oni Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 chtel jsem vas poprosit,nema nekdo na pujceni obyc plechace s letnakama nebo neco co nepouzivate? kola mam na renovaci a zimaky se mi uz nechtel nicit! je to tak na dva mesice max,treba za nejakou lahvinku neceho dobreho? Citovat
jarajarda Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oni chtel jsem vas poprosit,nema nekdo na pujceni obyc plechace s letnakama nebo neco co nepouzivate? kola mam na renovaci a zimaky se mi uz nechtel nicit! je to tak na dva mesice max,treba za nejakou lahvinku neceho dobreho? Spíš bych to viděl tak, že budeš muset zaplatit dotyčnému nějaký \"nájem\" pokud to nebudou vyloženě pneu na dojetí, protože málokdo půjčí pneumatiky na dva měsíce za flašku, i ta guma něco stojí Ty nemáš ty zimní co jsi měl na autě? Citovat
oni Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 no zase tolik gumu za dva mesice nesjedu ne? nebo ja urcite ne. mam,ale zbytecne kurvit se mi nechtej.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tak sorry, ale sve gumy se ty zbytecne kur... nechtej ale ciziho za lahvinko jo ? Nechcem ta napadat, ale mysli, ze ked s tymi zimakmi jazdit budes rozumne, tak ich nedonicis, duplom ked teraz este takove zavazne teploty nejsou ... Citovat
kajvet Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 musíš počítat,že nesjíždím jednu gumu,ale čtyři... Na dva měsíce a za flašku? Tak za basu Tullamorky Citovat
Medvěd Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Ač prodejce jetých gum nemám rád, tak bych Ti doporučil navštívit je a nějaké šlupky na dojetí od nich zakoupit. Půjčit čtyři kola na dva měsíce za flašku - to aspiruje na fór roku (jako pokus dobrý, ale přece si nepočítal, že se tu taková dobrá duše najde). Citovat
P.avel Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oni no zase tolik gumu za dva mesice nesjedu ne? nebo ja urcite ne. mam,ale zbytecne kurvit se mi nechtej.. budeš mít rozhozenou geometrii (na těch dírách co po zimě jsou to není vůbec neaktuální) a sjedeš je raz dva... navíc nerovnoměrně Citovat
AKCZ Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 :D Luxus Nicmene na Corse mam zimaky ktery me na zimu moc nenadchly tak jsem s nimi jezdil skoro cely rok abych je sjel (mimo opravdu velkych veder.. to uz se nedalo) a nijak zvlast se mi je sjet nepodarilo a to jsem je nesetril Takze si tam dej zimaky a jezdi normalne.. Citovat
BOSSCZ Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 nezklamal, to je fakt super fórek to mě dneska opravdu pobavilo:D Citovat
Aluška Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 :D :D :D Než kupovat na 2 měsíce nějaké jeté gumy, to bych teda rozhodně jezdila na zimácích. Pár let zpátky jsem koupila jeté zimáky s tím, že je po zimě vyhodím, ale přes zimu jsem je vůbec nesjela, tak vydžely ještě další zimu a celé léto s přehledem....A keců, že na zimácích v létě roste spotřeba a že špatně brzdí, jsem už slyšela dost. Pokud nejezdíš brzda plyn, tak se to vůbec nepozná. Citovat
Medvěd Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Aluška :D :D :D Než kupovat na 2 měsíce nějaké jeté gumy, to bych teda rozhodně jezdila na zimácích. Pár let zpátky jsem koupila jeté zimáky s tím, že je po zimě vyhodím, ale přes zimu jsem je vůbec nesjela, tak vydžely ještě další zimu a celé léto s přehledem....A keců, že na zimácích v létě roste spotřeba a že špatně brzdí, jsem už slyšela dost. Pokud nejezdíš brzda plyn, tak se to vůbec nepozná. Jízda na zimních gumách v létě je sice míň o držku než jízda v zimě na letních, ale určitě to není řešení, kterému bych tleskal či ho doporučoval. A tvrdit, že je jízda na špatných nebo dobrých gumách bez rozdílu, to může jen člověk, který toho zrovna moc nenajel nebo nepotřeboval okamžitě řešit něco, kde by ten rozdíl v obutí pocítil - to, jaké gumy na autě mám se totiž většinou pozná až v kritických situacích a to už je na nákup správných a kvalitních gum pozdě. [upravil dne 30/3/2009 Medvěd] Citovat
oni Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 no tak sme se nasmali,ale nevim co z toho delate,myslel jsem jestli se doma nekomu proste neco nevali na vic,ale koukam ze ne,tak toho hledani necham no. klidne i uplne sjety. ale necham si teda zimaky. Citovat
vendelinek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 http://www.aukro.cz/item597931005_pneu_4ks_michelin_diamaris_235_65_r17_104v_od_1.html :D:D http://www.aukro.cz/item592073270_4x_pneumatiky_s_favorit_felicie_barum_165_70_r13.html http://www.aukro.cz/item593561297_pneu_sava_eskimo_s2_185_65_r_15_88_t.html [upravil dne 30.3.2009 vendi.stejskal] [upravil dne 30.3.2009 vendi.stejskal] Citovat
dzana.m Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 mam tam 15 205 na 60 ale sou to na 405 tak jestli ti tam pujdou tak ti je mužu pučit Citovat
oni Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 dekuju moc za ochotu,ale na me je to moc velky rozmer! ale aspon se nekdo nasel. Citovat
permonik7 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Já bych asi taky mohla, ale zase jedině zimáky:( Citovat
dzana.m Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 nemáš zaco mam je navýc tak bych je nepostradal Citovat
vix Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Aluška :D :D :D Než kupovat na 2 měsíce nějaké jeté gumy, to bych teda rozhodně jezdila na zimácích. Pár let zpátky jsem koupila jeté zimáky s tím, že je po zimě vyhodím, ale přes zimu jsem je vůbec nesjela, tak vydžely ještě další zimu a celé léto s přehledem....A keců, že na zimácích v létě roste spotřeba a že špatně brzdí, jsem už slyšela dost. Pokud nejezdíš brzda plyn, tak se to vůbec nepozná. Jízda na zimních gumách v létě je sice míň o držku než jízda v zimě na letních, ale určitě to není řešení, kterému bych tleskal či ho doporučoval. A tvrdit, že je jízda na špatných nebo dobrých gumách bez rozdílu, to může jen člověk, který toho zrovna moc nenajel nebo nepotřeboval okamžitě řešit něco, kde by ten rozdíl v obutí pocítil - to, jaké gumy na autě mám se totiž většinou pozná až v kritických situacích a to už je na nákup správných a kvalitních gum pozdě. [upravil dne 30/3/2009 Medvěd] Jo, jeden o koze a druhý o voze Citovat
lubikpo Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Skus to vo ferrari, mylim ze po velkej cene budu mat nejake zvysne, a dokonca sliky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.