spike-cz Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Zdravím všechny vespolek. CHci se zeptat, jestli neznáte někoho okolo Strakonic, kdo by mi přetěsnil motor 1.1, kape olej a dolívat litr na 500km, to je už špatný. Díky za reakce. Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 muzes zkusit servis ze site Autofrance http://www.autofrance.cz/kontakty_detail.asp?id=101 Citovat
Alesek Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Mě to žere to samý co tobě 2l/1000km, ale u mně je to sežere nikde mi nic nekape všude je sucho, takže jdu taky na přetěsnění a na výměnu pístních kroužků+gufera na ventilech, ale jsem z Východních čech takže ti nikoho asi nedporoučím:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 cože???2 litry na 1000 jo no tak to je něco.......Já jsem dolíval 2 deci za 7 tisíc Citovat
spike-cz Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 Motor nežere. Ale kdybych sebou vozil odkapovou vanu, ani bych nemusel dolívat. Takže moc nejezdím, spíš šetřím na opravu a hledám, kde to rozumně pořídit. Kde jsem se ptal, tak prý za měsíc... Takže -> nikomu se do toho nechce. Citovat
Alesek Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Jo jo papá mi to takle moc, ale sedmýho dubna to vezu do servisu, takže bude problém vyřešen:) Citovat
spike-cz Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Zdravím, tak mi teda přetěsnili motor a jak jsem si mylsel, že bude po starostech, tak mi chlápek řekl, že se nemám moc radovat, že prej teče olej pořád. A prej vyměmili i těsnění mezi motorem a převodovkou. Jenže to teče pořád. Tak prej je to asi prasklina na motoru, ale vlasová. Neměli jste někdo odobnou zkušenost? Měnit motor se mi nechce, ale co s tím jinýho nevím! Citovat
Lentilka Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 mě olej cčije pod rozvodama přes gufera ale jen když mu dávám céres... Citovat
spike-cz Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 no, mně stejká a docela dost, takže bych nějakou radu ocenil. Že jsem trouba, to vím... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: spike-cz no, mně stejká a docela dost, takže bych nějakou radu ocenil. Že jsem trouba, to vím... a v kterych mistech ti to teče???mě u 205ky to slzí mezi hlavou a blokem motoru,prosedlo se těsnění pod hlavou:roll v mistě krytu rozvodů... Co si mam myslet pod pojmem přetesnili:)???co ti na tom všechno udělali? Citovat
spike-cz Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 Rozvoďák, rozvody,kompletně přetěsnili motor, nový těsnění pod hlavou, nový těsnění mezi motorem a převodovkou. Nejsem automechanik, odborný věci neznám... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: spike-cz Zdravím, tak mi teda přetěsnili motor a jak jsem si mylsel, že bude po starostech, tak mi chlápek řekl, že se nemám moc radovat, že prej teče olej pořád. A prej vyměmili i těsnění mezi motorem a převodovkou. Jenže to teče pořád. Tak prej je to asi prasklina na motoru, ale vlasová. Neměli jste někdo odobnou zkušenost? Měnit motor se mi nechce, ale co s tím jinýho nevím! Prasklina???v kterych mistech to teče??nafoť motor......mam dojem že tě v servisu pěkně natahli za nedbale udělanou praci---:roll:rolldal bych to na reklamaci....na to mas pravo...!! Dalši otazka je jestli byla zbroušena hlava.... Citovat
spike-cz Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Možný to je, ale teklo to i předtím. Nemám žádnou rampu abych se kouknul, ale olej stéká mezi převodovkou a motorem, není tam vidět... Zkusím nafotit kam se dostanu a poslat. Holt nevíhoda lidí, co tomu až tak nerozumí. Citovat
spike-cz Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 Tak jsem nakonec nevydržel a mám za 5t. \"novej\"motor. Starej jsem si nechal pro strejčka příhodu. A piškot jezdí a nekape. Citovat
kujon106 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Já po 10tis. km nedolejval ani deci, resp. 3.5l (výměna) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.