Guest servisman Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 no koukám že ty uhlíky jsou tam asi přibodovaný ,má někdo zkušenost jak na to při výměně uhlíků?? Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 mno jo tak to je blby, ja je tam mel normalne prisroubovany, ale taky jsem mel uplne jiny uchyceni, pac mam starter Valeo co zkusit provrtat do kazdeho toho drzacku diru, nevim 3 nebo 4mm a taky je podlouzkou a matickou prisroubovat k tem plechum Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 takže u OK406 jsme opěd demontovali celý startér rozebrali a zkontrolovali uhlíky.Nové mají mít 13 mm ty jeho mají 9-10 mm takže jsme zatím ponechali namazali vše co bylo potřeba .Po montáži a vyzkoušení šlapal lépe než předtím a OK406 byl i spokojen,takže s uhlíkama zatím počká,ale koupí až budeou finance. Při té příležitosti jsem vyndal a rozebral svuj startér VALEO D6RA661 Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 po sundání krytu ,kde jsou uhlíky omluvte drobet horší kvalita:( Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 vyndal uhlíky zde je obr staré a nové Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 takže uhlíky byly více než poloviční tak jsem vyměnil ,prostříkal mazadlem a zkomletoval celý startér. Kupoval jsem v Elitu a to uhlíky 398 Kč jsou tam 2 ks 2 izolované malé podložky a pružina,raději jsem i koupil držák za 63 Kč nevěděl jsem v jakém stavu bude. Takže vyměněno a namontováno zpět,mohu říci že si starér brouká blahem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.