Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtel jsem vas poprosit,nema nekdo na pujceni obyc plechace s letnakama nebo neco co nepouzivate? kola mam na renovaci a zimaky se mi uz nechtel nicit! je to tak na dva mesice max,treba za nejakou lahvinku neceho dobreho?

Odesláno
Původně zaslal: oni

chtel jsem vas poprosit,nema nekdo na pujceni obyc plechace s letnakama nebo neco co nepouzivate? kola mam na renovaci a zimaky se mi uz nechtel nicit! je to tak na dva mesice max,treba za nejakou lahvinku neceho dobreho?

Spíš bych to viděl tak, že budeš muset zaplatit dotyčnému nějaký \"nájem\" pokud to nebudou vyloženě pneu na dojetí, protože málokdo půjčí pneumatiky na dva měsíce za flašku, i ta guma něco stojí :) Ty nemáš ty zimní co jsi měl na autě? :myslim

Odesláno

Tak sorry, ale sve gumy se ty zbytecne kur... nechtej ale ciziho za lahvinko jo ?

Nechcem ta napadat, ale mysli, ze ked s tymi zimakmi jazdit budes rozumne, tak ich nedonicis, duplom ked teraz este takove zavazne teploty nejsou ...

Odesláno

Ač prodejce jetých gum nemám rád, tak bych Ti doporučil navštívit je a nějaké šlupky na dojetí od nich zakoupit. Půjčit čtyři kola na dva měsíce za flašku - to aspiruje na fór roku (jako pokus dobrý, ale přece si nepočítal, že se tu taková dobrá duše najde).

Odesláno
Původně zaslal: oni

no zase tolik gumu za dva mesice nesjedu ne? nebo ja urcite ne. mam,ale zbytecne kurvit se mi nechtej..

budeš mít rozhozenou geometrii (na těch dírách co po zimě jsou to není vůbec neaktuální) a sjedeš je raz dva... navíc nerovnoměrně :roll

Odesláno

:D :D Luxus :super Nicmene na Corse mam zimaky ktery me na zimu moc nenadchly tak jsem s nimi jezdil skoro cely rok abych je sjel (mimo opravdu velkych veder.. to uz se nedalo) a nijak zvlast se mi je sjet nepodarilo a to jsem je nesetril ;) Takze si tam dej zimaky a jezdi normalne..

Odesláno

:D :D :D :D :D :D

Než kupovat na 2 měsíce nějaké jeté gumy, to bych teda rozhodně jezdila na zimácích. Pár let zpátky jsem koupila jeté zimáky s tím, že je po zimě vyhodím, ale přes zimu jsem je vůbec nesjela, tak vydžely ještě další zimu a celé léto s přehledem....A keců, že na zimácích v létě roste spotřeba a že špatně brzdí, jsem už slyšela dost. Pokud nejezdíš brzda plyn, tak se to vůbec nepozná.

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Než kupovat na 2 měsíce nějaké jeté gumy, to bych teda rozhodně jezdila na zimácích. Pár let zpátky jsem koupila jeté zimáky s tím, že je po zimě vyhodím, ale přes zimu jsem je vůbec nesjela, tak vydžely ještě další zimu a celé léto s přehledem....A keců, že na zimácích v létě roste spotřeba a že špatně brzdí, jsem už slyšela dost. Pokud nejezdíš brzda plyn, tak se to vůbec nepozná.

Jízda na zimních gumách v létě je sice míň o držku než jízda v zimě na letních, ale určitě to není řešení, kterému bych tleskal či ho doporučoval. A tvrdit, že je jízda na špatných nebo dobrých gumách bez rozdílu, to může jen člověk, který toho zrovna moc nenajel nebo nepotřeboval okamžitě řešit něco, kde by ten rozdíl v obutí pocítil - to, jaké gumy na autě mám se totiž většinou pozná až v kritických situacích a to už je na nákup správných a kvalitních gum pozdě.

[upravil dne 30/3/2009 Medvěd]

Odesláno

no tak sme se nasmali,ale nevim co z toho delate,myslel jsem jestli se doma nekomu proste neco nevali na vic,ale koukam ze ne,tak toho hledani necham no. klidne i uplne sjety. ale necham si teda zimaky.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Aluška

Jízda na zimních gumách v létě je sice míň o držku než jízda v zimě na letních, ale určitě to není řešení, kterému bych tleskal či ho doporučoval. A tvrdit, že je jízda na špatných nebo dobrých gumách bez rozdílu, to může jen člověk, který toho zrovna moc nenajel nebo nepotřeboval okamžitě řešit něco, kde by ten rozdíl v obutí pocítil - to, jaké gumy na autě mám se totiž většinou pozná až v kritických situacích a to už je na nákup správných a kvalitních gum pozdě.

[upravil dne 30/3/2009 Medvěd]

Jo, jeden o koze a druhý o voze :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...