lamancha Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Jakou ma barvu vase 307 ? Destiny soude dle loga ma modrou, ale jak vypada Bohumiluv Jean ? Meli jste pro tu barvu nejaky duvod ? Pochopitelne nemusite odpovidat jen vy dva. 2 Bohumil : je nas tu na pokec malo, ale na druhou stranu podivej se kolik je v modelech prispevku a debateru, tak to si zase ak spatne nestojime:D Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Přesně tak, můj krasavec je modrej. A důvod? .....nóóó, důvod, ten se vždycky najde, né? Chtěl jsem původně stříbrnou, ale tenhle modrej frajer byl předváděcí vůz a byla na něj sleva. No a moje firemní barva je modrá, tak bylo rozhodnuto. [Editován dne 3/6/04 destiny] Citovat
Bohumil Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Můj Jean je tmavě zelený ( Sherwood), nebo jak se to píše. Důvod pro tuto barvu byla cena auta. Vyfocený to zatím nemám. Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 tak tomu rikám správná barvička, která budí respekt na silnici: Citovat
destiny Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Jinak barvička Bohumilova miláčka by měla vypadat nějak takto: ...dalo to fušku, najít alespoň nějaký obrázek Green Sherwood! Asi jich moc nejezdí, co Bohumile? [Editován dne 3/6/04 destiny] Citovat
lamancha Odesláno 3. červen 2004 Autor Odesláno 3. červen 2004 Pekny, pekny, no ja se zatim taky nepochlubim obrazkem myho pazouta, ale je Jaune Persepolis pokud si teda pamatuji dobre ten nazev barvy, rozhodne je neprehlednutelny - teda hlavne mnou. Duvody ? Aby byl videt /aby do mne nenacouval kazdej trouba- mimochodem uz se taky stalo=odreny naraznik/ a aby na nem nebyla moc videt spina - starej lenoch- splneno jen castecne, nejvic jsou videt rozplacle cervene fleky od much = budu muset jezdit pomaleji. Vzhledemk cernym doplnkum mu asi budu rikat vosa ci vcelka, nebo taky Vilik:papa Citovat
Bohumil Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Destiny děkuji ti, akorát není tak nablýskaný, ještě jsem se k tomu nedostal. Máš pravdu, konkrétně v JH jsou této barvy pouze dva a jinak jsem to na silnici zatím neviděl. Ještě že jsi si nepořídil stříbrnou , to má skoro každý. Citovat
destiny Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Možná větší pravděpodobnost, že se auto ztratí. Ikdyž těch modrých, jako mám já jezdí taky docela dost. Citovat
VP605 Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Hoši, dovolím si jako návštěvník s modelové řady 605 vznést dotaz. Moje 605 ka má barvu MORM. Ve všech zdrojích, na které jsem narazil tento kód není. V reálu to na slunku vypadá podobně jako Sherwood, ale mám pocit, že je to o chlup tmavší. Ono to strašně kecá. Když je pod mrakem tak je to spíš černý či temně modrý. Neexistuje ještě nějaký další označování? Ptám se proto, že budu muset provést nějaké opravy laku a chtěl bych si nechat namíchat opravdu správný odstín. To lítání se vzorníkem je na enec. Výrobci laků mají receptůry od automobilek. Ona je to celkem věda uvařit správný odstín. Citovat
destiny Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Když jsem hledal barvu Sherwood, tak jsem našel i 406tky s touto barvou. Možná se dává i na 605, jen změnili hoši od Peginy název. Až budu mít chvilku, podívám se Ti na netu, jestli něco nenajdu, co by Ti pomohlo. Citovat
Bohumil Odesláno 8. červen 2004 Odesláno 8. červen 2004 To VP 605 : zkus se zaptat v nějakým servisu Peugeot. A mělo by to být asi taky nějak zakódovaný ve VINu kastle. Citovat
lamancha Odesláno 8. červen 2004 Autor Odesláno 8. červen 2004 2 Bohumil : nemel by jsi Jeana prejmenovat na Robina ? Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 To lamancha : Nepřejmenuji, protože Robin byl angličan. I když zase ten název barvy. ... Jean už u nás zdomestikoval. Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Vrátím se z5 k tématu. Jak je to s Váma a mytím auta? Jezdíte do myčky nebo mejete ručně? Ja jsem ted zaparkoval vedle stejně barevné 307 a nestačil jsem se divit, jak mám barvu vybledlou a jsou na ní vidět i trošku škrábanečky. Skoro to evokovalo scenu z reklamy.....\"je nový? .....nééé, vypraný v Pervolu\" :( Citovat
lamancha Odesláno 9. červen 2004 Autor Odesláno 9. červen 2004 Nez jsem se rozhodl tak jsem prozkoumal prispevky a skoncil jsem u rucniho myti - v boxech, ted jeste zvazuju nakup tlakoveho cistice - da se to uzit na vselico, a budu sy to myt sam samotinky. Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Mytí v myčce je fakt dost drsný. Byl jsem tam s jeanem jenom jednou. Není to umytý nic moc, protože šetří vodu, která je furt v oběhu, možná tam mají nějaké fitry na hrubé nečistoty. Koupil jem ruční cajk a budu si Jeana mýt a leštit sám. Teď se na to chystám a napíšu jaký je rozdíl. Citovat
destiny Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Mě jde o to, že je to časově méně náročný a hlavně ani nemám kde ho mít ručně. Uprostřed sídliště to je na h... A hlavně když byl sraz v Plzni, jel jsem na ruční myčku, nechal jsem tam 95Kč a vubec jsem to neumyl! Spíš jsem to jen oplachl a ani jsem nestihl celé auto a když to pak uschlo, tak to bylo celé flekaté! Takže asi nemám jinou volbu! Prostě klasická myčka! (holt to nechám nově nastříkat, až to budu prodávat nebo fakt nevim ) Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 V Plzni doporučuji myčku u benzínky co je vlevo od výpadovky na Třemošnou v sídlšti, myslím že to je OMO. Za předmytí, umytí a naleštění 30,-Kč. PH tam mají taky levné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.