benik1984 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Dobrý den. Mám dotaz ohledně zadního stěrače na SWčku.Vždycky perfektně stíral. Posledních 14 dní se nevrací do výchozí pozice. Ani na pravou ani na levou stranu a při stírání ze 180 stupňů zbylo je tak 130. Nemáte nějakou rad jak to opravit nebo kam se podívat kde je chybka? Dík moc.. Nevím si s tím rady. Citovat
obaf Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 A nema ten zadny stierac neaky vlastny rozum? Vzadu v kufri na lavej strane:myslim Citovat
benik1984 Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 To asi nebude,jsem to zkousel a ten motorek se ani nehne.. Tak jsem z toho takový celý rozpačitý.. Původně zaslal: obaf A nema ten zadny stierac neaky vlastny rozum? Vzadu v kufri na lavej strane:myslim Citovat
obaf Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Skus pozret poistky. su v kufry na lavej (soferovej) strane za tou odkladacou skrinkou na boku (musis vybrat tie plasty). Tam je aj riadiaca jednotka:papa Citovat
Přema Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Ale motorek se mu točí tak jaké pojistky.........???? jen má problém s tím mechanismem......otevři jen okno kufru a mrkni na tu tyčinku která dosedá při zavření okna do motorku....mohla by být volná ta tyčinka a tím pádem jse nepohybuje správně sterač...v tomhle vidím problém já... Citovat
obaf Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Tak potom pardon, ja som pochopil, ze sa netoci vobec:roll [upravil dne 24.3.2009 obaf] Citovat
benik1984 Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Tak jsem udělal důkladnou kontrolu celého mechanizmu. Plastové kolečko co ovládá samotný stěrač, žádnou vůli nemá. Tyčinka, která je zasunutá do kolečka, co pohybuje stěračem, má jen tu vůli, že se s ní dá mírně točit kolem vlastní osy. Ovšem stěrač, který zůstává nad svou úvratí nemá vůli směrem nahoru, ale vcelku lehce se s ním dá pohnout směrem, dolů, kde původně býval... Takže nevím... Nějaké šroubky jsem tam nenašel abych to rozmontoval nebo máte někdo nějakou radu? Dík moc.. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Podľa mňa by si to mal dostať do normálnej polohy a v nej to zafixovať aby sa nič nepretáčalo. Prinajhoršom už len výmena. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 podle me ti nejakej dobrak zahybal rucne se steracem a strhnuul ti ten tisicihran na kterem je uchycen , sundej matku a to rameno a mrkni na stav toho tisicihranu. Citovat
Jurko Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 taky mi to dělalo,nastříkal jsem tam WDčko a rukou jsem to rozhýbal a už to stírá perfektně,ale při otevřeným okně!!! Citovat
benik1984 Odesláno 27. březen 2009 Autor Odesláno 27. březen 2009 Měl byste někdo náhled jak to správně rozberat? Nerad bych to nějak pohnojil? Nebo kam přesně sříknout to WDčko? Citovat
jardazabak Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Pustil jsem se do demontáže ramínka, leč plastová krytka šroubu, se odklopit nepodařila. Přesněji řečeno, celá se ulomila.. Můžete mi prosím někdo napsat, jak se má správně odklopit, abych to příště nepo..? Případně kolik ten kus plastu stojí? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.