Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čavec!Uvažuju nad sportovní vložkou K&N u my 1,6 a tak se chci zeptat jestli ste nědo poznal nějakej rozdíl?A jestli mi to zvedne aspon trošku zvuk motoru už kolem 1500ot nebo až výš?:myslim

PS: Použil jsem všelijaky hledaní ale pořadnou konkretní odpoved ohledne 306 sem nenašel.:blablabla

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Hlucnejsi to malinko bude.. ale zadnej zasadni narust vykonu necekej :)

PS: Do RK jsem v ramci projizdky v sobotu zabloudil :D

[upravil dne 23/3/09 AKCZ]

se tam oteviraj pivovar tak si byl tam nebo jak ses tam ocitnul v Rk city_?:D

Odesláno

po vymene filtru za sport vlozku do origo boxu to znat bylo, zvuk ani tak ne ale lip to slo do otacek.. puvodni filtr mel ale neco za sebou takze je teoreticky mozne ze narust byl pouze z duvodu lepsi pruchodnosti oproti zanesenemu filtru.. :) Jak psal AKCZ narust vykonu moc necekej ale motoru se bude pri spravne udrzbe lepe dychat :)

Odesláno
Původně zaslal: Pllaša

nn .. jen jsem nemohl auto po zimnim spanku dostat zpet do garze no :mad:

Beda: Asi tak nejak ;)

Odesláno

nn .. jen jsem nemohl auto po zimnim spanku dostat zpet do garze no :mad:

Beda: Asi tak nejak ;)

jansy_!:D a odkad ses?

Odesláno

taky jsem ji měl v autě a žádná zásadní změna nenastala, možná to trochu líp šlo \"odspoda\", ale spíš to byl vsugerovaný pocit..pokud ho budeš pravidelně čistit, tak na škodu určitě nebude a už nikdy nebudeš muset kupovat papírovej..stejně tak jsem měl drahý Denso svíčky a rozdíl jsem nepoznal..ale máš pak prostě jistotu, že v tomhletom směru má auto to nejlepší a nemusíš se bát problému v týhle oblasti

Odesláno

no!ted sem kupoval svicky NGK a chci si koupit sportovni filtr+jestli to dopadne s penezma tak jeste original sport vejfuk.tak prave nevim jestli to ma cenu vubec kupovat sportovni filtr.

Odesláno

jj..vykon nahoru, spotreba dolu (cca o pul litru) a emise nevim, kdyz jsem to prodal, tak jeste pul roku zbyvalo do stk..ale zaridit se da vsechno, co si budem nalhavat, ze..nebo pokud to nekomu vychazi, tak udelat stk a pak to vyhodit:aut

Odesláno

Nebo si poridit silensji verzi :P Kat mam a vykonu je dost :D A na emisich me meril dvakrat protoze nechapal jak je mam nizky a nemohl tomu nejak porad verit.. Corsicka na tom byla o poznani hur a oddechl si ze mu to meri spravne :D

Odesláno

No!kat sundavat nebudu.Jinac me slo o to,jestli filtr ma nejakej ucinek(zvyseni akcelerace,zvyseni hluku atd..) abych si ho nekopil zbytecne.A co doporucujete vy?Green nebo K&N_?Dočet sem se že Green je o trošku lepsi znackou.

PS: silnejsi verzi si nemuzu dovolit_!:grr sem jeste student_!:D

Odesláno

A co doporucujete vy?Green nebo K&N_?Dočet sem se že Green je o trošku lepsi znackou.

Já se dočetl přesného opaku. Někde tu bylo vlákno kde to pěkně vysvětlil Fakir.

Tady.

Já koupil nakonec K&N. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...