Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozhodl jsem se, ze si konecne poridim folie, tak by me zajimalo par veci :

1. Chtel bych, aby nebylo videt dovnitr pres den, ale zase abych ja neco videl ven, teda hlavne v noci.

2. U jake propustosti \"konci\" atest?

3. Je atest tak dulezity nebo je to jen \"komercni\" tah?

4. Za jakou cenui se to da poridit na sedana? Byla mi nabidnuta cena 6300 s praci, coz mi prijde docela dost ...

Odesláno

1, 20% max 15% propustnost svetla

2, vzadu a vzadu na bokach muzes mit klidně 0 propustnost , u ridice a spolujezdce je myslim 75% propustnost

3, důležity je ,sám ho ale na prednich oknech nemam

4, prumerna cena by nemela jit nad 4000,-

Odesláno

75% propustnost zni jako ze to zatmaveni moc velke nebude, a asi bych chtel aby to bylo celistve zatmaveni, i kdyz vepredu je vice svetla, na atest se hodne hraje nebo se to da i ukecat? A co v zahranici ? Chci jet na dovolenou totiz...

[upravil dne 23.3.2009 ThorR]

Odesláno

Myslim, ze ti nebyla reakce na tebe, ale spise na me :D To mas 22% zatmaveni nebo 22% propustnost? Takhle to vypada docela dost tmave, ale zase to je pohled zepredu dozadu coz asi taky hraje roli, nemas bocni fotku?

Odesláno

Na přední okna nesmíš podle zákona dát nic bo to origo tonování je právě těch 75% já tam mam 35% a je na mě ještě vidět a atest tam nalepenej mam,vzadu pak 15% dnes bych dal dozadu možná i víc,mam světlý interiér tak to tak tmavý nevipadá,zvlášť na slunci.

post-0-14109605473242_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Na Sk vredu 0% :bojim

Chcel som aj ja ale bohuzial v tomto pripade ee lebo by to vyzeralo :blicismajlik

no to by :mrk vrbovski policajti :D... co mame feldu doma tak sme ju kupili v bazari a to ze nesedia cisla na folii a karticke si vsimli az oni. :D

Odesláno
Původně zaslal: padro

no to by :mrk vrbovski policajti :D... co mame feldu doma tak sme ju kupili v bazari a to ze nesedia cisla na folii a karticke si vsimli az oni. :D

No ved oni su machti :D

Ale musim povedat ze oni ma za celu dobu zastavili len raz....a aj to mi obdivovali vyfuku a poslali ma prec ani doklady nechceli :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...