám zapísaný len tento rozmer:(

To Tě zklamu. Podle serviceboxu se origo nejmenší na 306 dělali 14\". Jedině snad jestli by pasovaly ze 106, ale to už by poradil někdo jinej.

Nebo oběhnout prodejce Peugeot a dopravní magistrát a nechat tam ty 14ky dopsat. :myslim

[upravil dne 8/4/09 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...