Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dostal nabidku za 3500,-Kč. Je to pry za 90min hotove, bez demontaze s atestem a na folie 7 a na praci 3 roky zaruka. Ale je to znacka SunTek, coz jsem nidky neslysel, mate nekdo nejake zkusenosti prave s touto znackou?

Odesláno
Původně zaslal: Harlley

Na přední okna nesmíš podle zákona dát nic bo to origo tonování je právě těch 75% já tam mam 35% a je na mě ještě vidět a atest tam nalepenej mam,vzadu pak 15% dnes bych dal dozadu možná i víc,mam světlý interiér tak to tak tmavý nevipadá,zvlášť na slunci.

No a co kdyz nemam tonovany sklo..? alespon to tak nevypada..

Odesláno

No hacek je v tom ze to origo tonovani co je od peugeota uz ma tu propustnost 75%, takze kazda folie uz ma mene, tudiz podle zakona by mela byt bez atestu, ale ten ti daj stejne vsude ... tak aspon neco nez byt uplne bez nalepky

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

No hacek je v tom ze to origo tonovani co je od peugeota uz ma tu propustnost 75%, takze kazda folie uz ma mene, tudiz podle zakona by mela byt bez atestu, ale ten ti daj stejne vsude ... tak aspon neco nez byt uplne bez nalepky

No ale ja tonovany okno nemam vis..

Odesláno

Já mám přední 70%

všechny zadní 20%

Jsou to filie s atestem s číslami na sklech a kartičkou pro policajty.Je to podle předpisů, žádnou vyhlášku tím neporušuji tak mně můžou policajti při odjezdu akorát tak zasalutovat:D

A pokud se jim to nebude líbit, tak jim klidně navrhnu správní řízení a oni už si to rozmyslí jestli jim to zato stojí nebo ne.

[upravil dne 27.3.2009 ladosak]

Odesláno

Lepší než folie je pokovení !!! Po čase nevybledne jako folie a rozdil že v noci přes pokovení uvidiš víc než přes folie.Je to aspon moje zkušenost.Mam to asi 2roky a není problem.Stalo to 5800kč s demontaží oken a vypada to fakt luxusně.

Odesláno

JJ to máš pravdu.

Když jsem se před dvouma rokama ptal kolik by vyšlo pokovení tak cena nešla pod 7000,-

tak jsem nechal dát folie za 3200,- a jsem spokojen

Dělal mi to známý který se tím živí takže mi udělal i slušnou cenu.a kvalitní folie.

Odesláno

Mě to dělali v Olomouci za 5800kč všechny skla kromě předního ale da se domluvit že udělají trochu i přední. Když mate pojištěne přední sklo a chtěly by jste ho vyměnit tak vam to udělaji přes pojistku a za menší připlatek vam ho trochu ještě pokoví a nebo udělají i ten vrchní clonící pruh.

Odesláno
Původně zaslal: ladosak

Já mám přední 70%

všechny zadní 20%

Jsou to filie s atestem s číslami na sklech a kartičkou pro policajty.Je to podle předpisů, žádnou vyhlášku tím neporušuji tak mně můžou policajti při odjezdu akorát tak zasalutovat:D

A pokud se jim to nebude líbit, tak jim klidně navrhnu správní řízení a oni už si to rozmyslí jestli jim to zato stojí nebo ne.

[upravil dne 27.3.2009 ladosak]

Takze tvoje rada je nechat predni sklo taky jo??;)

Odesláno

Nemam tak rychlej net abych se na to koukl,ale jestli je to video stím jak to auto zhoří tak po 2rokach zkušenosti s pokovením bych už neměnil,hlavně že v letě není v tom autě takovej pařak.Zaleží na každem co si zvolí,tak hlavně at ti to dobře slouží :super

Odesláno

Pokovení vs. fólie - s dnešními kvalitními fóliemi už dávno neplatí, že \"vyblednou\". A i mechanicky vydrží víc než to pokovení, které se snadno poškrábe. Nehledě na nutnost vyřezání skel v případě pokovení. Kdysi dávno jsem měl skla pokovená taky, ale dnes už dávám jen fólie.

Jinak co se týče lepení fólií \"vše bez demontáže\", děkuji, nechci, co jde vyndat (skla dveří, troúhelníček) se vyndavá, na autě se lepí jen co je pevně zasklené (přilepené). Důvod je nasnadě - žádné průsvity po krajích, čistota.

Ale každého věc...

Ještě poznámka k atestům či neatestům - německej/rakouskej policajt/celník/BAG vám s úplným klidem neuzná žádnou kartičku a nalepený atesty, a z předních bočních to budete sundavat. A můžete se třeba na hlavu stavět. Celkem oblíbený fórek... Na zadních bočních můžete mít třeba plech nebo černej papír, tam už je to fuk.

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

ja mam od bruxsafolu a 22% a sem spokojenej je to decentne zatmaveny a pritom mam atest na komplet vsechny skla

Kolko ta to, prosim, vyslo?

Odesláno

ja mam taky bruxsafol vzadu 13% a predek 22%. Ale prijde mi ten predek moc tmavej, na vzorniku to vypadalo trosku jinak. Ted trosku polemizuji zda ty predni nesundam? jezdim do Nemec pro naftu, ted zajedu do Lipska a nerad bych potkal nejakyho nemeckeho policajta, kterej nebude mit naladu!

[upravil dne 30/3/09 hudy]

[upravil dne 31/3/09 hudy]

Odesláno

No nahodim znova debatu.. Co rikate na to decentni zatmaveni predniho okna pokud nemam tonovany sklo?? a kolik max % by mohlo projit?? Vim, ze je to zakazany, ale kdyz neni tonovany tak bych tam dal takovou folii, ktera by se tonovani vyrovnala.. Proste alespon decentne zatmavit..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...