Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co je to za údaj na displeji?

Recommended Posts

Odesláno

ahoj rád bych ukončil tyto dohady.

Nemám nic proti Hnusobovi pouze jsem se vyjádřil na obhajobu svého vytvoření vlákna s problémem.

Myslím, že se tu řeší spousta jiných a daleko zbytečnějších témat než je to moje.

Fórum je od toho aby se někdo zeptal co neví a jiný pokud ví tak mu poradil.

Jinak pokud přepnu tlačítkem MODE (pokud se nepletu) tak jedna z možných vizualizací displeje je, že se na levé straně zobrazí hodiny (jako na fotce od Jarina), ale na pravou stranu přeskočí ten panáček a rádio se vypíše nahoře v tom tenkém řádku.

Teď už vím, díky tomuto vláknu, že mám správný displej co mi patří do 307 akorát je asi špatně nakonfigurovanej.

Teď jde o to zda se to dá nakonfigurovat i jinde než v orygo servisu.

Odesláno

Ospravdlňujem sa všetkým, zrejme môj prvý príspevok, kde som napísal že je display z iného auta alebo zle nakonfigurovaný asi nikto nečítal...moja vina, je mi to ľúto. Strašne mi je ľúto, že som povedal, kde je príčina problému a každý moje príspevky odignoroval. Zrejme niekomu nestačí vyriešenie problému, treba ďalej rozoberať kým nenájdeme štyri príčiny problému.

Naozaj k tejto téme nemám čo povedať, mám len jednu starú 405ku, čo môžem vedieť o novších typoch Peugeotov.

A ešte niečo na záver, display pre 307 CAN CAN, 407, 807, 207, 308, Expert a Partner CAN CAN je zameniteľný medzi týmito vozidlami ! Rozdiel je v tom, akým spôsobom zobrazuje údaje a ako je nakonfigurovaný a aká výbava môže byť nakonfigurovaná.

Škoda ďalsích slov...nemá zmysel tu niekomu niečo radiť alebo pomáhať keď nakoniec aj po štyroch príspevkoch je človek odpísaný.

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Naozaj k tejto téme nemám čo povedať, mám len jednu starú 405ku, čo môžem vedieť o novších typoch Peugeotov.

Pak nechápu tvých X příspěvků v tomto vlákně.

Nikdo tě nenutí sem přispívat pokud k tomu nemáš co dodat.

Jistě jsi si založil spoustu svých vláken, kde se také na něco dotazuješ

a určitě ti tam také všichni nepsali jen tak, aby měli taky příspěvek v té diskusi.

Odesláno

A ešte niečo na záver, display pre 307 CAN CAN, 407, 807, 207, 308, Expert a Partner CAN CAN je zameniteľný medzi týmito vozidlami ! Rozdiel je v tom, akým spôsobom zobrazuje údaje a ako je nakonfigurovaný a aká výbava môže byť nakonfigurovaná.

toto je ale velmi dulezita odpoved, pak sem si mohl usetrit hledani fotek.

diky

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

Pak nechápu tvých X příspěvků v tomto vlákně.

Nikdo tě nenutí sem přispívat pokud k tomu nemáš co dodat.

Jistě jsi si založil spoustu svých vláken, kde se také na něco dotazuješ

a určitě ti tam také všichni nepsali jen tak, aby měli taky příspěvek v té diskusi.

ty si nejaky haklivy. na svoj dotaz si dostal hned odpoved, mohlo by to byt to, alebo ono. ale nie, podme vsetci vymyslat co by to este mohlo byt...spekulujete tu ako mara s <> a ked vam to niekto povie uz skutocne po lopate aby to pochopil uz naozaj kazdy tak sa este urazajte a posielajte ich handry fajcit...toto uz fakt nema uroven :xvul

[upravil dne 26.3.09 JarinoRS]

Odesláno

OK, tímto se všem zúčastněným omlouvám a končím tuto žabomyší válku! :D

Závěr je, že mám správný displej, ale nějak divně konfigurovanej.

Poslední otázka: nevíte tedy o někom kdo by mi to mohl v praze či okolí poštelovat?

Nebo to musí do autorizovaného servisu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...