Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nemáte nějaké foto , nákresy a informace o novém biturbu 2.2 HDi ?

původně jsem dostal nápad nacpat pod kapotu svého coupe 2.2 HDi motor 2.7 HDi , ale je to dost složité kvůli křížovému uchycení motoru a ještě bych tam musel vymýšlet a předělávat setrvák a spojku k manuální převodovce

Myslím , že 2.2 biturbo by mohl být podobný se stávajícím a když bych ho dobře naladil , mohlo by to být super .

motor s převodovkou a kabeláží bych asi řešil z 607 2.2 hdi biturbo , jen nějakou dobře rozbouchlou sehnat.

Odesláno

\"Chtěl\" bych přehazovat elektrárnu ze 607 2,2 HDI biturbo do 406, to musí být zážitek na celý život....jestli se ti to povede a pojede a bude fungovat vše jak má,tak jsi osobně před tebou kleknu na kolena a skloním ti hluboku poklonu......při počtu ŘJ v 607 které komunikují mezi sebou by jsi musel ten \"temelín\"vyměnit komplet celý......ale jinak držím palce......

[upravil dne 27-3-09 Přema]

Odesláno

s tou elektrikou to neni zase takový problem, to mi věřte , určitě to bude podle zástavby motoru v6 do z 605 do 405 - -to bylo pro děti ze školky , složité , ale ne neřešitelné , je teda pravda , že nejhorší bude sehnat ten materiál.

stavět vlastní jednotku na tak vyspělý a složitě ovládaný tdiesel je pitomost , takže by se musela původní jednotka zblbnout , aby fungovala jen pro potřebu motoru, ale to půjde - možná se mýlím , pak bych musel použít nějakou jinou a z původní sebrat jen mapu.

jednoduché tady na normálním autě je , že motor nemusí být na minimetr na stejném místě proti převodovce jako ve formuli a že nic nenese. doufám , že má podobý blok jako normální 2,2 a že nebude ta soustava turbín zavazet k nápravnici , nebo k torpédu,aby se nemusely dělat svody a posouvat turba jinam.

Odesláno
Původně zaslal: tosky

mozno kus :xvul

ale ked uz sme pri vymene motorov....

co tak vymenit 2.0 16V za dvojliter z MI-16, alebo 2.0 s turbom so 406 sedanu? :)))).....

Na to se vykašli. Je to strašně moc práce a výsledek nic moc. Teď máš 97kW, Turbína ze 406 má 108kW a je to 8V motor a 2.0 Mi16 má 112kW, jenže je to hodně náchylnej motor. V tvém případě bych radši šel cestou V6.

Libor: Držim palce, na tuhle přestavbu se rád podívám;)

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Původně zaslal: tosky

mozno kus :xvul

ale ked uz sme pri vymene motorov....

co tak vymenit 2.0 16V za dvojliter z MI-16, alebo 2.0 s turbom so 406 sedanu? :)))).....

Na to se vykašli. Je to strašně moc práce a výsledek nic moc. Teď máš 97kW, Turbína ze 406 má 108kW a je to 8V motor a 2.0 Mi16 má 112kW, jenže je to hodně náchylnej motor. V tvém případě bych radši šel cestou V6.

Libor: Držim palce, na tuhle přestavbu se rád podívám;)

na co je nachylny motor z MI-16??.... a co svody z MI-16??... asi by mi nesadli, co? :)

Odesláno
Původně zaslal: @re

dej do toho T16tkový motor... na netu už několik takových coupé jezdí... :super

co osm pocul o tych T-16 motoroch, tak ked sa to zacne srat, tak s tym nejdes prist nakoniec....

Odesláno

ja som počul , že t16 motor sa nesere:potlesk , aspon si pak můžeš říct , že tam nějaký motor máš ;)

[upravil dne 29/3/09 Libor T16]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...