peres Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 vcera som kupil 309-ku a majitel pribalil k autu nový prepinac svetiel lebo mu nejde prepnut na dialkove,chcem sa spytat nemože to byt relatko/ak ma na svetla relatko/ pripadne poistka,nemozete niekto poslat schemu poistkovej skrinky,pripadne poradit kde sa da stihnut navod na 309d,kde je to relatko umiestnene,nechcem hned rozoberat vypinac Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Výmena prepínača je záležitosť na 5 minút. Výhodou je, že Ti predávajúci dal cennú informáciu, v čom je závada. Ale ak rád laboruješ, tak vyskúšaj vymeniť relé, poistky, atď. Citovat
peres Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 ja nejdem laborovat ani rozoberat pol auta,len som sa pytal ci su svetla spinane cez relatko,ktora poistka je pre svetla...ked budem mat tieto info mozno staci poklepat po relatku,pripadne vymenit poistku,mimochodom predavajuci vobec nevedel ci je vadny vypinac a o nejakom relatku uz vonkoncom ani nevedel ze nieco take existuje,proste zobral prachy a kupil vypinac za 50eu Citovat
dolly1010 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Mě ten xindl v bazaru když jsem si kupoval auto říkal že je špatný relátko (a že ho vyměnil), ale bylo to v páčce (klasický cvakání přerušovače). Nakonec jsem na závadu přišel sám a pak jsem oběvil tohle fórum. Mohlo mi to ušetřit \"spostu\" práce Zkus vyměnit ten vypínač a když to nepomůže tak zkus hledat dál Citovat
pastorek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: peres ja nejdem laborovat ani rozoberat pol auta,len som sa pytal ci su svetla spinane cez relatko,ktora poistka je pre svetla...ked budem mat tieto info mozno staci poklepat po relatku,pripadne vymenit poistku,mimochodom predavajuci vobec nevedel ci je vadny vypinac a o nejakom relatku uz vonkoncom ani nevedel ze nieco take existuje,proste zobral prachy a kupil vypinac za 50eu Je veľká pravdepodobnosť že je to prepínačom lebo odchádza najčastejšie. Ak máš nový tak ho vymeň a uvidíš. Keby si s tým mal problém tak sa ozvi, takéto problémy riešim aj v Šulekove na pumpe pri káve. Citovat
peres Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 bol to vypinač,dakujem vsetkym za rady Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Jo, rádo se stalo. Jak říkal jeden doktor: obvyklé nemoci se vyskytují obvykle, ale ty zřídkavé zřídka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.