Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny vespolek.

CHci se zeptat, jestli neznáte někoho okolo Strakonic, kdo by mi přetěsnil motor 1.1, kape olej a dolívat litr na 500km, to je už špatný. Díky za reakce.

Odesláno

Mě to žere to samý co tobě 2l/1000km, ale u mně je to sežere nikde mi nic nekape všude je sucho, takže jdu taky na přetěsnění a na výměnu pístních kroužků+gufera na ventilech, ale jsem z Východních čech takže ti nikoho asi nedporoučím:)

Odesláno

Motor nežere. Ale kdybych sebou vozil odkapovou vanu, ani bych nemusel dolívat. Takže moc nejezdím, spíš šetřím na opravu a hledám, kde to rozumně pořídit. Kde jsem se ptal, tak prý za měsíc... Takže -> nikomu se do toho nechce.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím, tak mi teda přetěsnili motor a jak jsem si mylsel, že bude po starostech, tak mi chlápek řekl, že se nemám moc radovat, že prej teče olej pořád. A prej vyměmili i těsnění mezi motorem a převodovkou. Jenže to teče pořád.

Tak prej je to asi prasklina na motoru, ale vlasová.

Neměli jste někdo odobnou zkušenost? Měnit motor se mi nechce, ale co s tím jinýho nevím! :myslim

Odesláno
Původně zaslal: spike-cz

no, mně stejká a docela dost, takže bych nějakou radu ocenil.

Že jsem trouba, to vím... :roker

a v kterych mistech ti to teče???mě u 205ky to slzí mezi hlavou a blokem motoru,prosedlo se těsnění pod hlavou:roll v mistě krytu rozvodů...

Co si mam myslet pod pojmem přetesnili:)???co ti na tom všechno udělali?:)

Odesláno

Rozvoďák, rozvody,kompletně přetěsnili motor, nový těsnění pod hlavou, nový těsnění mezi motorem a převodovkou.

Nejsem automechanik, odborný věci neznám...

Odesláno
Původně zaslal: spike-cz

Zdravím, tak mi teda přetěsnili motor a jak jsem si mylsel, že bude po starostech, tak mi chlápek řekl, že se nemám moc radovat, že prej teče olej pořád. A prej vyměmili i těsnění mezi motorem a převodovkou. Jenže to teče pořád.

Tak prej je to asi prasklina na motoru, ale vlasová.

Neměli jste někdo odobnou zkušenost? Měnit motor se mi nechce, ale co s tím jinýho nevím! :myslim

Prasklina???v kterych mistech to teče??nafoť motor......mam dojem že tě v servisu pěkně natahli za nedbale udělanou praci---:roll:roll:rolldal bych to na reklamaci....na to mas pravo...!!;)

Dalši otazka je jestli byla zbroušena hlava....:nevim

Odesláno

Možný to je, ale teklo to i předtím. Nemám žádnou rampu abych se kouknul, ale olej stéká mezi převodovkou a motorem, není tam vidět... Zkusím nafotit kam se dostanu a poslat.

Holt nevíhoda lidí, co tomu až tak nerozumí.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...