soundlovers Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Vyměnili mi v sevise destičky přední a přední kotouče. Občas to nyní píská při bždění....co s tím?Byl jsem tam znova pročistili to ale nic se nezměnilo.Najeto už mám 4tis km s novými součástkani brzd.Děkuji za reakci. Citovat
Toman Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 no... mozna tvrda smes desticek. Kamaradovi to taky piskalo i s novyma deskama, tak je \"vymenil\" za mekci a v pohode. Citovat
george Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Zkus jestli nemáš destičky moc natěsno nasazený ve třmenu, ono se to pak při brždění a uvolnění lehce vzpříčí a píská.Mázni trochu brydový kapaliny mezi dosedací plošky destiček a a třmen,ale bacha na brzdící plochy, ty musej zůstat úplně suchý! Citovat
Ráďa Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 jo,jo jestli jsi koupil ty samý desky jak já (hodně levný),nejsou přesný ani trochu.Na jedný straně jsem ten zajiš?ující kus musel dost brutálně naklepat kladivem a na druhý straně to nešlo vůbec.Musel jsem to trochu připilovat.Když to tam nejde akorát volně,desky se šprajcujou,pořádně se nevrací a to může být to pískání. Citovat
Bůček Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 To je otázka jaký destičky a jaký kotouče ti tam v tom servise dali.Já jsem teď měnil na p 205 d kotouče a destičky-dal jsem tam nějaký italský,stály dohromady 1500 Kč,asi měsíc to docela brzdilo,pak to brzdilo hůř a hůř,tak jsem destičky vyndal,dal jsem 1300 Kč za origo destičky a tedˇ to brzdí pěkně a nic nepíská.Italský destičky jsem prohlížel a je v nim podle mě hrozně moc železa-asi aby dlouho vydržely.To samý jsem teď musel měnit na p405td,byla to teda pěkná řacha-180 euro za origo kotouče a destičky,ale nemám jedinej problém-nic nepíská ani nevibruje a auto brzdí až se staví na přední.Kámoš teď měnil na mercedesu 124 kombi zadní destičky-taky tam dal nějakej neoriginál a při brzdění to píská ukrutně-jakoby někdo pískal na píš?alku.Takže závěr-originál je originál. Citovat
soundlovers Odesláno 6. červen 2004 Autor Odesláno 6. červen 2004 destičky i kotouče jsou riginál peugeot ve značkovém servise tak nevím proč pískaj? Citovat
Jaris Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 Ahoj, jestli to brzdi tak bych si z toho hlavu nedělal. Me taky piskali asi pul roku. Prej než si sednou a přizpůsoběji se, tak to chvili piskat bude. Já jsem koupil myslim valea a mekci. Rači budu sjiždět destičky než kotouče a zas takoví zahul jim nedavam aby se nepalili. Hlavně s novejma destičkama brzdi jemně ne aby se z nich hulilo, to taky není dobře. Citovat
PESEK79 Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 Zkus srazit hrany na deskach,nekdy to pomuze... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.