Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Majky_MagniS

hmm tak koukám, že hodně lidí má podobnej problém jak já... ťafra, když slyším co to může všechno být, tak se celkem i děsím... musím to vyřešit co nedřív... za pár měsíců s \"miláčkem\" 406kou jedu do chorvatska tak aby se mi to nerozsypalo po cestě...

Problemov je vela, ale myslim, nic financne velmi narocne ...

Repasovana poloosa je asi najdrahsia, 3000 Sk, tlmic stoji do dvojky, horne ulozenie este menej ...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Čau chlapi, mně to dělá taky a tak jsem podle typů, který tady padly, vyzkoušel točit na místě a přeskakuje mi pružina (levý kolo) nahoře pod uložením kloubu. Jak na to? Díkec za rady!

Odesláno
V tomto vlákně jsme to řešili a je lepší vše vyměnit. Cena není závratná a je jistota, že to nepraskne jinde. Měnil jsem to s Honzou406 a od té doby klid. :super Pozor na horní uloží Monroe, kde je ložisko součástí horního uložení a je třeba vyměnit ložisko za jiné např. značky SKF.. Cenově to vyjde levněji než např. celá sada SKF.
Odesláno

Taky bych se priklanel k nazoru od Qcko ... axialni lozisko (horni ulozeni tlumice) rekl bych a je lepe ho menit preventivne pri vymene tlumicu.. tolik nestoji a je jistota..

Odesláno

Já jsem o tom psal nedávno v podobném příspěvku či dotazu-zvednul jsem opačnou stanu auta a točil jsem s tím a lupe to v tom horním uložení tlumiče,neřešil jsem totohle nikdy ale někde je určitě problém,chci na to jít co nejdříve,ale musím sehnat stahovák na pružinu,který jsem si před lety i dělal ale tatínek ten materiál z toho použil na něco jiného,tak ho nemám.Někdo říká,že stačí rozdělat či promazat,že tam nic vážného není atd.Mě zajímá spíš stačí objednat holé ložisko,či uložení s ložiském dle katalogu atd???Čerpám např. z katlogu Auto kelly e-shop atd...

Odesláno

mě to cca před měsícom začalo dělat taky..když stojim a točim volantem tak sou také duté rány, a když se rozjíždim a točim volantem tak eště víc, třeba když se otáčim

Odesláno

Zdar chlapy. to lupaní to je to že je v prčicích nad tlumičema je uložení a jsou tam ložiska tet to budu mněnit na 406 a dělá mi to v daleko horším na 306 že při staní a točení volantem se mi volant až zasekne a musím to přervat při tomhle lupaní hrozí prasknutí pružiny... kupoval jsem na obě strany a stojí to 1200.. :

Odesláno

Já jsem to promazal zatím spec. olejovým sprejem jak jsem se tam dostal a co nejdříve to budu měnit-alespoň to ložisko,potřebuju to ještě nějak dojet...,jelikož na to nemám do 14 dní čas.snad bude stačit jenom to ložisko

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak mě ta přední náprava vyjde cca na 13000 Kč mam v prd*li spodní čepy, tyčky stabylizátoru, tlumiče a horní uložení tlumiče takže eště dám vědět páč to eště nemam doma...:o:o:grr:grr myslíte že je ta odhadová cena dobrá nebo je to drahý???

[upravil dne 27/7/09 kovi306]

Odesláno

tak mě to vyšlo na 9900 Kč za 2x tlumič, 2x uložení tlumiče, 2x tyčky stabylizátoru, 2x čep a práce.....což si myslim že je dobrá cena:myslim:papa

[upravil dne 29/7/09 kovi306]

Odesláno

Já jsem započal práci na výměně horního uložení tlumiče-zakoupil jsem ho u autokelly-komplekt zn.Monroe-ložisko zalisované v uložení-nejlepší volba-cena 780 Kč,pokud se čerpá z katalogů Auto kelly-tak věřím,že se do 10000 vejde-spíše ještě méně...

Odesláno

zdravim, horni ulozeni tlumicu sem menil tento tyden... taky se mi ozyvaly rany pri motani volantem a jeste ten volant kladl jakoby gumovy odpor... tak sem tam dal komplet od FEBI, to je lozisko a i ta guma nahore... cela sada na jednu stranu me vysla na 1050kč, je to brano prez autokelly kde to stoji asi 1700 ten rozdil je sleva, kterou sem na to dostal... nojo je dobry mit znamy... :) no a za praci (u jednoho manika ) sem dal 400...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...