Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vcera som kupil 309-ku a majitel pribalil k autu nový prepinac svetiel lebo mu nejde prepnut na dialkove,chcem sa spytat nemože to byt relatko/ak ma na svetla relatko/ pripadne poistka,nemozete niekto poslat schemu poistkovej skrinky,pripadne poradit kde sa da stihnut navod na 309d,kde je to relatko umiestnene,nechcem hned rozoberat vypinac

Odesláno

Výmena prepínača je záležitosť na 5 minút. Výhodou je, že Ti predávajúci dal cennú informáciu, v čom je závada. Ale ak rád laboruješ, tak vyskúšaj vymeniť relé, poistky, atď.

Odesláno

ja nejdem laborovat ani rozoberat pol auta,len som sa pytal ci su svetla spinane cez relatko,ktora poistka je pre svetla...ked budem mat tieto info mozno staci poklepat po relatku,pripadne vymenit poistku,mimochodom predavajuci vobec nevedel ci je vadny vypinac a o nejakom relatku uz vonkoncom ani nevedel ze nieco take existuje,proste zobral prachy a kupil vypinac za 50eu

Odesláno

Mě ten xindl v bazaru když jsem si kupoval auto říkal že je špatný relátko (a že ho vyměnil), ale bylo to v páčce (klasický cvakání přerušovače). Nakonec jsem na závadu přišel sám a pak jsem oběvil tohle fórum. Mohlo mi to ušetřit \"spostu\" práce :)

Zkus vyměnit ten vypínač a když to nepomůže tak zkus hledat dál ;)

Odesláno
Původně zaslal: peres

ja nejdem laborovat ani rozoberat pol auta,len som sa pytal ci su svetla spinane cez relatko,ktora poistka je pre svetla...ked budem mat tieto info mozno staci poklepat po relatku,pripadne vymenit poistku,mimochodom predavajuci vobec nevedel ci je vadny vypinac a o nejakom relatku uz vonkoncom ani nevedel ze nieco take existuje,proste zobral prachy a kupil vypinac za 50eu

Je veľká pravdepodobnosť že je to prepínačom lebo odchádza najčastejšie. Ak máš nový tak ho vymeň a uvidíš.

Keby si s tým mal problém tak sa ozvi, takéto problémy riešim aj v Šulekove na pumpe pri káve. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...