agresssor Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 hoj chci se jen optat ktery tlumice by byli na zadni napravu na 406 ku esli plynovy, kapalinovy, ci plynokapalinovy:) změněno - dodržuj pravidla fóra! 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. Béďa [upravil dne 26/3/2009 Béďa] Citovat
stalmik Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: agresssor hoj chci se jen optat ktery tlumice by byli na zadni napravu na 406 ku esli plynovy, kapalinovy, ci plynokapalinovy:) změněno - dodržuj pravidla fóra! 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. Béďa [upravil dne 26/3/2009 Béďa] ahoj v tomhle se moc nevyznam a taky potrebuju vymenit tlumice.. Slysel sem ze Monroe stoji za prd treba od mechaniků. Ale fakt jinak nevim. Nicmene ja budu davat weitec podvozek se snizenim 40/40 komplet tlumice i s pruzinama.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Plynový Bilstein- označení zadních na tvoje auto- BNE6124. Do těch půjdu až odejdou moje. Citovat
purkmistr Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Já sem dával KaYaBy předek plynokapalina a zadek kapalina a spokojenost Citovat
agresssor Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Plynový Bilstein- označení zadních na tvoje auto- BNE6124. Do těch půjdu až odejdou moje. Kde je sezenu Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: agresssor Kde je sezenu Tady - kontakty. A zde je katalog Bilsteinu. Kdyby ses pro ně náhodou rozhodl nebo by si měl nějaké otázky tak napiš U2U. Citovat
Michal.B Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Je nějaky rozdil v tuhosti,že se pak to auto jinak chova? Chtěl bych aby to dobře sedělo a taky aby tam zustal Francouzkej luxus Citovat
ozzy56 Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Michal.B Je nějaky rozdil v tuhosti,že se pak to auto jinak chova? Chtěl bych aby to dobře sedělo a taky aby tam zustal Francouzkej luxus myslím,že ta poslední věta je vždycky kompromis...buď-anebo Citovat
foxo Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 no origo mas plynove. Takze daj, jake su v originale, a budes jezdit, jakobys vysel z tovarny v Sochaux Citovat
Pazoutak Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Zdravim, já mam Monroe Reflex-plynové, tužší ale auto sedí na silnici jak přibitý! Francouzkej komfort neni 100 procentní, ale je tam Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: agresssor hoj chci se jen optat ktery tlumice by byli na zadni napravu na 406 ku esli plynovy, kapalinovy, ci plynokapalinovy:) změněno - dodržuj pravidla fóra! 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. Béďa [upravil dne 26/3/2009 Béďa] ahoj v tomhle se moc nevyznam a taky potrebuju vymenit tlumice.. Slysel sem ze Monroe stoji za prd treba od mechaniků. Ale fakt jinak nevim. Nicmene ja budu davat weitec podvozek se snizenim 40/40 komplet tlumice i s pruzinama.. na kolik te vyjde komplet podvozek? Radsi posli pres U2U, moc se tu ted nevyskytuju, diky Citovat
El-Chio Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Nechcem tu zbytocne otravovat, ale asi sa ma vymena tlmicom tento rok tiez dotkne (alebo teda hlavne mojej penazenky ) Preto by ma zaujimalo, ze kde by som sa o tejto tematike dozvedel nieco viac (hlavne rozdiel medzi kapalinou a plynom...) A pripadne aj nieco k pruzinam, lebo tie moje hlavne v zadu mi pripadaju trochen uz vysilene. Znizovat auto nejak nechcem hlavne koli snehu a niektorym tankodromom u nas, ale trosku tuhsipodvozok by asi neuskodil... Citovat
stalmik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: El-Chio Nechcem tu zbytocne otravovat, ale asi sa ma vymena tlmicom tento rok tiez dotkne (alebo teda hlavne mojej penazenky ) Preto by ma zaujimalo, ze kde by som sa o tejto tematike dozvedel nieco viac (hlavne rozdiel medzi kapalinou a plynom...) A pripadne aj nieco k pruzinam, lebo tie moje hlavne v zadu mi pripadaju trochen uz vysilene. Znizovat auto nejak nechcem hlavne koli snehu a niektorym tankodromom u nas, ale trosku tuhsipodvozok by asi neuskodil... Ja to beru tak ze nez davat o par tisic min to si radsi priplatim za sportovni problem je ze na WV atd se da sehnat za 6500-8000Kč podle kvality ale na 406 je jenom snad Weitec nejlevnejsi a toje 13000Kč Citovat
jarco623 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 ahojte vviete nejaku lacnejsiu alternativu pre nastavitelny podvozok?? nasiel soom iba za 36000sk :o viete o nicom lacnejsom?? Citovat
brutall Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 viete o nicom lacnejsom?? jedine snad HydractiveII, ale to máš i s autem-C5 citroen:aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Původně zaslal: jarco623 viete o nicom lacnejsom?? Největší přehled o tom bude mít čakom. Jeho se zkus zeptat. Podle mě je nejlevnější D2 TADY. Citovat
jarco623 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 hmmm uz je to lepsie,ale jednu veec nechapem.ale asi to je blbost!! som nasiel foto toho nastavitelneho podvozku ale ako sa to vlastne zdvyha a znizuje?? vsak tam nejdu ziadne kabliky ci na ako principe to funguje??? Citovat
ThorR Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Dle mého tam nastavuješ jen tuhost, ne výšku, možná mě někdo vyvede z omylu... Citovat
jarco623 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 hmm ja som mal na mysli iba nastavenie vysky podvozku,nie tuhost,dufam ze toto ste mali na mysli?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.