shwaara Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Dávala se imho podle výbavy a ne motorizace. Citovat
PecaTu Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 To docela chápu že se tam ty baterky dávaly podle výbavy, ale konkrétně Dzana má o něco málo horší výbavu a baterku tam má a já ne. Takže to asi nebylo jenom dle výbavy ale asi i přání zákazníka a taky kam to bylo vyvezeno, jinak to nechápu. Citovat
rychtara Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: dzana.m Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: P607Olda Nemáš vybitou tu zadní baterku? Rychtara má 3,0 a jestli se nemýlim:myslim tak ty nemaj druhou baterku, a nebo jo a teď mě ukamenujou:ticho mýlíš ja mam taky 3,0 a druhou baterku mam Dzano nedělej si země ani pr... to mam zase něco jinýho nežli ostatní? Budeme muset zajít na jendo a při té příležitosti se juknu na tu tvou baterku. Já mám taky v 3,0 dvě baterky. [upravil dne 26/1/10 rychtara] Citovat
dzana.m Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: dzana.m Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: P607Olda Nemáš vybitou tu zadní baterku? Rychtara má 3,0 a jestli se nemýlim:myslim tak ty nemaj druhou baterku, a nebo jo a teď mě ukamenujou:ticho mýlíš ja mam taky 3,0 a druhou baterku mam Dzano nedělej si země ani pr... to mam zase něco jinýho nežli ostatní? Budeme muset zajít na jendo a při té příležitosti se juknu na tu tvou baterku. ne opravdu ji tam mam a najedno mužem kdykoliv zajít akorát mam strach že to jedno nebude:D:D:aut Citovat
tessicz Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Zdravim, zacalo mi to dnes psat take vadne serizovani svetel, byl sem u kamose na diagnostice a ta napsala vydny konektor, ale uz ne ktery, jinak kdyz nastartuji tak svetla vyjednou nahoru a pak kousek dolu tak jako to delalo kdyz to nepsalo tak nevim? Citovat
HonzaZ Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Možná jenom přechodná závada, která se zaznamená v paměti, ale už tam není. Vzhledem k tomu, že to napsalo vadný konektor, tak to může být přechodový odpor na konektoru souvisejícím s ovládáním světel. Ta diagnostika byla PP2000? Citovat
tessicz Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 jj bylo to PP2000, zavada byla docasna smazal ji ale po par km to tam bylo zase. Citovat
tessicz Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ Dej VIN. Vin je: VF39UUHZJ92216064 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.