Pllaša Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 čavec!Uvažuju nad sportovní vložkou K&N u my 1,6 a tak se chci zeptat jestli ste nědo poznal nějakej rozdíl?A jestli mi to zvedne aspon trošku zvuk motoru už kolem 1500ot nebo až výš? PS: Použil jsem všelijaky hledaní ale pořadnou konkretní odpoved ohledne 306 sem nenašel. Citovat
AKCZ Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Hlucnejsi to malinko bude.. ale zadnej zasadni narust vykonu necekej PS: Do RK jsem v ramci projizdky v sobotu zabloudil [upravil dne 23/3/09 AKCZ] Citovat
Pllaša Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: AKCZ Hlucnejsi to malinko bude.. ale zadnej zasadni narust vykonu necekej PS: Do RK jsem v ramci projizdky v sobotu zabloudil [upravil dne 23/3/09 AKCZ] se tam oteviraj pivovar tak si byl tam nebo jak ses tam ocitnul v Rk city_? Citovat
Béďa Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 po vymene filtru za sport vlozku do origo boxu to znat bylo, zvuk ani tak ne ale lip to slo do otacek.. puvodni filtr mel ale neco za sebou takze je teoreticky mozne ze narust byl pouze z duvodu lepsi pruchodnosti oproti zanesenemu filtru.. Jak psal AKCZ narust vykonu moc necekej ale motoru se bude pri spravne udrzbe lepe dychat Citovat
AKCZ Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Pllaša Původně zaslal: AKCZ Hlucnejsi to malinko bude.. ale zadnej zasadni narust vykonu necekej PS: Do RK jsem v ramci projizdky v sobotu zabloudil [upravil dne 23/3/09 AKCZ] se tam oteviraj pivovar tak si byl tam nebo jak ses tam ocitnul v Rk city_? nn .. jen jsem nemohl auto po zimnim spanku dostat zpet do garze no Beda: Asi tak nejak Citovat
Pllaša Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: Pllaša Původně zaslal: AKCZ Hlucnejsi to malinko bude.. ale zadnej zasadni narust vykonu necekej PS: Do RK jsem v ramci projizdky v sobotu zabloudil [upravil dne 23/3/09 AKCZ] se tam oteviraj pivovar tak si byl tam nebo jak ses tam ocitnul v Rk city_? nn .. jen jsem nemohl auto po zimnim spanku dostat zpet do garze no Beda: Asi tak nejak jansy_! a odkad ses? Citovat
Pllaša Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 mate ještě někdo zkušenosti s tihletim filtrem_? Citovat
Tommy306 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 taky jsem ji měl v autě a žádná zásadní změna nenastala, možná to trochu líp šlo \"odspoda\", ale spíš to byl vsugerovaný pocit..pokud ho budeš pravidelně čistit, tak na škodu určitě nebude a už nikdy nebudeš muset kupovat papírovej..stejně tak jsem měl drahý Denso svíčky a rozdíl jsem nepoznal..ale máš pak prostě jistotu, že v tomhletom směru má auto to nejlepší a nemusíš se bát problému v týhle oblasti Citovat
Pllaša Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 no!ted sem kupoval svicky NGK a chci si koupit sportovni filtr+jestli to dopadne s penezma tak jeste original sport vejfuk.tak prave nevim jestli to ma cenu vubec kupovat sportovni filtr. Citovat
mio Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Jen trochu hlučnější , kup výfuk ( od svodů) ten to přehluší a na sport. filtr zapomeneš. Citovat
Pllaša Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 NO!kdyz bych kupoval vyfuk tak jenom tlumic. Citovat
Tommy306 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 a vyhod kat...mne se vysypal, tak jsem ho dal pryc a to byl teprve znatelnej narust vykonu:super Citovat
Pllaša Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 a spotreba byla taky znat ne_? Citovat
Kvasky Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Tommy306 a vyhod kat...mne se vysypal, tak jsem ho dal pryc a to byl teprve znatelnej narust vykonu:super co na to říkaly emise? Citovat
Tommy306 Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 jj..vykon nahoru, spotreba dolu (cca o pul litru) a emise nevim, kdyz jsem to prodal, tak jeste pul roku zbyvalo do stk..ale zaridit se da vsechno, co si budem nalhavat, ze..nebo pokud to nekomu vychazi, tak udelat stk a pak to vyhodit:aut Citovat
AKCZ Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Nebo si poridit silensji verzi Kat mam a vykonu je dost A na emisich me meril dvakrat protoze nechapal jak je mam nizky a nemohl tomu nejak porad verit.. Corsicka na tom byla o poznani hur a oddechl si ze mu to meri spravne Citovat
Pllaša Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 No!kat sundavat nebudu.Jinac me slo o to,jestli filtr ma nejakej ucinek(zvyseni akcelerace,zvyseni hluku atd..) abych si ho nekopil zbytecne.A co doporucujete vy?Green nebo K&N_?Dočet sem se že Green je o trošku lepsi znackou. PS: silnejsi verzi si nemuzu dovolit_! sem jeste student_! Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: Pllaša A co doporucujete vy?Green nebo K&N_?Dočet sem se že Green je o trošku lepsi znackou. Já se dočetl přesného opaku. Někde tu bylo vlákno kde to pěkně vysvětlil Fakir. Tady. Já koupil nakonec K&N. Citovat
Pllaša Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 a jak ses spokojenej s tim filtrem_?nejaky zmeny byli_? [upravil dne 25.3.2009 Pllaša] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.