Guest kefko Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 mam p 306 Break 1.6, r.v. 1998 a niekedy mi motorcek stieracov vydava neprijemny zvuk skripe- zobudi celu posadku. Asi to treba premazat - ale ako na to? Ako sa k nemu dostat? Citovat
katro Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 mne to skripalo tiez ale nevedel som sa k tomu dostat a premazat to normalne tak som to nastriekal lubrikacnym sprejom a odvtedy tichucko Citovat
Guest kefko Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 no ja som tam zvrchu striekal uz 100 krat vsetko mozne a stale to obcas robi. uz mam na to nervy. Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 vyndat rozebrat promazat, neni na tom nic co by se dalo jineho poradit Citovat
Guest kefko Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Odkadial si to striekal tym lubrikacnym sprejom? Citovat
Guest kefko Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Ale ako to dat von? treba dat dole aj stierac na vodicovej strane? Citovat
katro Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Ja som nastriekal vsetky tie pantiky na ktorych sa tie ramena hybu a mam od vtedy pokoj. aj tam kde su uchytene stierace aj tam kde sa rozdvojuju aj na motorceku. Poriadne odspodu aj zbokov. Mne to tak strasne neprijemne skripalo akoby sa 2 plechy o seba drali. Citovat
pastorek Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: kefko Ale ako to dat von? treba dat dole aj stierac na vodicovej strane? To vrzganie najčastejšie robí hrdza na čapoch stieračov. Najlepšie je tie čapy rozobrať, vyčistiť a namazať. Časom to zhrdzavie až tak že stieraše prestanú ísť úplne. Demontuje sa celý mechanizmus. Oba čapy ramená i motorček. Pozor pri odpojení tiahla priamo na motorčeku lebo opätovné nastavenie nulového bodu kývania býva problematické. Ak ten zvuk pripomína brúcenie noža tak sa môžu tiahla o seba šúchať. Skús ich pustiť a zistiť kde to presne vrzgá. Citovat
dolly1010 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Mr. katro změň si avatar, odvádí to mou pozornost mimo příspěvek Kdyby to aspoň neblikalo Citovat
Guest kefko Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Dik za rady, skusim to cele rozobrat a namazat. Tiez sa vsak obavam toho opatovného nastavenia nuloveho bodu stieracov. Citovat
ambroz Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 zdravim: mal som problem zo stieracim aj ja premazaval som to zo vsetkych stran no nepomohlo. Treba zistit co vrzga ci mechanizmus stieracov (klbiky)alebo motorcek mne to robil motorcek treba odpojit ramienko z motorceka ( treba si poznacit polohu v akej sa odoberie potom sa lepsie nadstavuje dobeh ) Motorcek je na štyroch šrobkach da vybrať rozobral som prevodku no ta bola vporiadku bal som sa pustit do motorcveka no nic mi neostavalo ked som povolil dve šestky šrobky a stiahol som stator ostal som prekvapeny kotva bola zhrdzavená precistil som ju jemnym smirpapierom vyčistil som stator premazal som zadne puzdro a stierace idu vporiadku dufam ze vydržia . Citovat
katro Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 mne pomohol aj ten sprej. Proste rozober skontroluj a premaz. Podla mna na tom nemas co pokazit. Ja som to rozoberal prvy krat v zivote aj tu prevodovku motorceka a uplne bez problemov. to mr. dolly1010 ja ked som to nasiel dival som sa asi 2 ninuty nonstop ako bezpricetny Citovat
Natah Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Nazdar. Mal som ten isty problem, z motorceka pri stierani bolo pocut neprijeny zvuk z ktoreho ma islo roz.....t. tak som si zobral vercajk a vysledok je taky za cca hodku som to spravil. Niesom ziadny mechanik, nic podobne som predtym nerobil, ... stierace idu krasne uplny luxus Oznacil som si polohu Takto zhrdzaveny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.