Martas406 Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Zdravím všechny,mám dotaz,hledal jsem,ale nic jsem podobného nenašel,Delší dobu mi bouchali na zadní nápravě tyčky,vyměnil jsem ty svislé i ty vodorovné,je to tak 14 dní,nechal udělat kompletní geometrii,a dnes jsem zaslechl při couvání jako kdyby něco luplo,při hýbání s koly,žádnou vůli nemají,nemohlo se něco ještě vymlátit?Dopředu žadný zvuk ale už neslyším.Předem všem děkuji. Citovat
MatrixChose Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: Martas406 Zdravím všechny,mám dotaz,hledal jsem,ale nic jsem podobného nenašel,Delší dobu mi bouchali na zadní nápravě tyčky,vyměnil jsem ty svislé i ty vodorovné,je to tak 14 dní,nechal udělat kompletní geometrii,a dnes jsem zaslechl při couvání jako kdyby něco luplo,při hýbání s koly,žádnou vůli nemají,nemohlo se něco ještě vymlátit?Dopředu žadný zvuk ale už neslyším.Předem všem děkuji. Co misky (pouzdra) tlumičů? Mám druhou 406 a zse jsou vyhnilý Citovat
Martas406 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Na to jsem nekoukal,prohlížel jsem jen veškeré silenbloky,a jak se Ti to projevuje? Citovat
MatrixChose Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: Martas406 Na to jsem nekoukal,prohlížel jsem jen veškeré silenbloky,a jak se Ti to projevuje? Třeba když je auto (přední náprava) zvedlý tak kola nedržej ve vytočeným stavu - vracejí se jako rovně. Trochu hůř jde servo. U bývalý už to bylo tak, že když jsem někde pomaličku vyjížděl a dost točil volantem tak to právě lupalo. Na tom co mám teď je zatím akorát to první. Pokud je to ono, takl např. v kelly - P/L uložení tlumiče MONROE, horní - MO MK115 za 614,- Citovat
Martas406 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Ty ale myslíš přední nápravu,já mám ale na mysli zadní nápravu. Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 mas tam bubny nebo kotouce ? taky to nemuselo byt loupnuti od zaveseni kol, ale od brzd, me takhle jednou pri couvani louplo taky, pak podruhy a potreti upadlo oblozeni z pakny brzd Citovat
Martas406 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Mám tam bubny,ale ty jsem dělal komplet v létě,bubny,pakny, prasátka i samostavy.Než jsem vyměnil ty tyčky tak to taky loupalo,ale daleko víc a bylo to slyšet z levé i pravé strany,a mělo vůli i kolo. Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 jasne, a gumova horni ulozeni tlumicu jsi asi nekontroloval. Me u sedanu pri proruzeni cvakalo a byla utrzena miska v jednom ze svaru, kterym je chycena ke kastli. Po prisroubovani to prestalo cvakat, ale obcas to jakoby klepalo, to zas zpusobovaly vymackana gumova loziska ulozeni zadnich tlumicu, ted jsem je vymenil, projel jsem to zatim jen kratce, ale rekl bych ze to zmizelo Citovat
Martas406 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Nn,ty jsem nekontroloval.Při propérování to taky nic nedělá.Myslím že to není pravidelné,jen mi to připomína ty tyčky,u těch jsem to chápal,měli vůli v tom kulovém čepu na karoserii,tak se děsím ,mám je 14 dní,a jsou to Febi.Ty gumi klepaly na nerovnostech nebo i na rovině? Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 na nerovnostech. jeste by mohly byt spatne cepy co jsou nalisovane v tehlici a drzi na nich rameno, ty taky casto vyreznou nebo cep co drzi podelne rameno, v takovem tom hlinikovem domecku uchycen v mistech pod zadnima dverma [upravil dne 25/3/09 Ferry] Citovat
Martas406 Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Dobře,díky zkusím na to ještě mrknout,ale ty čepy by taky bouchaly na nerovnostech,nebo ne?Já slyším loupnout fakt když jen couvám. Citovat
tomike Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: Ferry jasne, a gumova horni ulozeni tlumicu jsi asi nekontroloval. Me u sedanu pri proruzeni cvakalo a byla utrzena miska v jednom ze svaru, kterym je chycena ke kastli. Po prisroubovani to prestalo cvakat, ale obcas to jakoby klepalo, to zas zpusobovaly vymackana gumova loziska ulozeni zadnich tlumicu, ted jsem je vymenil, projel jsem to zatim jen kratce, ale rekl bych ze to zmizelo Ferry nevies ake je objednavacie cislo tych \"gumova loziska ulozeni zadnich tlumicu\"? Dakujem Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: tomike Ferry nevies ake je objednavacie cislo tych \"gumova loziska ulozeni zadnich tlumicu\"? Dakujem dohledej si je napr. na www.autokelly.sk od firmy SKF kod SK VKDA40300 , od Monroe cislo MO MK186 Citovat
tomike Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Ferry dakujem. Cakal som, ze to bude lacnejsie. Skusim najprv vymenit vodorovne stabil. tyce(zvisle som teraz menil) a ked to nepomoze budem \"koumat\" dalej. Citovat
Martas406 Odesláno 28. březen 2009 Autor Odesláno 28. březen 2009 Dneska jsem na to koukal při výměně gum,hořejší uchycení tlumičů je v pořádku a ten přední silenblok v hliníku taky prasklej neni,jen se mi moc nelíbí ten spodni čep na rameni,mohl by to dělat on,popř. dá se nějak zjistit jeho stav? Citovat
tomike Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Ako spoznam, ci je horne ulozenie tlmicov KO? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.